رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق درباره روشی ساده برای محاسبه (با فرمت word)

اختصاصی از رزفایل دانلود تحقیق درباره روشی ساده برای محاسبه (با فرمت word) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 27

 

روشی ساده برای محاسبه

به منظور تسهیل محاسبه خمیدگی شاخه های مس هادی فرمول (1) به صورت زیر نوشته می شود :

جدول 1 مقادیر را برای طول پلهای مختلف از 1 تا 50 فوت ارائه می نماید . شرح پارامترهای موجود در معادله 2 به صورزت زیر است:

:خمیدگی یا انحنای شاخه بر حسب اینچ (INCH)

L: طول پل بر حسب اینچ (INCH)

I: همان اینرسی مقطع بر حسب

W:

E:

با توجه به مقادیر فوق هنگامی که L بر حسب فوت بیان می شود رابطه 2 را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:

به منظور تعیین انحنا بر حسب INCH در هادی هایی که نظیر تیره ساده مهار شده اند صرفا تقسیم فاکتور برای پل مناسب (نظیر جدول 1) توسط همان اینرسی مقطع هادی و ضرب آن وزن هادی بر حسب پوند لازم است . حداکثر انحنای یک میله هادی افقی با یک سر مهار شده0.4.5 است که بوسیله روشی محاسبه فوق بدست آمده است . اگر هر دو انتهای میله مهار شوند میزان انحنا به 0.2 برابر کاهش می یابد.

به عنوان مثال برای یک پل 10 فوتی از جدول 1 داریم :با در نظر گرفتن یک هادی مس 10 فوتی که از هر دو انتها مهار گردیده وزن کل این هادی در هر فوت طول آن 2 پوند (1B) است بنابر این حداکثر انحنا عبارت است از اگر هادی از یک انتها مهار گردد :

همان اینرسی مقاطع مسی به صورت میله توپر و لوله در جدول 5.،6،7 صفحات 161-158 ارائه شده اند اطلاعات مربوط دیگر سایز ها که جداول ارائه نشده اند از طریق فرمولهای فوق به سادگی قابل محاسبه می باشد.

فرکانس طبیعی

فرکانس طبیعی یک میله که از دو سر مهار شده است از رابطه زیر بدست می آید :اگر هر دو انتها به صورت افقی مهار شده باشند رابطه فوق به صورت زیر ارائه می گردد : از آنجا که میزان انحنای میله دو سر گیر 0.2 برابر مقدار مربوط به میله دو سر آزاد می باشد فرکانس طبیعی آن با مهار کردن دو سر میله 2.275 برابر افزایش می یابد . در واقع با مهار کردن یک سر میله فرکانس طبیعی صرفا 50 درصد بیشتر می شود . این پارامتر نقش مهمی در طراحی خواهد داشت .

بار ناشی از باد و یخ

در بحث بار گذاری یک هادی با جهت کار برد در فضای آزاد نه تنها وزن خود هادی باید مورد توجه باشد بلکه وزن پوشش یخی که ممکن است در زمستان روی آن وجود داشته باشد و همچنین فشار باد باید لحاظ شوند . در برخی کشورها حداکثر بار بر اساس وجود پوشش یخ به ضخالمت همزمان با فشار باد همزمان 8 پوند بر فوت مربع (( متناظر با سرعت باد حدود 50 مایل بر ساعت (M.P.H) محاسبه می گردد.

وزن یخ موجود روی هادی با سبار به ازای هر فوت طول هادی بر حسب پوند از رابطه زیر بدست می آید :

در این رابطه T ضخامت یخ بر حسب اینچ INCH و D قطر خارجی هادی و بر حسب اینچ INCH است اگر به صورت لوله باشد وزن پوشش یخ با ضخامتهای مختلف به ازای هر فوت طول هادی گردد (لوله ای شکل )با اقطار مختلف از منحنی های شکل 25 هم قابل تعیین است بار ناشی از باد به ازای هر فوت طول هادی تیر برای مقادیر مختلف فشار باد از منحنی های فوق قابل تعیین است . اگر بار ناشی از باد روی یک هادی با پوشش یخ مورد نظر باشد پیش از استفاده از منحنی ها دو برابر ضخاکمت یخ به قطر هادی افزوده می شود

بار منتج نهایی

بار ناشی از یخ به صورت مستقیم به وزن هادی افزوده می شود . ولی بار ناشی از باد در جهت افقی عمل می نماید و بایستی برای بدست آوردن بار منتج روی یک هادی به صورت برداری به دو بار حاصل از یخ و وزن هادی که به صورت عمودی اعمال می شود . بنا بر این بار کلی از رابطه زیر بدست می آید : در این رابطه R بار منتج کلی به ازای هر فوت طول هادی بر حسب پوند (LB)

W:وزن هادی به ازای هر فوت (F) بر حسب پوند (1B)

: وزن یخ به ازای هر فوت هادی (F) بر حسب پوند (1B)

: فشار باید به ازای هر فوت هادی (F) بر حسب پوند (1B)


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درباره روشی ساده برای محاسبه (با فرمت word)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد