رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق و بررسی در مورد قلب (2)

اختصاصی از رزفایل تحقیق و بررسی در مورد قلب (2) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 6

 

قلب              Heart

قلب یک عضو عضلانی توخالی در قفسه سینه می باشد که وظیفه اصلی آن تلنبه کردن خون سرشار از اکسیژن و مواد غذایی از طریق شریانهای بزرگ به داخل می باشد. قلب در طی روز ۱۰۰۰۰۰ بار منقبض شده و دوباره به حالت استراحت باز می گردد. وزن قلب در حدود ۲۵۰ تا ۴۰۰ گرم می باشد. قلب دارای ۴ اتاقک می باشد که عبارت اند از:

۱) دهلیز راست Right Atrium

۲) بطن راست Right Ventricle

۳) دهلیز چپ Left Atrium

۴) بطن چپ Left Ventricle

که همان طور که مشخص است بطن و دهلیز راست در یک طرف قلب و بطن و دهلیز چپ در دیگر قسمت قلب قرار دارند.

همچنین دارای ۴ دریچه می باشد:

۱) دریچه سه لختی Tricuspid Valve

۲) دریچه ششی Pulmonary Valve

۳) دریچه میترال یا دولختی Mitral or Bicuspid Valve

۴) دریچه آئورتی Aortic Valve

که دریچه های میترال و آئورتی در سمت چپ قلب و دریچه های سه لختی و ششی در سمت راست قلب قرار دارند.  

 

رگهای بدن Body Vessels

 

 

سرخرگها Arteies: رگهایی هستند که در آنها خون قرمز یا تصفیه شده جریان دارد . خون با فشار سرعت زیاد در سرخرگ ها جریان دارد . جهت خون در سرخرگ ها از قلب به طرف اندامها است . با اینکه خون از قلب به طور متناوب در سرخرگ ها می ریزد ، جریان خون در آن مداوم و پیوسته است و این بخاطر خاصیت الاستیکی جدار سرخرگ هاست . در بیماری آترواسکلروز یا تصلب شرایین این خاصیت از بین می رود . اگر دست را روی یک سرخرگ قرار بدهیم ، نبض یا ضربان قلب را می توان لمس کرد . خون با فشار زیاد در سرخرگ ها جریان دارد و مقدار فشار خون در یک فرد بالغ و سالم ۱۲۰ میلی متر جیوه به عنوان فشار سیستولی یا بیشترین فشار، روی ۸۰ میلی متر جیوه به عنوان فشار دیاستولی یا کمترین فشار می باشد .

۲ ) سیاهرگ ها Veins: رگهایی هستند که در آنها خونی که از اندامها آمده جریان دارد و توسط سیاهرگ های بزرگ به قلب یعنی دهلیز راست می ریزد . بنابراین جهت سیاهرگ از اندامها به طرف قلب است . فشار خون در سیاهرگ خیلی کم است بطوریکه در نزدیکی قلب بصفر می رسد ولی عواملی هستند که به بازگشت خون به قلب کمک می کنند . عامل اصلی فشار ناچیزی است که بوسیله انقباض بطن چپ در رگها حاصل شده است . دیواره سیاهرگ از سرخرگ نازکتر است و نیز مقاومت کمتری دارد . ساختمانی بنام دریچه لانه کبوتری وجود دارد که مانع بازگشت خون در سیاهرگ می شود . مهمترین بیماری سیاهرگها واریس است . ۳ ) مویرگ ها Capillaries : رگهای ریز و کوچکی هستند که در اندامها وجود دارند و باعث تغذیه اعضا و بافتهای مختلف می شوند . مولکولها و گلبولهای سفید از دیواره آنها گذشته و وارد بافت ها می شوند . فشار خون در مویرگ ها کم و حدود ۱۰ میلی متر جیوه است . مویرگ ها حد واسط سرخرگ ها و سیاهرگ ها هستند . آنها آنقدر نازک هستند که می توان گفت قطرشان به اندازه یک سلول مخاطی  Epithelial Cell میباشد

سرخرگها دارای سه لایه می باشد:

1) لایه خارجی بافتی Outer Layer of Tissue: که سخت و محکم و دارای جنس بافتی است.

2) لایه میانی عضلانی  :Muscular Middle  این لایه دارای عضلات کشدار و بسیار محکم می باشد. این خاصیت باعث می شود که خون قلب به راحتی در امتداد سرخرگ پمپاژ بشود که باعث باز شدن سرخرگ می شود Expansion وبا آرام شدن قلب، سرخرگ منقبض شده Contraction و نیروی قابل توجهی به خون وارد کرده و آن را در مسیر جریان می دهد.

3) لایه درونی سلولهای مخاطی Inner Layer of Epithelial Cells: این لایه بسیار نرم می باشد تا خون بدون هیچ مانعی به راحتی عبور کرده و جریان داشته باشد.

 

لخته های خونی Thrombosis

 

 

همان طور که می دانیم انعقاد خون یک رخداد طبیعی می باشد که باعث قطع خونریزی پس از جراحت می شود. برای مثال زمانی که ما به زمین می خوریم و زانوی ما خراشیده می شود، مشاهده می شود که پس از مدتی لایه ای تیره رنگ بر روی زخم ما درست می شود. این لایه همان خون خارج شده از زانوی ما به هنگام آسیب رسیدن است که حالا لخته شده است. این عمل یعنی لخته شدن خون توسط پلاکتها Platelets انجام می شود (بعدا توضیح خواهم داد)

در بیماری کرونری قلب هم یک سری لخته خونی درست می شود، البته نه به خاطر جراحت خارجی بلکه به خاطر رسوب چربی در دیواره داخلی عروق.  دیواره عروق به طور طبیعی صاف هستند و هیچ نقطه ای وجود ندارد که در آنجا امکان ایجاد لخته خون باشد. در اثر تصلب شرایین، دیواره رگها این ویژگی خود را از دست می


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد قلب (2)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد