رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای مدلسازی سینتیک خشک شدن موز در روش لایه نازک

اختصاصی از رزفایل انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای مدلسازی سینتیک خشک شدن موز در روش لایه نازک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای مدلسازی سینتیک خشک شدن موز در روش لایه نازک


انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای مدلسازی سینتیک خشک شدن موز در روش لایه نازک نویسند‌گان: محمدعلی ابراهیمی ، سیدسعید محتسبی ، رضا امیری چایچان ، شاهین رفیعی
خلاصه مقاله:
خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. در این تحقیق با استفاده از روش خشک کردن لایه نازک مدل مناسبی جهت مدلسازی ریاضی سینتیک خشک شدن موز استخراج شد. محصول مورد آزمایش دارای رطوبت 75/77 درصد بر پایه تر بود. محصول را در ضخامت 5 میلیمتر برش داده و در دماهای 70 90 و 110 درجه سانتیگراد با سرعت های هوای0/6 و 0/9 و 1/2متربرثانیه از رطوبت اولیه 75/77 درصد بر پایه تر تا رطوبت 6 درصد بر پایه ترخشک نمودیم. در نهایت مدل Logaritmic برای مدلسازی ریاضی سینتیک خشک شدن موز در روش لایهنازک با R2=0.999 وRMSE=0.15 , X2=0.0001 انتخاب شد
کلمات کلیدی: سینتیک خشک شدن ، مدل ریاضی، خشک کردن لایه نازک، موز

دانلود با لینک مستقیم


انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای مدلسازی سینتیک خشک شدن موز در روش لایه نازک
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد