رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کامل درمورد تجزیه و تحلیل تبلیغات محیطی با شاخص های مذهبی

اختصاصی از رزفایل دانلود تحقیق کامل درمورد تجزیه و تحلیل تبلیغات محیطی با شاخص های مذهبی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق کامل درمورد تجزیه و تحلیل تبلیغات محیطی با شاخص های مذهبی


دانلود تحقیق کامل درمورد تجزیه و تحلیل تبلیغات محیطی با شاخص های مذهبی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 60
فهرست و توضیحات:

فصل اول

(هنر اسلامی )

  • هنر اسلامی
  • هنر دینی
  • تاثیر مذهب در شخصیت هنرمند
  • اخلاق دینی در هنرهای سنتی و مردمی ایران
  • سنت و هنر سنتی
  • هنر و مذهب

فصل دوم

(تبلیغات)

  • اثر تبلیغات درجهان
  • نقش گرافیک محیطی در گسترش فرهنگ اجتماع
  • جایگاه و اهمیت تبلیغات / مرزهای روابط عمومی و تبلیغات
  • پیدایش طراحی حروف تبلیغاتی
  • تبلیغات رنگی / سیاه و سفید

فصل سوم

تبلیغات محیطی (بیل بورد)

  • تاثیر بصری تابلوهای محیطی
  • کانونهای تبلیغاتی و جایگاه کاری آنها
  • بیل بوردها
  • عوامل موثر در گرافیک محیطی
  • بیلبورد در تبلیغات ایران
  • تجزیه و تحلیل

فصل چهارم

نتیجه گیری و پیشنهاد


چکیده

عمده ترین و اصلی ترین هدف گرافیک محیطی، طراحی علائم در خدمت کلیتی به نام محیط است . رمز موفقیت در طراحی محیطی ، بیش از هر چیز . شناخت و تسلط بر مفهوم هر دو واژه ((طراحی)) و ((محیط)) و ارتباط این دو بایکدیگر است. جامع ترین تعریفی که می توانیم برای گرافیک محیطی ارایه دهیم چنین است. ((طراحی متناسب و هماهنگ نشانه ها ،نوشته ها و تزئینات به صورت حجم سه بعدی (مثل تابلو یا استند) برای راهنمایی، اطلاع رسانی و برقراری هر نوع ارتباط دیگر، در عین ایجاد زیبایی و حال و هوایی در خور و شخصیتی قابل درک، در هر نوع محیط داخلی و خارجی است. موضوع این پروژه ادغام مذهب و هنر اسلامی با تبلیغات محیطی است. هنراسلامی ا مدد جستن از رمزگرایی خاصی که نهفته در بطن اتقادات این دین مبین است توانست اشکال و فرمها را به قلمرو عرفانی – الهی واردکند. در گسترة فرهنگی ، هنر اسلامی به عنوان بخش عظیمی از میراث هنری – فرهنگی مشرق زمین و ملت ما و جهان اسلام می تواند داعیه دار این افتخار باشد که هرجا سخن از هویت دینی ، ملی و فرهنگی است، یکی از بانفوذترین سازندگان این هویت است . نباید فراموش کرد که فهم و قدر روحانی هنرسنتی و مقدس اعم از اسلامی و غیر آن،برای وجود زندگی دینی حقیقی حیاز بیشترین اهمیت است، زیرا چنین هنری در نهایت امر هدیه ای آسمانی و طریق دستیابی به فیضی است که موجب یادآوری جهان روح میشود و ما ار به امور الهی بازمی گرداند.

پیشگفتار

انسان بدون برخورد اجتماعی و ارتباط با محیط اطرافش قادر به زندگی روزمره نمی باشد. گرافیک از معدود رشته هایی می باشد که در زندگی اجتماعی انسان ها با ایجاد ارتباط به وسیله تصویر و نوشته نقش به سزایی را ایفا می کند. بنابراین انسان موجودی است اجتماعی که به وسیله ارتباط با محیط و افراد دیگر زندگی خود را می سازد. هر چه این محیط سریعتر جوابگوی نیازهای ضروری او باشد، او آسوده تر زندگی می کند. انسان متاثر از محیط پیرامون خود است.

گرافیک محیطی شاخه ای از گرافیک می باشد که همراه با رشته های دیگر مانند معماری، فضای اطراف انسان را برای زندگی آسوده، میسر می سازد. در واقع تبلیغات محیطی یکی از رشته هایی است که همراه با معماری و زیبا سازی شهری؛ درخدمت فراهم آوردن محیطی مناسب برای افراد یک جامعه می باشد به هرگوشه از اطرافمان که بنگریم رد پایی از گرافیک محیطی هنری است که رفاه عموم را به وسیله روش های مختلف مانند اطلاع رسانی – زیباسازی شهری – ارائه خدمات به افراد برای زندگی آسوده تر و ….. در شهرهای شلوغ فراهم می کند. با توجه به نیاز ضروری استفاده از گرافیک محیطی داخلی و بیرونی در زندگی شهری و اجتماعی انتخاب این موضوع برای پژوهش لازم می باشد. البته موضوع این پروژه تمام مواردی که باید در گرافیک محیطی رعایت شود همراه با شاخص های مذهبی است یعنی باید علاوه براینکه گرافیک محیطی و به نوعی تبلیغات ، تمام جنبه های گرافیکی را داشته باشد به نوعی همراه با هنر دینی و مذهبی ارائه شود.

نگاه یک گرافیست باید به حدی قوی باشد که بتواند تبلیغاتی را که خوب عمل نکرده اند تشخیص دهد و از آن  جهت استفاده در طراحی های خود به کار گیرد و به نوعی سودمند واقع شود. یک گرافیست باید وقتی به یک تبلیغ محیطی نگاه می کند آن را در ذهن  تجزیه و تحلیل کند و سوالاتی را برای خود طرح کند تا بتواند به ابهامات ذهنش پاسخ گوید.

ما باید در طراحی یک تبلیغ محیطی مانند بیل بورد به نکات مهم واساسی توجه کنیم . فضای سفید چه تاثیری در بیننده دارد؟ آیا رنگ در طراحی بیل بورد اهمیت دارد؟   مکانی که برای قرار گیری بیل بورد در نظر گرفته ایم مناسب است؟ آیا اموری در بیل بورد وجود دارد که موجب ناهماهنگی شود؟ آیا عناصر بصری در جای صحیح خود قرار گرفته است؟ دلیل انتخاب این موضوع پاسخ به این قبیل سوالات است و در واقع می خواستم تبلیغات محیطی را با شاخص های مذهبی تجزیه و تحلیل کنم.

شاید دلیل اصلی این انتخاب ادغام ناصحیح گرافیک محیطی با مذهب و هنر اسلامی است و اینکه در تبلیغات محیطی مثل طراحی یک بیل بورد مذهبی به شاخص های مذهبی تا چه حد و اگر توجه می شود آیا آنچنان که باید و شاید صحیح و به جا است؟توجه می شود. البته این پروژه آنچنان که باید و شاید کامل نیست چون دسترسی به منابع در این زمینه کمیبب بوده است اما این حقیر سعی بر این داشته ام که حداقل گوشه ای از ابهامات ذهن خود را پاسخ گویم و بتوانم در اختیار دیگر دانشجویان قرار دهم تا آنها نیز نحوه صحیح تبلیغات مذهبی را یادبگیرند و بتوانند ارائه کنند.

مقدمه

همانگونه که به خوبی آگاهید، تبلیغات ما را احاطه کرده است.  اغلب ما نه آگاهیم و نه مطمئن ازآن، که ما از تبلیغات چه می خواهیم، حتی توجه نمی کنیم که به کدامیک باید نگاه کنیم و از نگاه کردن به کدامیک ، امتناع کنیم. اگر شما در این حیطه ، تبلیغات به وجود می آورید. باید بالاجبار از آنچه دیگران با آگهی ها انجام می دهند و طریقه انجام کارهای آنها را جویا شوید هم چنین اعمالی را که احتراز می کنند ، حداقل به صورت دیداری مطلع شوید.

اگر شما در یک شهر بزرگ یا در نزدیکی آن زندگی می کنید به تبلیغات محیطی زیادی توجه کنید. شهرهای کوچکتر ممکن است تبلیغات زیادی نداشت هباشند اما می توانید در کتاب های برگزیده کارهای سالانه و اینترنت نمونه های عالی به دست آورید.

البته بیل بوردهای مذهبی به ندرت دیده می شوند و اگر هم وجود داشته باشد توجه صحیحی به این نکاتی که یک گرافیست باید در طراحی یک بیل بورد رعایت کند نشده است.

بنابراین شما به عنوان یک گرافیست موفق حتی اگر در آینده به طرح ریزی یک بیل بورد مذهبی نیز متوسل نشوید ذهنتان را حول اموری که باید انجام دهید و اموری که نباید انجام دهید متمرکز کنید و نیز واقف باشید که زمانی آن را انجام خواهید داد.

فصل اول

بخش اول

هنراسلامی ISLAMIC ART

این اصطلاح بر ویژگیهای هنر مبتنی بر دین اسلام دلالت دارد، ولی لزوما معرف تمامی پدیده های هنری مسلمانان نیست . هنر اسلامی ، درا ین معنا، محصول تمدنی است که طی چندین قرن در قلمرو وسیع اسلام – از هند تا اسپانیا – شکوفان بود و سنتهای هنری پایداری نیز به بارآورد.

هنر اسلامی دارای ماهیت دینی و معنوی است که نه فقط در بارزترین مظهر آن ، یعنی معماری مسجد، بلکه همچنین در عرصه های خوشنویسی ، هنر تزیینی و هنر تصویری نمایان شده است. با این حال ،هنر اسلامی بیش از آنکه حاوی صور و موضوعات مذهبی باشد، تبلور روح ایمان توحیدی مسلمانان است در قالبی انتزاعی . مسلمانان الگوهای اساسی هنرشان را در هر دوره و با هر وسیله هنری ممکن برای مقاصد دنیوی نیز به کار گرفته اند. دستاوردهای هنری آنان هم از تنوع بسیار و هم از وحدت بیشنشی و زیبایی شناختی برخوردار است . ولی در درون مرزهای جهان اسلام، فهرنگهایی چون اسپانیایی اسلامی ، مملوک ، گورکانی هند، ترکی عثمانی و غیر منیز پدید شدند که اگر چه همگی به آرمانی یگانه وفادار بودند، هرکدام خصوصیاتی متمایز از همسایگان و اسلاف خود کسب کردند. بنابراین ،سنتهای هنری اسلام با آنکه همگن و یکدست هستند،برخی تفاوتهای محلی و منطقه یی نیز از خود نشان داده اند.

در سازماندهی عناصر قواعد معینی به کار گرفته می شود. هنرمند مسلمان در ترکیب بندی کار خود به هیچ عنصری بیش از حد مطلوب اهمیت نمی دهد. بدین سان ،لذت بصری از تاثیر عمومی عناصر حاصل می آید و نه از جزییات خاص. در حقیقت ، کیفیت انتظام کلی طرح است که حس هماهنگی را در بیننده بر می انگیزد. طراح با وسواس زیاد تمای سطح را با نقشها می پوشاند، و برای اجتناب از آشفتگی ناشی از ازدحام عناصر اصل تقارن را به کار می گیرد. قرینه سازی به او امکان می دهد که اجزای متناظر را به حالت تعادل درآورد. کاربست آگاهانه این اصول که همواره اب مهارت فنی توام است، آرامشی چشمگیر در طرحهای پیچیده و سرشار از رنگ ایجاد می کند.

سنتهای هنر اسلامی ، به خصوص در عرصه های خوشنویسی و هنر تزیینی ، تا به امروز نیز ادامه یافته اند، اما تحول مهم دیگری در این هنر به وجود نیامده است. در واقع ،پس از قرن دوازدهم هجری ، به سبب فشارهای غرب ،قدرت سیاسی کشورهای اسلامی رو به کاهش رفت؛ و به موازات آن، آفرینش هنری نیز به سستی گرایید. به سخن دیگر ، رویکرد فزاینده هنرمند مسلمان به قالبهای اروپایی باعث تضعیف اطمینان او به ارزشهای خودی شد؛ و یا ناباوری به سنتهای گذشته موجب شد که او توجه خود را به هنر غربی معطوف کند. تنها در زمانهای اخیر است که میراث هنراسلامی مورد ارزیابی جدی قرار گرفته. امروزه شماری از هنرمندان نوگرا در کشورهای اسلامی برای دستیابی به تشخص هنری می کوشند میراث سنتی خود را با ((مدرنیته)) غربی ترکیب کنند. چنین است که مثلا مکتب ((سقاخانه)) { ایران} ، گروه ((شمیر)) { مصر} ، مکتب تونس و گروه بغداد مسیرهای تقریبا مشابهی را در کارشان نشان داده اند.

هنر اسلامی برای مردم مناطق مختلف معانی گوناگونی را در بر دارد. برای یک مسلمان احتمالا اظهار ایمان و محتوای عمیق و با شکوه عبارت یک صفحه یا در سادگی و رهبانیت رواق مسجد تلقی می شود. برای غیرمسلمان شکوه و ابهت تزیینات غنی و پرراز و رمز آن است که اغلب اهدافی کاربردی داشته اند. این تزیینات برای یک جهانگرد، در ابتدا احتمالا به صورت شکوه عناصر مشخصی چون برآمدگی باشکوه گنبد که در خط افق شهر شناور است یا نیم رخ مناره در برابر غروب خورشید، جلوه نمایی می کند.

هنر اسلامی برای موزه داران ، مجموعه داران ،متخصصات و دانشجویانی که درگیر این موضوع بوده اند،دنیایی است با جذبه ای نفوذناپذیر، که باید برای درک بهتر موضوعات هنری و آفرینندگان آثار هنری آن تلاش کرد. تعریف هنر اسلامی باید آن چنان گسترده باشد که تمام موضوعاتی که به نحوی با هنر اسلامی ارتباط دارند را شامل شود. تعریفی که در این جا آمده ، هنری است که در خدمت برای حکمرانان زمان با جامعه فرهنگ دوست و اسلامی باشد البته آثار هنری مورد بحث همواره هدف مذهبی ویژه ای نداشته و گاهی از این مقوله به دور بوده و حامیان و هنرمندان همیشه مسلمانان خوبی نبوده اند و گاه اصلا مسلمان نبوده اند. بدین دلیل بهتر است که این نوع هنر را ، اسلامی خطاب کنیم و نه هنر مسلمانان ! که چنین ویژگی وجود ندارد، و عبارت اول آزادی عمل بیشتری در تعریف ارائه می دهد.

هنر اسلامی به طور کلی می کوشد تا محیطی به وجود آورد که در آن انسان بتواند وزن ووقار فطری اولیه خود اربازیابد. هیچ مانعی نمی بایستی به عنوان حجاب بین انسان و حضور نامرئی خداوند قرار گیرد هنر اسلامی ایجاد یک نوع خلاء می کند و همه پریشانی ها و تمایلات دنیوی را از میان برمی دارد و نظامی را جایگزین آن می سازد که مبین تعادل و آرامش و صلح است و ازاین امر میتوان به اهمیت اساسی و مرکزی مفاهیم و مضامین و پیام ها در هنر اسلامی پی برد. در حقیقت از طریق همین پیام های پرمعنا و عمیق هنراسلامی وضع و آرامش را که در طبیعت یافت میشود در زندگی انسان امروزه دوباره ایجاد می کند. هنر اسلامی تنها یک هنر صرف نیست بلکه  می توان گفت که انسان مسلمان هنگامی که هنر اسلامی را مورد مطالعه و کاهش قرار می دهد در حقیقت به نحوی با معنا و انعکاسات معنوی اشکال و خطوط ارتباط برقرار می کند.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کامل درمورد تجزیه و تحلیل تبلیغات محیطی با شاخص های مذهبی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد