رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کاربردهاى نانوتکنولوژى

اختصاصی از رزفایل دانلود مقاله کاربردهاى نانوتکنولوژى دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کاربردهاى نانوتکنولوژى


دانلود مقاله کاربردهاى نانوتکنولوژى

 

مشخصات این فایل
عنوان: کاربردهاى نانوتکنولوژى 
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 11

این مقاله درمورد کاربردهاى نانوتکنولوژى می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله کاربردهاى نانوتکنولوژى

سوار بر ذرات نانو
نانوتکنولوژى، فناورى جدیدى است که در ارتباط با کاربرد ذرات ریز در حد نانومتر قرار مى گیرد. به نظر مى رسد که فناورى نانو در آینده در زمینه هاى گوناگونى مانند مواد، تجهیزات و سیستم ها توسعه چشمگیرى پیدا کند. در بین این زمینه ها نانومواد، هم در عرصه تولید دانش و هم در جنبه هاى عرضه تجارتى از رشد و گستردگى بالاترى برخوردار شده است. در یک دهه قبل ذرات نانو به علت جذابیتى که در مطالعه خواص فیزیکى آنها وجود داشت بیشتر مورد توجه قرار گرفت. لذا به این دلیل این مواد در حال حاضر به صورت تجارتى در .....(ادامه دارد)

به طورى که کنترل معدل اندازه ذرات مناسب و توزیع بسیار نزدیک به هم سایز ذرات سبب نشر نور فلورسانس در یک باند باریک و بسیار قوى و حاصل جذب طول موج هاى مختلف در پهنه وسیع ترى از انواع طول موج ها مى شود. این نوع توزیع مناسب و یکنواختى اندازه ذرات در تشخیص بیومارکرها از طریق ایجاد رنگ هاى مشخص کمک مى کند. در هر صورت هسته ذرات نانو مى تواند از لایه هاى مختلفى تشکیل شود و لایه هاى داراى خواص مغناطیسى و Luminescent که هر دو در ردیابى و تشخیص ذرات نانو کاربرد دارند به کار برده شوند. غالباً هسته ذرات نانو توسط پوشش هاى تک لایه اى از مواد غیر فعالى مانند سیلیکا پوشش داده مى شوند. مواد آلى مختلفى را مى توان روى این سطوح سیلیکایى سوار نمود، همچنین مى توان با نشاندن سایر مواد زیست سازگار بر روى این سطوح آنها را به منظور خاص اصلاح ساختارى نمود. در هر صورت نشاندن و سوار کردن سایر Linker ها در این موارد متداول است. در حال حاضر گروه هاى مختلفى از مواد وجود دارند که بر روى سطح نانو- ذرات قابل سوار شدن هستند. آنتى بادى ها، مواد فلوروژنیک و سایر ترکیبات زیست سازگار از این قبیل هستند. • نوآورى هاى جدید «مهندسى بافت» جدار طبیعى استخوان ها داراى ضخامتى به میزان ۱۰۰ نامتر است. اگر سطح یک ایمپلنت استخوان مصنوعى صاف و یکنواخت باشد، بدن آن را بعد از پیوند پس مى زند و نمى پذیرد. لذا سعى مى شود تا سطح نرم و صاف ایمپلنت استخوان هاى مصنوعى طورى همگون با فضاى مجوف بافت طبیعى تهیه شود. این نوع طراحى سبب تماس کمتر بافت ایمپلنت با بافت اصلى بدن مى گردد و لذا احتمال نپذیرفتن پیوند کاهش مى یابد. در جراحى ها و استفاده از پروتز زانو و لگن نشان داده شده است که با ایجاد ناهموارى هایى در ابعاد نانو در سطح ایمپلنت امکان ایجاد حالت تحریک استئوبلاست ها و یا پس زدن پروتز کاملاً کاهش مى یابد. استئوبلاست ها سلول هاى استخوان مسئول رشد و نمو استخوان ها هستند. این اثرات با به کار بردن مواد بیوپلیمرى، سرامیکى و مواد فلزى مورد تجربه واقع شده است. در آزمایشگاه توانسته اند .....(ادامه دارد)

ردیابى پروتئین ها پروتئین ها بخش مهمى از ساختار سلول هستند و دریافت نحوه عملکرد آنها براى بشر بسیار مهم است. نانوذرات طلا به طور گسترده اى براى شناسایى تداخل پروتئین- پروتئین مهم است. روش هاى موجود براى دنبال کردن ساختارهاى پروتئین زیاد نیستند. روش اسپکتروسکوپى رامان براى ردیابى پروتئین ها یک روش متداول است. با به کارگیرى هر دو روش با هم شاید بتوان ردیابى پروتئین ها را با دقت بیشترى انجام داد. در حال حاضر با فناورى نانوذراتى از طلا به ابعاد ۱۳ نانومتر و با روکش اولیگونوکلئوتیدى تهیه شده اند که قابلیت ردیابى را دارند. اگر این ذرات در مجاورت نقره و هیدروکینون قرار گیرند قابلیت آن را خواهند یافت تا در ردیابى توسط میکروسکوپ رامان مشاهده شوند. قطع نظر از قدرت تشخیص برخى از مولکول هاى کوچک چنانچه این ذرات با آنتى بادى هاى اختصاصى نیز همراه باشند قابلیت اتصال به پروتئین هاى اختصاصى را خواهند یافت. • کشفیات قابل دسترس و آینده برخى از شرکت ها یافته هاى خود را در زمینه نانوفناورى در دسترس دیگران قرار داده اند. اغلب این شرکت ها نانوفناورى را به منظور دارورسانى نوین براى داروها استفاده مى کنند. برخى از آنها نانوکریستال هاى نیمه هادى را براى تهیه برچسب هاى بیومولکولى استفاده کرده و برخى احیاناً براى تهیه متصل شونده هاى بیولوژیک به همراه نانوذرات طلا براى مشخص کردن اجزاى سلولى تلاش کرده اند. تعدادى از شرکت ها نیز در تهیه بیومواد نانوسرامیکى براى مهندسى بافت و یا تهیه پروتزهاى ارتوپدى فعالیت مى کنند. اغلب شرکت هاى دارویى در زمینه دارورسانى نوین و تهیه فرمولاسیون هایى از نانوذرات تلاش کرده اند. نقره کلوئیدى به طور گسترده در تهیه عوامل ضدمیکروبى در فرمولاسیون ها همراه پوشش ها استفاده شده است. همچنین ذرات تیتان نیز که توسط تابش خودبه خودى آن و یا تاثیر تابش ماوراى بنفش فعال شوند به منظور استفاده از اثر ضدمیکروبى آنها در .....(ادامه دارد)


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کاربردهاى نانوتکنولوژى
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد