رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فصل دوم، کارشناسی ارشد،حسابداری ،مبانی نظری،پیشینه پژوهش ،تعریف، حسابداری و زبان توسعه پذیر گزارشگری مالی(XBRL)

اختصاصی از رزفایل فصل دوم، کارشناسی ارشد،حسابداری ،مبانی نظری،پیشینه پژوهش ،تعریف، حسابداری و زبان توسعه پذیر گزارشگری مالی(XBRL) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

فصل دوم، کارشناسی ارشد،حسابداری ،مبانی نظری،پیشینه پژوهش ،تعریف، حسابداری و زبان توسعه پذیر گزارشگری مالی(XBRL)


فصل دوم، کارشناسی ارشد،حسابداری ،مبانی نظری،پیشینه پژوهش ،تعریف،  زبان توسعه پذیر گزارشگری مالی(XBRL)

ادبیات پایان نامه

 سرفصل های پروژه شامل موارد زیر است :

2-3 دیباچه 

2-3-1 تاریخچه XBRL

2-3-2 تعریف XBRL

2-3-3 علت بوجود آمدن XBRL

2-3-7 XBRL و استانداردهای حسابداری

2-3-6 تاثیرات XBRL بر حسابرسی

2-3-4 XBRL چگونه کار می کند

2-3-5 فرایند XBRL

مشخصات فایل:

نوع فایل: word

منبع: دارد (فارسی و لاتین)

پیشینه پژوهش: دارد(ایرانی و خارجی)

تعداد صفحات:31

گارانتی بازگشت وجه: دارد ( کیفیت این فایل تضمین شده است درصورت هرگونه مشکل یا نارضایتی احتمالی مبلغ شما بازگردانده می شود)

خلاصه مطلب

 دیباچه

سوءاستفاده های فراوانی که در آمریکا و سایر کشورها اتفاق افتاد، منجر شد تا تمرکزی بی سابقه و بین‌المللی بر عملیات حسابداری و نیاز به شفافیت بیشتر در گزارشات مالی پدید آمد. عوامل متعددی به بحران در گزارشات مالی انجامید، مسلماً یکی از این عوامل ناکافی و نامناسب بودن ارائه اطلاعات در فرمت های کاغذی و یا الکترونیکی مشابه کاغذ (mimic)، که فاقد ویژگی های لازم برای انتقال کارآمد اطلاعات مالی پیچیده به سرمایه گذاران، قانونگذاران و سایر ذینفعان بوده، می باشد. (WWW.XBRL.ORG)

بازارهای تجاری و استفاده کنندگان اطلاعات تجاری به تمهیدات و شرایطی احتیاج دارند تا شفافیت مراحل گزارشگری را افزایش دهند، زیرا امروزه گزارشگری تجاری با انبوهی از مشکلات مانند ناکارایی، تجزیه و تحلیل مناسب، انتشار نامناسب اطلاعات تجاری در بین استفاده کنندگان اطلاعات تجاری (مانند بخش های مختلف سازمان، سهامداران و بانکها) روبرو است. بنابراین دستیابی به سامانه گزارشگری تجاری مناسب برای حل مسائل و ناکارایی‌ها بسیار مهم است (بزرگ اصل ،1385 ، 83)  موج تازه و پر سرعت فن آوری اطلاعات و ارتباطات همه عرصه ها را در بر می گیرد، حرفه حسابداری شاید بیش از دیگران در معرض برخورداری از امکانات محیط جدید باشد تلاش های کمتر از نیم دهه اخیر سبب شده تا فضای تازه و اثر بخش‌تری برای گزارشگری مالی فراهم شود. (عرب مازار یزدی ، 1384 ، 27)

استاندارد سازی نرم افزاری بسترهای مالی، خصوصاً بازار سرمایه موجب بالا بردن کیفیت بازار با امکان نظارت دقیق ،سریع و فراگیر بر بازار اولیه و ثانویه، تسهیل و فراگیر بر بازار اولیه و ثانویه، تسهیل پیاده سازی بورس الکترونیک و اطلاع رسانی سریع و عادلانه به سهامداران در راستای حمایت از حقوق سهامداران گردیده است. (باقریان ، 1386 ، 61-40)

زبان توسعه پذیر گزارشگری مالی (XBRL) در تحقق اهداف پیش گفته نقش بسزایی دارد. استفاده‌ی گسترده از زبان توسعه پذیر گزارشگری مالی (XBRL)، مزایای مهمی را برای سرمایه گذاران فراهم می کند. استفاده از زبان توسعه پذیر گزارشگری مالی (XBRL) برای گزارشگری مالی شرکتها بر دقت داده های مالی می افزاید، تحلیل آنها را آسان  می کند و از آنجایی که تأثیر بسزایی بر ویژگیهای کیفی اطلاعات حسابداری می گذارد در این گفتار ازفصل دوم به بررسی این زبان جدید گزارشگری مالی پرداخته می شود.

2-3-1 تاریخچه زبان توسعه پذیر گزارشگری مالی (XBRL)

تاریخچه زبان توسعه پذیر گزارشگری مالی (XBRL) به سال 1998 باز می گردد. در آوریل 1998 چارلز ها فمن[1]، حسابدار رسمی مؤسسه نایت ویل اند گریگوری[2] در شهر تاکومای ایالت واشنگتن، XML را برای گزارشگری الکترونیکی اطلاعات مالی مورد بررسی قرار دارد، هافمن شروع به ایجاد نمونه های صورتهای مالی و برنامه های حسابرسی با استفاده از XML کرد. در جولای سال 1998، هافمن رئیس کار گروه  فن آوری برتر AICPA را در جریان امکانات بالقوه XML را به AICPA ارائه کرد و AICPA را متقاعد به اهمیت این زبان جدید گزارشگری مالی نمود. AICPA  خواستار یک طرح تجاری[3] برای گزارشات مالی مبتنی بر XML شد. این پروژه  XFRML [4] نام داشت .این طرح تجاری در ژوئن 1999 آماده شد و در جولای همان سال اعضای هیئت مدیره AICPA با اعطای بودجه برای پیشبرد این طرح موافقت نمودند در آگوست 1999، 12 شرکت به کمیته پشتیبانی این طرح پیوستند. اولین جلسه کمیته پشتیبانی XFRML در اکتبر 1999 صورت گرفت و در آوریل 2000 نام این کمیته از XFRML به XBRL تغییر یافت. (WWW.XBRL.ORG)


[1] - Charles Hoffman

[2] - Knightvale and Garegory

[3] - Business Plan

[4] - eXtensible Financial Reporting Markup Language


دانلود با لینک مستقیم


فصل دوم، کارشناسی ارشد،حسابداری ،مبانی نظری،پیشینه پژوهش ،تعریف، حسابداری و زبان توسعه پذیر گزارشگری مالی(XBRL)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد