رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت نگاهی مختصر برهیدروکلوئیدهای گیاهی

اختصاصی از رزفایل دانلود پاورپوینت نگاهی مختصر برهیدروکلوئیدهای گیاهی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت نگاهی مختصر برهیدروکلوئیدهای گیاهی


دانلود پاورپوینت نگاهی مختصر برهیدروکلوئیدهای گیاهی

 

مشخصات این فایل
عنوان:نگاهی مختصر برهیدروکلوئیدهای گیاهی
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 16

این مقاله درمورد نگاهی مختصر برهیدروکلوئیدهای گیاهی می کند.

خلاصه آنچه در مقاله نگاهی مختصر برهیدروکلوئیدهای گیاهی می خوانید :

صمغ کتیرا یا صمغ تراگاکانت
کتیرا محصول اصلی نوعی گیاه گون است که گون کتیرانام دارد.کتیراعبارت است ازترشحات صمغی خشک شده حاصل ازگیاه استراگالوس گومی فراکه ان را تحت عنوان گوم تراگاکات یا گون       
میشناسند.گیاه مولد کتیرا نبات کوچکی است به ارتفاع یک متربومی اسیای صغیر ایران   سوریه   یونان  به گزارش خبر انلاین دربیست وهفتم مهرنودوسه ایران بزرگترین صادر کننده
کتیرا در جهان است. در اثرخراش دادن
ساقه گیاه جدار سلولهای اشعه مرکزی و
سلولهای پارانشیمی با جذب اب به تدریج به صمغ بدل می شود فشار تولید شده
سبب رانده شد ن صمغ به طرف شکاف
می گردد. صمغ در مجاورت هوا در اثر تبخیر اب به تدریج سخت می گردد شکل محصول خشک شده بستگی به نوع شکافی که بر روی ساقه ایجادشده است
دارد.
 صمغ کتیراعلاوه براستفاده در صنایع غذایی در صنایع دارویی   ارایشی و
بهداشتی وطب سنتی نیزکاربردهای فراوانی دارد.
بعضی از این گیاهان به علت جذب سلنیوم از خاک سمی هستندوبا پی بردن به وجود سلنیوم دراین گیاهان به وجود اورانیوم در محل رویش انهاپی می برند.
شروع بهره برداری معمولااواخرفصل بهار است و شصت روز ادامه دارد بهره برداران ابتدا اطراف ساقه گون را خالی می کنندوسپس باتیغه های مخصوصی برشهایی موازی باساقه (موازی بااوندهای ابکش)ایجاد می کنندشیره گون بعد از چند روزبه مروربراثربرشی که به ساقه وارد شده به بیرون تراوش می کندوشیره در معرض نورافتاب اب خودراازدست می دهد وسفت  می شود
بهره برداران بیست روزپس از برش به
جمع اوری کتیرا می پردازند واین عمل را مجدداتکرار می کنند.

روش تولید پکتین
پوست مرکبات وقسمت مرکزی سیب دو منبع اصلی تهیه پکتین به شمار می روند .برای تهیه پکتین بهتر است از میوه های  کمی نا رس  یا تازه رسیده  استفاده  شود . در بعضی از میوه ها در جریان رسیدن عمل جدا شدن گروه متیل صورت می گیرد این باعث می شود  که شرایطی  که پکتین دران تولید ژل می کند  تغییر نماید .  جدا شدن کامل گروه های متیل در پکتین سبب از دست رفتن قدرت تشکیل ژل ان شود .  شکسته  شدن  مولکول  پلیمری  در محل  اتصال ها یا د پلیمریزاسیون نیز که با رسیدگی بیش از حد میوه اتفاق می افتد . بی تردید به طور چشمگیری قدرت تشکیل ژل پکتین را کاهش می دهد.
برای تولید پکتین ابتدا پروتو پکتین تحت اثر حرارت و اسید به  پکتین  محلول تبدیل می گردد . در اینجا سه عامل  درجه حرارت    پی اچ  و زمان حائزاهمیت هستند . در پی اچ 2 از حرارتی برابر 93 تا 100 درجه سانتی گراد برای مدت حدود یک ساعت استفاده می شود. پس از اتمام این قسمت از فرایند استخراج با  صاف کردن ذرات پوسته ونا خالصی ها گرفته می شود . برای جدا کردن اب از پکتین تولید شده حلالی قابل اختلاط با اب مثل ایزو پروپانل  ایزو بوتانل یا اتانل به محیط اضافه
می گردد. پکتین به صورت توده ای ژلاتینی رسوب می کند.پس از جدا کردن اب وحلال چسبیده به ان تحت اثرجریان هوای گرم پکتین تا رطوبت 6  تا  10 درصد خشک می گردد.

بخشی از فهرست مطالب مقاله نگاهی مختصر برهیدروکلوئیدهای گیاهی

مقدمه
صمغ کتیرا یا صمغ تراگاکانت
صمغ عربی  صمغ اکاسیا  صمغ سنگال  صمغ درخت اقاقیا
پکتین
مکانیسم تشکیل ژل در پکتین
روش تولید پکتین
نشاسته




دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت نگاهی مختصر برهیدروکلوئیدهای گیاهی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد