رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پرسشنامه هوش سازمانی

اختصاصی از رزفایل پرسشنامه هوش سازمانی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

هوش سازمانی نخستین بار در سال 2003 میلادی توسط البرت شت طراحی شده و  از 46 سوال در طیف 5 درجه ای تشکیل شده است.

گویه:دارای 49 گویه می باشد.

شاخص:1- بینش استراتژیک 2- سرنوشت مشترک 3- تمایل به تغییر 4- جرات و شهامت 5- اتحاد و توافق 6- کاربرد دانش 7- فشار عملکرد

 


دانلود با لینک مستقیم


پرسشنامه هوش سازمانی

دانلود پروژه کنترل دور استپ موتور با ماژول SIM900

اختصاصی از رزفایل دانلود پروژه کنترل دور استپ موتور با ماژول SIM900 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه کنترل دور استپ موتور با ماژول SIM900


دانلود پروژه کنترل دور استپ موتور با ماژول SIM900

دانلود پروژه کنترل دور استپ موتور با ماژول SIM900


مقدمه ای درباره این پروژه :

شرکت simcom ماژول بسیار فشرده و قابل اطمینان sim900 را ارائه کرد. این یک ماژول GSM/GPRS کامل در نوع SMT و با یک هسته ی پردازشی بسیار قوی AMR926EJ-S طراحی شده است. و به شما اجازه می دهد تا از قیمت مناسب و ابعاد کوچک آن استفاده کنید.انتقال صدا ، پیام کوتاه ، فکس و دیتا در یک پک کوچک با توان مصرفی کم از امکانات آن است.

شامل حافظه های RAM ، ROM و flash

-بخش فرکانس رادیویی : که در چهار باند GSM 1900/1800/900/850 عمل می کند و ارتباطات رادیویی بر عهده ی این بخش است.

-پردازنده : این بخش از یک هسته ی پردازشی ARM تشکیل شده و کنترل ماژول ، رابط ها و بخش رادیویی بر عهده دارد.

 

دانلود بناهای تاریخی در ایران و شناخت آسیبهای این بناها و ضرورت مرمت آنها

 

فهرست مطالب

تکنولوژی شبکه های بیسیم و تاریخچه آن

سیستم هایWireless

ماژول sim900

بررسی ماژول sim900

Memory

امکانات نرم افزاری

پایه های sim900

مشخصات پایه های سیم کارت

تغذیه مناسب برایSIM900

دستورات AT Command

رابط ها (Interfaces)

میکرو کنترولر

میکروکنترلر چیست؟

مشخصات میکروکنترلر ATmega32

سخت افزار پروژه

نحوه کار کردن با دستگاه و تشریح هر یک از قطعات

قطعات مورد نیاز پروژه

شماتیک مدار

PCB مدار

توضیح بخش ماژول SIM900

نحوه اتصال پایه ها میکروکنترولر

توضیح بخش موتور پله ای

اساس موتور پله ای

نحوه کنترل

نحوه کنترل ۱ بیتی

نحوه کنترل ۲ بیتی

کد های دو بیتی بمنظور چپگرد و راست گرد بودن

نحوه حرکت موتور

ساختار موتور پله ای

توضیح بخش ICULN2004A

توضیحات نمایشگر LCD

برنامه نویسی

ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﻨﻮﻫﺎی ﻣﺤﯿﻂBASCOM

نحوی Program کردن برنامه بر روی IC

برنامه اصلی پروژه

نحوه کار کردن با دستگاه

نحوه کار کرد وکدهای تعریف شده برای SMS

Misscallتوسط گوشی

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه کنترل دور استپ موتور با ماژول SIM900

دانلود تحقیق ساختمان برای قرن بیست و یکم

اختصاصی از رزفایل دانلود تحقیق ساختمان برای قرن بیست و یکم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق ساختمان برای قرن بیست و یکم


دانلود تحقیق ساختمان برای قرن بیست و یکم

ساختمانها که بیشتر کارآئی انرژی دارند. راحت هستند و می توانند از عهده برآیند. اینها هدف تکنولوژی ساختمان اداره ی DOE برنامه های کشور و جامعه هستند (BTS). برای شتاب دادن به توسعه و استمال گسترده از کارآیی انرژی و ارزیابی آن BTS:

* RED را برای تکنولوژیها و مفاهیم را برای کارآئی انرژی هدایت کنید. دقیق تر با صنعت ساختمان و با تولیدکنندگان مواد، تجهیزات و کارافزارها همکاری داشته باشید.

* فرصت ذخیره پول / انرژی را برای سازندگان و خریداران خانه و ساختمانهای تجاری ارتقاء دهید.

* با گروههای منظم کشوری و محلی جهت توسعه کدهای ساختمانی، استانداردهای کارافزار و راهنمایی هایی برای استفاده از کارآئی انرژی همکاری کنید.

* حمایت ها و اعطا کار در مورد کشور و جوامع جهت توسعه و تکنولوژی های موثر و عملکردها فراهم نمایید.

انتخاب وسیله گرمایی و خنک کننده

دقت در انتخاب کلیدی برای عملکرد با هزینه کمتر می باشد

مقدمه:

یک خانواده شاخص ممکن است 60 درصد یا بیشتر از درآمد سالانه خود را جهت گرمادهی و خنک کنندگی صرف کند. انتخاب دقیق و اندازه گیری در گرما و خنک کنندگی (تهویه) می تواند هزینه هیا اولیه را کاهش دهد، راحتی صاحب خانه را افزایش می دهد، کارآئی عملکردی را افزایش می دهد و در حد زیادی هزینه هیا استفاده را کاهش می دهد.

چرا اندازه گیری مهم است

اشتباه متداول در گرمادهی، تهویه و جریان مطبوع هوا (HVAC) صنعت، گرمادهی بیش از اندازه و سرمادهی و وسیله خنک کنندگی خارج از اندازه است مخصوصاً در مورد تهویه مطبوع و پمپم های گرما بیشتر صدق می کند. چیز بزرگتر همیشه به مفهوم بهتر نیست. وسیله خارج از ظرفیت دارای هزینه اولیه بیشتر، هزینه اضافی برای عملکرد، و ممکن است دارای کارآئی کمتر نسبت به وسیله دارای اندازه بهینه باشد.

از آنجا که وسیله تهویه به نهایت کارآئی خود در عملکردش فقط بعد از 5 تا 10 دقیقه به جریان مستمرش می رسد، بخش های بیش از اندازه، که اغلب در دوره های کمتری جریان دارند، نسبت به واحدهای دارای اندازه مناسب کارائی کمتری نشان می دهند.

این چرخه کوتاه می تواند منجر به سرما، آرامش شرایط درون در طول فصول خنک کننده می شود، گردش دمای فضای بزرگ تهویه، خراب شدن مکانیکی (به علت شروع مکرر / توقف مکرر در چرخه) کوره ضعیف زندگی مبادله کننده گرما (به علت دودکش گاز غلظت تبخیر آب) و هزینه های عملکردی بالا را باعث شود. وسیله بیش از اندازه همچنین ممکن است به علت پره های بزرگ و غیر اندازه بودن صدای زیادی دهد و ممکن است جهت وزیدن پره ها مقدار برق استفاده شده نیز زیاد است.

انتخاب سیستم

انتخاب صحیح سیستم گرمادهی و خنک کننده منابع سوختی را مورد توجه قرار می دهد (مثل گاز طبیعی و برق)، همچنین مکانیزم های توزیع (مثل هوا و هیدرونیک) اختیارهای وسیله (کوره و پمپ گرما) و کارآئی وسیله ها را اهمیت می دهد.

تجزیه و تحلیل چرخه زندگی اختیارهای متنوع با سایزهای صحیح تنظیم شده را اجرا کنید تا سیستم با هزینه مناسب را انتخاب نمایید. ملاحظات قیمت شامل تجهیزات و قیمت های نصب، هزینه های گرمایی و خنک دهی سالانه و هزینه های نگهداری می باشند. اگرچه برای ارزیابی مشکل می باشند اما اعتماد داشتن به تجهیزات، عمر دراز داشتن پوشش تضمینی و سالم بودن نیز عناصر مهم می باشند.

به عنوان مثال، منبع سوخت گرمادهی مستقیماً هزینه های عملکردی را تحت تأثیر می گذارد. همچنین، کارآئی بالای وسیله های گرمادهی اغلب بیشتر از مدلهای استاندارد کارده هزینه دارند، اما هزینه آن برای اجرا کم می باشد. بنابراین هزینه چرخه زندگی – بجای هزینه اولیه خرید – ممکن است در وسیله کارآئی بیشتری ایجاد کند یا یک سوخت بجای دیگری انتخاب اقتصادی تلقی شود.

بعضی از معامله کنندگان HVAC، و استفاده های ملی، تجزیه و تحلیل های چرخه زندگی از اختیارهای متنوع تجهیزات را فراهم می کنند. خلاصه تولیدات نرم افزاری آسان برای استفاده جهت ارزیابی هزینه های گرمادهی و سرمادهی بوسیلة DOEWSBTS تألیف شده است. (www.even.die.gob building).

انواع سیستم

کوره های گاز

با گاز مشتعل، کوره هوای فشرده، وزنده، هوای مطبوع را از طریق عرضه کنندگان کار مجرایی به فضاهای داخلی وادار می کنند. هوا به گیرنده هوا از طریق کار مجرای برگشتی با فضای اشغال شده به عقب کشیده می شود. هوا مطبوع مرکزی می تواند بآسانی با سیستم گاز کوره جهت خنک کردن ترکیب شود. کوره گاز، دارای زندگی متوسطی در حدود 18 و 20 سال عمر دارد.

فروبری به طرف عقب، فشار ریختگی القا شده، تهی کردن گازها در فضای داخلی زندگی – غیرمتداول است اما می تواند وقتی در کوره های گاز در ترکیب با خانه سخت محافظ شده استفاده شوند. سالم و بهداشتی تلقی شوند. برای به حداقل رساندن خطر، یکی از سیستم های توصیف شده در لیست زیری را انتخاب کنید و نشان دهنده سخت سیم پیچی شده کربن منواکسید (CO) را نصب کنید؛ و سالانه (تمیزی، تنظیم، اگر نیاز به تعمیر داشته باشد) سوزنده ها، گرما، مبادله کننده، اتاق احتراق، لوله را بررسی کنید.

شامل 29 صفحه فایل word قابل ویسرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق ساختمان برای قرن بیست و یکم

مقاله فعل اخلاقی

اختصاصی از رزفایل مقاله فعل اخلاقی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله فعل اخلاقی


مقاله فعل اخلاقی

دانلود مقاله فعل اخلاقی 25 ص با فرمت WORD

 

 

 

 

معنای « اخلاقی بودن » یک فعل چیست و چگونه است که یک کار انسان « اخلاقی » می شود ؟

مابجای آنکه اول ملاک های « اخلاقی بودن » را در « مکتبهای اخبلاقی » بیان کنیم . مواد بسیار ساده و روشنی را ذکر می کنیم و سپس به تفسیر می پردازیم چون قبل از آنکه موارد « فعل اخلاقی » روشن بشود ، تفسیر کردن آن صواب نیست .

فرق فعل اخلاقی با دیگر کارها این است که کارهای اخلاقی قابل ستایش و تحسین است و بشر یرای آن کارها ارزش قائل است . کارهای اخلاقی دارای ارزش و قیمت گرانبهائی است ، ارزشی که در ذهن بشر نمی گنجد و چون نوع ارزش متفاوت است ما هرچه مقیاس بالا هم بگیریم نمی توانیم ارزش های اخلاقی را با مقیاس های مادی سنجش کنیم .

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله فعل اخلاقی

دانلود گزارش کارآموزی شرکت شهد ایران

اختصاصی از رزفایل دانلود گزارش کارآموزی شرکت شهد ایران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی شرکت شهد ایران


دانلود گزارش کارآموزی شرکت شهد ایران

با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم .

صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به عنوان یکی از روش های حفاظت و جلوگیری از ضایعات میوه از اهمیت ویژه ای برخوردار است . این صنعت از لحاظ تکنیک بسیار پیشرفته و در عمل به متخصصین و کارشناسان مجرب و کار آزموده نیاز مند است ، چرا که میوه جات از لحاظ عطر و طعم و رنگ بسیار حساس بوده و ارزش غذایی آنها هنگامی حفظ می شود که بتوانیم به خوبی مراحل مختلف تولید آنها را کنترل و اجرا نماییم . ارزیابی و کنترل قیمت مواد غذایی زمینه مهمی از مطالعه علوم مواد غذایی می باشد . اگر مصرف کنندگان به دلایلی از مصرف آن خودداری کنند بی ارزش خواهد شد . رنگ ، طعم و بافت را می توان بوسیله دستگاههای آزمایشگاهی اندازه گیری کرد . ولی هنوز تجزیه و تحلیل وابسته به حواس انسان به وسیله تست های چشایی مهمترین ابزار اندازه گیری کیفیت مواد غذایی و مقبولیت پذیرش آن می باشد . کیفیت یک مواد غذایی نه تنها به قابلیت خوراکی آن بستگی دارد بلکه به ارزش تغذیه ای ، الگوها و عادات غذایی مردم نیز بر کیفیت غذایی آن تاثیر می گذارند . کنترل کیفیت در دو سطح باید صورت گیرد . در سطح کارخانه ای ، کنترل تولید باعث می گردد که یک محصول ایمنی پیدا کرده و کیفیت آن ثابت بماند . تدوین قوانین غذایی در سطح ملی ، مصرف کنند را در مقابل تقبلات غذایی ، آلودگی و عملیا ت بهداشتی حفاظت کند . برای اینکه بتوانیم این صفت را با اصول صحیح برنامه ریزی شده توسعه دهیم لازم است قبل از هر چیز با اصول علمی و شرایط تولید آن کاملاً آشنا شویم .

 خلاصه ای از تاریخچه شرکت شهد ایران ( تولید کننده آبمیوه و کنستانتره ) در خلال سالهای 60 و 61 عنوان شد که محصول سیب درختی کشور سالیانه 1200000 تا 1500000 تن می باشد که مقدار زیادی از این محصول ،           پای درخت ها فاسد می شود و از بین می رود بدین منظور محصولان شرکت بر فکر افتادن از سیبی که در حقیقت ضایع می شود و از سیبی که پس از مصرف تازه خوری و پس از تکمیل ظرفیت ضایع نگهداری باقی می مانند و محکوم بر فناست با احداث کارخانه کنسانتره و آبمیوه ، مقداری از این محصول را برای مصارف داخلی تبدیل به آبمیوه و مقداری هم به صورت کنستانتره و آبمیوه تغلیظ درآورده و به کشور های دیگر صادر نمایند تا بدین وسیله ضمن جلوگیری از ضایعات فراوان که در حقیقت ثروت ملی است - ارزش قابل توجه ای نیز نصیب کشور شود . در ضمن زمینه اشتغال به تحصیل عده ای از هموطنان فراهم گردد . به همین منظور در سال 61 عملیات ساختمانی آغاز شد در سال 64 پس از اتمام ساختمان و ساخت و نسب ماشین آلات و تاسیسات ، با ظرفیت تولید سالانه 1500 تن کنستانتره و 3000 تن آبمیوه شرع به کار نمود و در سال 66 پروانه بهره برداری از اداره صنایع دریافت نمود .

محصولات تولید کارخانه :

محصولات تولیدی شامل کنستانتره ، سیب ، انکور ، البالو ، زرد آلو ، گلابی و انواع آبمیوه همچنین پوره هلو ، زرد آلو و پوره سیب و گلابی است .

وضعیت بسته بندی

آبمیوه را به دو صورت بسته بندی می کنند :

  • در پاکت های آلومینیومی ( دلمپک ) 200 سی سی
  • یا پاکت های تترا پک به بازارهای داخلی عرضه می شود

و برای صادرات کنستانتره از شبکه های پلی اتیلن مخصوص مواد غذایی با ظرفیت 200 لیتر یا شبکه فلزی که دارای لایق های پلاستیک است استفاده می شود .

پوره را هم به دو طریق یکی در بسته های مخصوص اسپتیک( aspetic  ) و دیگری در سردخانه با دمای c0 20 نگهداری می شود .

شامل 39 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی شرکت شهد ایران