رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه و تحقیق خرما و محصولات جانبی

اختصاصی از رزفایل پروژه و تحقیق خرما و محصولات جانبی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه و تحقیق خرما و محصولات جانبی ، با فرمت ورد 44 صفحه

کاراموزی انوع فرآورده تولیدی صنایع تبدیلی و جانبی خرم

مقدمه:

خرما گیاهی است که در بسیاری از نقاط دنیا بویژه نواحی بیابانی کشورهای خاورمیانه رشد می کند و نقش موثری در بقاء اکثر تمدن های قدیمی در این مناطق داشته است . قدمت استفاده از محصول درخت خرما ، بعنوان یک ماده غذایی با ارزش به شش هزار سال پیش از میلاد مسیح باز می گردد . در حالیکه قدمت رویش این گیاه به دوران قبل از تاریخ برگشته و مناطق اصلی رویش آن در ناحیه 29 تا 39 درجه عرض شمالی بوده است . زادگاه اصلی درخت خرما براساس نظریه " داوسون " 2 کارشناس برجسته خرما و مدارک مستدل عراق وناحیه غربی و جنوبی ایران است ، بطوریکه هم اکنون بیش از نیمی از تولید جهانی خرما در جلگه خوزستان و بین النهرین ، سواحل کارون و اروند رود در کشورهای ایران و عراق متمرکز است.

بر مبنای آمار منتشره توسط سازمان "FAO" خواروبار و کشاورزی و دفتر آمار و فن آوری اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران، میزان تولید خرما در دنیا در سال 1386 بالغ بر 6681 هزار تن بوده که از این مقدار سهم قارة آسیا بالغ بر4225 هزار تن و ایران 997 هزار تن بوده است. بر این اساس ایران 24 درصد تولید خرما در آسیا و 15 % تولید جهانی آن را در اختیار داشته است . علی رغم اینکه تاکنون مطالعات زیادی در مورد خواص تغذیه ای و بیولوژیکی میوه خرما صورت گرفته است. اطلاعات محدودی در رابطه با ترکیب شیمیایی ، کیفیت تغذیه ای وکاربردهای بالقوه هسته خرما در دسترس است.

بنابراین با توجه به آمار و ارقام فوق و با عنایت به اینکه هسته خرما بطور متوسط حدود 10 درصد وزنی خرما را تشکیل می دهد و مقادیر انبوه آن از طریق ضایعات خرما در حین برداشت ، حمل ونقل ، انبارداری ، بسته بندی و تهیه شیره خرما قابل دستیابی است و از طرف دیگر احتمال هسته گیری از درصد بالایی ازخرماهای صادراتی وجود دارد و با در نظر گرفتن این نکته که درحال حاضر اطلاعات چندانی در رابطه با ترکیب شیمیایی ارقام مختلف خرمای ایرانی در دسترس نیست در این تحقیق بر آن هستیم تا ابتدا ترکیب شیمیایی دو رقم خرمای ایرانی کبکاب و مرداسنگ که از تولید وپراکندگی نسبتاً بالایی برخوردارند را مورد مطالعه و بررسی قرار دهیم .وسپس باعنایت به اینکه استان خراسان رضوی در سال1384 با سطح زیر کشت 15 هزار هکتار باغات سیب دارای مقام سوم کاشت این محصول و تولید 104 هزار تن مقام ششم تولید سیب بوده است. و از سوی دیگر سالانه مقدار زیادی سیب به خصوص سیب های پادرختی و درجه 2 و 3 به صورت ضایعات از بین می رود که می توان از آنها محصولات با ارزش افزوده نظیر سرکه سیب تهیه نمود.و این نکته که گزارش هایی در رابطه با اثر تحرک کنندگی هسته خرما بر سرعت رشد برخی میکروبها موجود است.

در نظر است ابتدا بهترین شرایط از نظر PH جهت تولید بیشترین مقدار الکل در فاز الکلی تولید سرکه سیب تعیین وسپس تاثیر مقادیر مختلف پودر هسته خرما بر روند تولید الکل در شرایط PH بهینه مشخص می گردد.

مشخصات گیاهشناسی خرما:

مراحل رشد و نمو میوه خرما:

رشد و نمو میوه خرما با چندین تغییر خارجی و داخلی همراه است . این تغییرات اغلب بر مبنای تغییررنگ و ترکیب شیمیایی میوه به پنج مرحله مجزا تقسیم می شود.

 

1- مرحله حبابوک :

ارقام مهم خرما در تجارت جهانی :

مشخصات ارقام خرمای ایران:

پراکندگی جغرافیایی درخت خرما در ایران و جهان:

ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی خرما:

فرآورده های جانبی خرما :

انوع فرآورده تولیدی صنایع تبدیلی و جانبی خرم

توضیح روش تولید چند محصول خرما:

 

1- شربت خرما :

شرح فرآیند ساخت کنسانتره آب میوه جات :

تعریف لواشک :

ویژگی های لواشک فرآوری شده :

تاثیر خرما بر سلامتی:

فرایند تولید لواشک خرما :

شیره خرما

 

ب- روش تولید شیره خرما بصورت صنعتی :

فرایند تولید شیره خرما در مقیاس صنعتی و تولید انبوه از سه مرحله اصلی بشرح زیر تشکیل یافته است :

1 - ب- مرحله شستشو ، ضدعفونی و هسته گیری خرما :

تولید شکلات خرما:

تعریف شکلات :

تاریخچه شکلات :

تهیه شکلات خرما:


دانلود با لینک مستقیم


پروژه و تحقیق خرما و محصولات جانبی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد