رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود درس پژوهی علوم سوم دبستان غذای سالم

اختصاصی از رزفایل دانلود درس پژوهی علوم سوم دبستان غذای سالم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود درس پژوهی علوم سوم دبستان غذای سالم


دانلود درس پژوهی علوم سوم دبستان غذای سالم

دانلود درس پژوهی علوم سوم دبستان غذای سالم کامل و آماده با فرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 25

در این درس پژوهی کلیه مستندات و مراحل اجرا به طور کامل رعایت گردیده است

هدف کلی :

آشنایی با انواع غذاها     اهداف جزئی :  1- انواع غذاها را بشناسند  2- غذاهای سالم را نام ببرند  3- پروتئین ها را بدانند     اهداف رفتاری :  1- بتواند قند ها و چربیها را از هم دیگر تشخیص دهند  2- تفاوت ویتامین ها با پروتئین ها را بنویسند  3- نسبت به داندانهای سالم خود علاقه نشان دهند     ارزشیابی ورودی :  1- غذا برای چه می خوریم  2- چه غذا های بخوریم  3- قند به چه چیزی می گویند     ایجاد انگیزه و مدل و وسایل مورد نیاز و ارائه درس به شرح ذیل می باشد ( به علت اینکه گردش علمی است از مطالب گفته شده زیر موارد فوق برداشت می شود )    ابتدا مدیر مدرسه و راننده سرویس هماهنگی کرده که دانش آموزان را به بازار برده و در کنار میوه فروشی و آجیل فروشی و لبنیات فروشی و چند مغازه دیگر رفته و غذا ها و مواد خوردنی را به دانش آموزان نشان داده و از دانش آموزان می خواهیم چیزهای را که می بینند یاداشت کنند تا نوع ماده آن را بشناسند و اگر امکانات مالی خوبی فراهم بود از هر کدام از مواد غذایی یک نمونه خریداری کرده و به کلاس می آوریم و مجدداً در جلسه آینده در باره آنها توضیح می دهیم .     جمع بندی مطالب:  در مورد غذاهای سالم و انواع آنها مختصر توضیحی می دهیم .     ارزشیابی پایانی :  در پایان سئوالات ذیل را می پرسیم :  1- نشاسته و قند چه چیزی هستند ؟  2- چه چیزهایی پروتئین دارند؟  3- چه چیزهایی ویتامین دارند؟     ارائه تکلیف:    از دانش آموزان می خواهیم سه شبانه روز چیزهای را که می خورند یا می نوشند اسامی آنها را یاداشت کرده و نوع ماده آن را تشخیص داده و نوشته و در جلسه آینده به کلاس گزارش دهند.

آنچه در این مجموعه وجود دارد:
چکیده
مقدمه  
بیان مسئله
تبین ضرورت و اهمیت موضوع
یک دوره درس پژوهی
برنامه ریزی درس پژوهشی
اهداف کلی
هدف درس پژوهی
حیطه عاطفی
نحوه تقسیم کار
ویژگی های طرح درس ( سناریو  )
زمان بندی نحوه اجرا
چالش های فرا روی گروه و راهکارهای گروه برای مقابله با آن ها
ارزشیابی تدریس
طرح درس
تدریس اول
*بازاندیشی و تجدید نظر براساس تفکر گروه
جلسه دوم درس پژوهی
تعیین امکانات مورد نیاز
ارزشیابی تدریس
معایب تدریس :
چالش های فرا روی گروه و راهکارهای گروه برای مقابله با آن ها
روش تعیین اثربخشی نتایج اجرایی درس پژوهی
ارایه گزارش پایانی
دیدگاه اعضای شرکت کننده در درس پژوهی پیرامون نقاط قوت و ضعف
راهبرد های یاد دهی – یادگیری
ابزار و امکانات مورد نیاز گروه
چالش های فرا روی گروه :
روش تعیین اثر بخشی نتایج اجرای درس پژوهی:
امکانات مورد نیاز گروه
نتایج حاصله:
فهرست منابع و مآخذ :


دانلود با لینک مستقیم


دانلود درس پژوهی علوم سوم دبستان غذای سالم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد