رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه بررسی رابطه میزان سابقه شغل با رضایت شغلی. doc

اختصاصی از رزفایل پروژه بررسی رابطه میزان سابقه شغل با رضایت شغلی. doc دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه بررسی رابطه میزان سابقه شغل با رضایت شغلی. doc


پروژه بررسی رابطه میزان سابقه شغل با رضایت شغلی. doc

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: word

قابل ویرایش 86 صفحه

 

مقدمه:

یکی از مهمترین نشانه های اوضاع بد یک سازمان خشنودی شغلی پائین آن است. نا خشنودی شغلی می تواند بخشی از کارشکنی ها ، کارکرد ناچیز ، کالای نامرغوب ، دزدی کارکنان در سازمان، دشواری های انظباطی و دیگر مشکلات باشد.

هزینه های نا خشنودی شغلی به گونه ای می تواند ارقامی نجومی پیدا کند از سوی دیگر رضایت شغلی به دلخواه مدیریت است. زیرا این پدیده با پیامدهای مثبتی که خواسته مدیران است پیوسته است.خشنودی شغلی بالا نشانه نمایان سازمانی است که نیک کار گردانی می شودو به طور بنیادی پیامدی است که از مدیریت رفتاری کار ساز سر چشمه می گیرد. شناخت و مطالعه رضایت شغلی کارکنان از ابعاد مختلف، یکی از موضوعاتی است که در کشور ما در زمینه آن تحقیقات کمتری صورت گرفته است.

رضایت شغلی یکی از عوامل بسیار مهم در موقعیت شغلی است به طوری که به عنوان عوامل تاثیر گذار باعث افزایش کارائی و نیز احساس رضایت فردی می گردد.

(شفیع آبادی-راهنمایی و مشاوره 1375) البته وجود مطالعات زیاد در زمینه رضایت شغلی در سازمان های مختلف نشان گر اهمیت موضوع می باشد. هنگامی که مطرح می گردد یک کارمند دارای رضایت شغلی زیادی است در واقع بدان معناست که کارمند به طور کلی شغلش را دوست دارد و برای آن ارزش قائل است و نگرش مثبت به آن شغل دارد و لذا یک کارمند با داشتن چنین نگرشی درصدد افزایش کارائی و عملکرد بهتر می باشد در حالی که کارمندی که میزان رضایت شغلیش در سطح پائین باشد نگرش منفی به شغلش دارد. (زارعی –متین 1375)بعضی از مدیران معتقدند که حقوق و دستمزد مهمترین عامل ایجاد رضایت شغلی در کارکنان محسوب می شود اما در بررسیهای انجام شده ثابت گردیده که عوامل دیگری نیز هستند که می توانند بر ایجاد رضایت شغلی کارکنان تاثیر بسزائی داشته باشند. انتخاب شغل در زندگی از اهمیت زیادی بر خوردار بوده و نیازمند توجه خاصی است. امروزه مشاغل تخصصی تر گردیده و تحصیل زمینه ساز شغل است. لذا دقت در انتخاب رشته تحصیلی وضعیت شغلی فرد را تعیین می کند. اگر شغل درست انتخاب شود هم نیازهای روانی فرد برآورده می گردد و هم رضایت او فراهم می شود و هم در زندگی خانوادگی ، ازدواج، انتخاب دوستان، وضعیت اجتماعی و اقتضادی و نظام ارزشی تاثیرات مثبتی می گذارد.

شغل از عوامل سازنده زندگی انسان امروز به شمار می رود که جامعه صنعتی به طرز گسترده ا ی آن را تخصصی کرده است و بشر توانسته است به کمک کامپیوتر ابزارهای پیشرفته و جدید کارهایش را دقیق تر و سریعتر انجام دهد و به همان نسبت مهارتها و تخصص ها افزون تر، مشاغل متنوع تر و خدمات جدیدتری ایجاد گردیده است.

وقتی انسان شغلی را انتخاب می کند، قصد دارد خواسته هائی را جامعه عمل بپوشاند و انتظاراتی را برآورده سازد هرچه این انتظارات واقعیتر باشد و تخیلات کمتر دخیل باشد امکان تحقق آنها بیشتر خواهد شد. کار به این علت که قسمت اعظم ساعات بیداری و یک سوم فعالیت های انسان را به خود اختصاص می دهد، در حالت روانی تاثیر به سزائی دارد و مفهومی بیش از امرار معاش خواهد داشت. کار در طبقه اجتماعی، محل زندگی، نحوه و طرز زندگی ، طرز لباس پوشیدن ساعات و اوقاتی که در منزل می گذراند یا استراحت می کند، نگرش ها و ارزش ها و اعتقادات انسان تأثیر می گذارد. بی کاری،خویشتنداری یا احترام به خود را کاهش می دهد، کار باعث می شود انسان در ضمن فعالیت ها از مواهبی که جامعه برای زندگی در اختیار او گذاشته استفاده کند. کار حتی در سلامتی و بیماری هم مؤثر است و به طور کلی با تمام وجود شخص درگیر است. ما معمولاً به اموری علاقه نشان می دهیم که توانائی بیشتری برای انجام آنها داریم. شناخت رغبت ها و گرایش ها در سرنوشت افراد تأثیر بسزائی دارد. رغبت گرایش مجذوب شدن به فعالیت و پیگیری آن است در حالی که تنفر انصراف از یک کار است. رغبت داشتن به انجام یک فعالیت در فرد نوعی احساس رضایت ایجاد می کند و او را از پرداختن به امور دیگر منصرف می سازد. بدون رغبت، کار بی روح و یکنواخت می شود. تنفر از کار فرد را بیمار می کند و بر عکس علاقه به کار درفرد باعث نشاط و شادی است و کار را در نظر فرد ارزنده جلوه می دهد و به پرورش توانائی های او کمک می کند.(رئوفی1377) تمامی افراد در زندگی روزمره خود به مسائلی برخورد می کنند که برایشان مطلوب یا نامطلوب است و از برخورد یا انجام آن احساس رضایت یا نارضایتی می کنند.

محیط کار و فعالیت آدمی نیز از جمله مواردی است که احساس های متفاوتی را در انسان های مختلف به وجود می آورد که یکی از مهمترین آنها، احساس رضایت یا عدم رضایتی است که در شخص ظاهر می شود. رضایت شغلی یکی از عوامل بسیار مهم در موفقیت شغلی می باشد و یکی از عوامل مهم افزایش کارایی و احساس رضایت فردی نیز محسوب می گردد. و عبارت است از نوعی احساس مثبت فرد نسبت به شغل و روابط حاکم بر محیط کاریش که البته از عوامل فرهنگی متأثر می باشد.(شفیع آبادی 1375)

رضایت شغلی به عنوان میزان کلی اثرات یا احساسات مثبت که افراد در مورد شغلشان دارند بیان می گردد. هنگامی که گفته می شود فرد رضایت شغلی بالائی دارد منظور این است که شغل خود را به طور کلی دوست دارد و به آن ارزش بالائی می دهد و نسبت به آن احساس مثبتی دارد. لذا می توان چنین نتیجه گرفت که رضایت شغلی احساس روانی فرد است که از عوامل اجتماعی نیز تأثیر پذیرفته است.

امیدوارم این تحقیق با تمام نقص هایش چراغی باشد برای تحقیق های وسیع و متنوع دیگر.

 

فهرست مطالب:

فصل اول

مقدمه

بیان مسئله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف پژوهش

فرضیه پژوهش

تعاریف واژه ها

فصل دوم

رضایت شغلی چیست

سازش شغلی

نظرات و تحقیقات در مورد رضایت شغلی (پیشینه تحقیق )

شرایط و عوامل موثر در رضایت شغلی

مدل های رضایت شغلی

منابع رضایت شغلی

رابطه رضایت شغلی و عملکرد شغلی

سنجش رضایت ( مدیران رضایت شغلی را چگونه می سنجند )

شواهد موجود در باره وضعیت شغلی

رضایت شغلی در کشورهای مختلف

کاربرد رضایت شغلی در سازمان

عوامل تعیین کننده رضایت شغلی (رضایت شغلی به عنوان یک متغیر وابسته)

رضایت شغلی به عنوان یک متغیر مستقل

سیمای کارکنان خشنود

نظریه های رضایت شغلی

نارضایتی شغلی

پیامدهای عدم رضایت شغلی

بیگانگی شغلی

کارکنان و اعضای سازمان نارضایتی خود را چگونه ابراز می کنند

رابطه رضایت شغلی و سلامت روانی

فصل سوم

روش و اجرای تحقیق

جامعه تحقیق

روش نمونه گیری

روش جمع آوری

ابزار اندازه گیری

فصل چهارم

جدول ها

محاسبات آماری

فصل پنجم

تحلیل اطلاعات

خلاصه تحقیق

محدودیتها و مشکلات

پیشنهادات

پیوستها

منابع

 

منابع ومأخذ:

اتیفی رابینز مدیریت رفتار سازمانی ، جلد اول ، مترجمان علی پارسائیان و سید محمد اعرابی، چاپ اول، تهران ، مؤسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی 1374

کیت دیویس و جان نیواستورم 1373   رفتار انسانی

در کار، ترجمه محمد علی طوسی، چاپ دوم، تهران مرکز آموزش مدیریت دولتی   

شفیع آبادی، عبداله و همکاران ، 1373 ، نظریه های مشاوره و راهنمایی، تهران، نشر دانشگاهی

زارعی متین حسین، ارتباط بین رضایت شغلی و فرهنگ سازمانی، فصل نامه شماره 7، نشریه زمینه، تهران ، 2357

پرهیزگار ، کمال 1368 ، اصول و مبانی علمی ، طبقه بندی و ارزشیابی مشاغل تهران، اشراقی

ساعتچی ، محمود ، 1372 ، مجموعه مقالات سمینار و بررسی مشاغل اداری ایران، تهران دانشگاه علامه طباطبایی

مقیمی ، سید محمد 1370 ، سازمان و مدیریت، نشریه زمینه

هوی وین- ک ومیسکل میسل 1376 ، تئوریهای تحقیق عمل در مدیریت آموزشی ، مترجم سید

عباس زاده سعید محمد، ارومیه ، دانشگاه ارومیه ، جلد 1

رئوفی ، مریم – دکتر ثنائی ، باقر 1377 ، راهنمای اطلاعات تحصیلی و شغلی، انتشارات خجسته

شفیع آبادی، عبداله - 1375 ، راهنمایی و مشاوره شغلی و حرفه ای و نظریه های انتخاب شغل ، چاپ تهران، انتشارات رشد.

عباس زاده، سید محمد 1374 ، وجدان کار ، رهیافت عملی و کاربردی

آبراهام ک.کورمن، ترجمه دکتر حسین شکر کن، روانشناسی صنعتی و سازمانی، انتشارات رشد 1370

دکتر علی دلاور، روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی ، 1379 نشر ویرایش 


دانلود با لینک مستقیم


پروژه بررسی رابطه میزان سابقه شغل با رضایت شغلی. doc
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد