X
تبلیغات
پخش زنده جام جهانی

رزفایل

جستجو

دربین هزاران فایل آماده دانلود فایل مورد نظر خود را جستجو کنید

دانلود نقشه آتوکد 1:2000 محدوده احتسابیه

اختصاصی از رزفایل دانلود نقشه آتوکد 1:2000 محدوده احتسابیه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود نقشه آتوکد 1:2000 محدوده احتسابیه


دانلود نقشه آتوکد 1:2000 محدوده احتسابیه

 در این بخش شیت نقشه آتوکد 1:2000 محدوده احتسابیه در تهران برای دانلود قرار داده شده است. تصویر پیشنمایش مربوط به همین محصول می‌باشد.  در ذیل فایل ایندکس موقعیت دقیق این نقشه آمده است. در صورت تمایل می‌توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود فرمایید.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود نقشه آتوکد 1:2000 محدوده احتسابیه

دانلود تحقیق درباره مسمومیت غذایی

اختصاصی از رزفایل دانلود تحقیق درباره مسمومیت غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درباره مسمومیت غذایی


دانلود تحقیق درباره مسمومیت غذایی

مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد می‌شود. علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گسترده‌ای دارد. گاهی آن‌قدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر 1 سال، افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف آن‌قدر شدت می‌یابد که جان آن‌ها را تهدید می‌کند. معمولاً مسمومیت غذایی از چند ساعت تا چند روز ادامه می‌یابد و طول مدت بیماری بستگی به عامل مسمومیت دارد.

موجودات میکروسکوپی از طریق آب، هوا، خاک یا راه‌های گوارشی وارد غذای انسان و حیوانات می‌شوند و آن‌ها را آلوده می‌کنند. معمولاً این موجودات تغییری در رنگ، بو و بافت غذا ایجاد نمی‌کنند و افراد، متوجه آلوده بودن غذا نمی‌شوند و آن را مصرف می‌کنند. بهترین راه پیشگیری، حفاظت مناسب از غذاها و رعایت بهداشت است. بیش از 200 عامل بیماری‌زای شناخته‌شده از طریق غذا منتقل می‌شوند.

به طور کلی مسمومیت غذایی به 2 دسته کلی تقسیم می‌شود:

مواد عفونی: شامل ویروس، باکتری و انگل‌ها

مواد سمی: شامل قارچ‌های سمی، حشره‌کش‌ها، برخی گیاهان و غذاهای دریایی

شامل 20 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درباره مسمومیت غذایی

دانلود مقاله استانداردهای غذایی

اختصاصی از رزفایل دانلود مقاله استانداردهای غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله استانداردهای غذایی


دانلود مقاله استانداردهای غذایی

استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین می شوند. این سازمان استانداردهای قابل اجرا در سطح بین المللی را تدوین کرده که در تمام کشورهای عضو به رسمیت شناخته می شوند و از بین آنها استانداردهای ایزو 9000 و 14000 متداول تر می باشند.

استانداردهای راهنما با شماره های 9000 و 9004 شامل دستورالعمل هایی برای ارشاد مدیران می باشند. استانداردهای ایزو 9001 زمانی استفاده می شود که سازمان همزمان در طراحی، تولید، نصب و راه اندازی، نوآوری و خدمات فعالیت دارد. استانداردهای ایزو 9002 جایی استفاده می شود که فعالیت های طراحی مورد نظر نیست و سازمان با استفاده از طراحی مورد نظر نیست و سازمان با استفاده از طرح های آماری، برای بهبود کیفیت فرآورده ها یا خدمات اقدام می نماید و نیازی به طراحی ندارد.

شامل 15 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله استانداردهای غذایی

تحقیق در مورد نگهداری و تعمیرات برپایه تجارت ( Business Centered Maintenance ) BCM

اختصاصی از رزفایل تحقیق در مورد نگهداری و تعمیرات برپایه تجارت ( Business Centered Maintenance ) BCM دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد نگهداری و تعمیرات برپایه تجارت ( Business Centered Maintenance ) BCM


تحقیق در مورد نگهداری و تعمیرات برپایه تجارت  ( Business  Centered  Maintenance ) BCM

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:7

 فهرست مطالب

نگهداری و تعمیرات برپایه تجارت

 

( Business  Centered  Maintenance )

 

BCM

 

ویژگیهای سیستم   BCM

 

1- چرخه نت در BCM :

 

2- اجزاء  سیستم BCM  :

 

3- روش استقرار سیستم BCM  :

 

چرخه نگهداری و تعمیرات

 

1-    تهیه استانداردهای نت ( S ) :

 

2-    اجرای برنامه ها ( D ) :

 

3-    کنترل نتایج حاصله ( C ) :

 

4-     اصلاح ویا تکمیل استانداردها و... ( A ) :

 

شاخصهای نگهداری و تعمیرات درBCM

 

  • سیستم نگهداری و تعمیرات واکنشی(Reactive Maintenance)
  • نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه (Preventive Maintenance)
  • نگهداری و تعمیرات پیشگویانه(Predictive Maintenance)

 

اصول هشت گانه TPM

 

نگهداری و تعمیرات براساس قابلیت اطمینان مورد انتظار از ماشین

 

هدف اصلی طراحان سیستم مدیریت نگهداری و تعمیرات برپایه تجارت( BCMMاجرای اقتصادی ترین سیستم نت با توجه به شرایط بازار رقابتی امروز  و  اهداف مالی  شرکتها  بوده و لذا در این سیستم مباحث گوناگون نت گنجانده شده است 0

 

نگهداری و تعمیرات برپایه تجارت (  BCM) اولین بار در سال 2001 میلادی و توسط شرکت Growth Con International(Pty)Ltd از کشور آفریقای جنوبی معرفی گردید و هم اکنون بعنوان یک روش شناخته شده جهت اجرای بهینه سیستم نگهداری و تعمیرات مورد استفاده صنایع قرار میگیرد 0

 

 

ویژگیهای سیستم   BCM

 

 

ویژگیهای سیستم BCMM عبارتند از :

 

 

1- چرخه نت در BCM :

 

  • گردش کار فعالیتهای نت در BCM از سیکل خاصی تبعیت میکند که به چرخه SDCA معروف بوده و کلیه فرایندها مطابق آن انجام می گیرد.(ص 2)

 

 

2- اجزاء  سیستم BCM  :

 

اجزاء سیستم BCM  با استفاده از اصول هشتگانه ویرایش سوم TPM و سیستم " نت مبتنی بر  قابلیت اطمینان " (RCM) مشخص گردیده که به شرح زیر میباشد : 

 

  • تقسیم وظایف :

 

تقسیم وظایف اجرای برنامه ها مطابق سیستم TPM انجام میگیرد.

 

 

 

  • اجزاء برنامه نت :

 

برنامه نت هر ماشین براساس این سئوال که " اگر انجام نگردد چه پیامدی بدنبال خواهد داشت "تقسیم بندی گردیده و در گروهای" نت واکنشی – انجام بعد از وقوع خرابی  " ، " نت پیشگیرانه- برنامه های دوره ای براساس زمان  "و "نت پیشگویانه- برنامه های براساس شرایط کارکرد اجزاء ماشین " قرار میگیرد 0

 

3- روش استقرار سیستم BCM  :

 

  • سیستم BCM نسخه تکامل یافته سیستم نت بهره ور فراگیر (TPM) بوده و براین اساس مراحل استقرار آن براساس گامهای دوازده گانه استقرار TPM بنا نهاده شده است 0
  • مدت زمان پیش بینی شده جهت استقرار سیستم برای یک شرکت متوسط 18 ماه و حداقل زمان جهت دستیابی کامل به 23شاخص استاندارد آن ، سه سال در نظر گرفته شده است 0
  • 23شاخص تعریف شده ،قبل از شروع به استقرار سیستم محاسبه گردیده و ثمرات حاصل از اجرای سیستم براساس شاخصهای مذکور در تناوبهای ماهیانه مورد ارزیابی قرار میگرد 0

 

 

چرخه نگهداری و تعمیرات

 

Maintenance Cycle

 

Standardize – Do –Check -Action

 

 

دانشگاه میشیگان با ارائه مقاله ای تحت عنوان

 

Continuous Improvement / Benchmarking

 

به معرفی سه چرخه PDCA (چرخه توسعه ) ، CAPD (چرخه بهبود ) و SDCA (چرخه نت ) پرداخته و تفاوتهای بین چرخه های مذکور را معرفی نموده است . با توجه به اینکه اولین قدم در استقرار سیستمهای نگهداری و تعمیرات درک چرخه و گردش کار نت میباشد بنابراین در این قسمت به بیان چرخه SDCA می پردازم .

 

 

چرخه نگهداری وتعمیرات  از چهار بخش کلی تشکیل گردیده که عبارتنداز :

 

1-    تهیه استانداردهای نت ( S ) :

 

 استانداردهای نت شامل چهارگروه اصلی میباشد :

 

 

  • جلوگیری از بروز فرسایش :

 

 شامل استانداردهای نظافت ، آچارکشی و روانسازی اجزاء ماشین 

 

(جداولی همراه با تصاویر واضح برای هرماشین تهیه نموده و نقاط نیازمند نظافت ،آچارکشی و روانسازی بهمراه تناوب انجام کار و اقلام و ابزار مورد نیاز جهت انجام صحیح و کامل کار را در آنها مشخص نمائید )

 

 

  • اندازگیری میزان فرسایش :

 

شامل تکنیکهای اندازه گیری و تعیین دامنه و میزان فرسایش تجهیزات

 

(این استانداردها اطلاعاتی نظیر قسمتهایی که باید بازرسی شوند ، فواصل زمانی بین بازرسیها ، روشها ، وسایل اندازه گیری وشاخصهای ارزیابی میزان فرسایش ، عملیات اصلاحی لازم و نظیر اینها را بهمراه عکسها و نمودارهای گویا در برمیگیرند . )

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد نگهداری و تعمیرات برپایه تجارت ( Business Centered Maintenance ) BCM

کارت ویزیت طرح نارنجی

اختصاصی از رزفایل کارت ویزیت طرح نارنجی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کارت ویزیت طرح نارنجی


کارت ویزیت طرح نارنجی

کارت ویزیت لایه باز فتوشاپ (psd)
حجم فایل :3.87 مگابایت


دانلود با لینک مستقیم


کارت ویزیت طرح نارنجی
1 2 3 4 5 ... 762 >>