رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله هندسه ترسیمی (1)

اختصاصی از رزفایل مقاله هندسه ترسیمی (1) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله هندسه ترسیمی (1)


مقاله هندسه ترسیمی (1)

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

 فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحات:35

بخش اول: چند ترسیم

1-روش رسم متساوی‌الاضلاع:

دایره‌ای به شعاع r ترسیم کرده دو خط عمود بر هم آن را رسم می‌کنیم از محل تقاطع قطر و محیط دایره به اندازه‌ی شعاع r قوسی می‌زنیم که دایره را در دو نقطه‌ی M و N قطع کند. امتداد همان قطری که از آن به شعاع r رسم کرده‌ایم (یعنی A) رأس دیگر مثلث است.

-روش رسم مربع:

دایره‌ای به شعاع معلوم r و دو قطر عمود بر هم AB و CD را رسم می‌کنیم. به شعاع r از محل تقاطع قطرها با محیط (نقاط A و B و C و D) قوسی می‌زنیم تا همدیگر را قطع‌ کنند. امتداد این نقاط که از مرکز دایره می‌گذرد دایره را در نقاط M و N و S و Q قطع می‌کند که از اتصال این 4 نقطه مربع پدید می‌آید.

-روش رسم 6ضلعی و 8ضلعی:

ابتدا دایره‌ای به شعاع r رسم کرده 2 قطر عمود بر هم آن را رسم می‌کنیم. عمود منصف پاره‌خط OA را رسم می‌کنیم و سپس پرگار را به اندازه‌ی AE باز می‌کنیم و کمانهایی به مرکز D و C در طرفین این دو نقطه رسم می‌کنیم تا 4 نقطه‌ی S M و N و P و Q بدست آید. نقاط مورد نظر را به هم وصل می‌کنیم تا 6ضلعی مورد نظر بدست آید.

دایره‌ای به شعاع معلوم r و دو قطر عمود بر هم AB و CD را رسم می‌کنیم. به شعاع معلوم r از محل تقاطع قطرها با محیط می‌زنیم تا همدیگر را قطع کنند. این نقاط که از مرکز دایره می‌گذرند دایره را در نقطه قطع می‌کنند. با اتصال این نقاط به همدیگر 8ضلعی مورد نظر بدست می‌آید.

 

 

 

4-روش رسم 5ضلعی:

دایره به شعاع r و اقطار عمود بر هم AB و CD را رسم می‌کنیم. عمودمنصف OC را رسم می‌کنیم. نقطه‌ی E نقطه‌ی کمکی اول است. به شعاع AE و از نقطه‌ی E قوسی می‌زنیم تا قطر CD را در نقطه‌ای مانند F قطع کند. F وتری از دایره‌ی ترسیم شده است.

نقطه‌ی F نقطه‌ی کمکی دوم است. به اندازه‌ی AF روی دایره‌ی موجود جدا می‌کنیم (نقطه‌ی M) AM یکی از اضلاع 5 ضلعی مفروض است. به اندازه‌ی AM روی محیط دایره جدا کرده نقاط بدست آمده را به هم وصل می‌کنیم.

 

 

 

5-رسم nضلعی منتظم:

دایره به شعاع r و رسم قطر AB. قطر AB را به n قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. به اندازه‌ی طول AB از دو نقطه‌ی A و B قوسی می‌زنیم. این دو قوس همدیگر را در نقاط E و F قطع می‌کنند. از نقاط E و F، یک در میان بر نقاط واقع بر روی قطر AB وصل می‌کنیم و امتداد می‌دهیم تا محیط دایره را قطع کند. به این ترتیب دایره به n قسمت مساوی تقسیم می‌شود.

      بخش دوم: کلیات

مقدمه: هندسه قسمتی از ریاضیات است که از اشکال و روابط بین آنها بحث می‌کند و تمامی این اشکال در ذهن ساخته می‌شود لذا هندسه ورزشی است برای تقویت ذهن و تجسم اشکال که ممکن است وجود خارجی داشته باشند یا نداشته باشند.

برای شروع لازم است ابتدا شکلی به نام نقطه در ذهن ساخته شود که بدون بعد است در نتیجه چنین شکلی در طبیعت وجود نخواهد داشت ولی محل آن را می‌توان روی صفحه‌ی کاغذ با اثر یک مداد نشان داد. اگر همچنین نقطه‌ی فرضی در فضا حرکت کند مسیری را طی خواهد کرد که دارای فقط یک بعد خواهد بود و آن را یک منحنی گویند.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله هندسه ترسیمی (1)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد