رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت صنایع غذایی : اینولین و اثرآن بر روی خواص ماست کم چرب

اختصاصی از رزفایل پاورپوینت صنایع غذایی : اینولین و اثرآن بر روی خواص ماست کم چرب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت صنایع غذایی : اینولین و اثرآن به عنوان جایگزین چربی بر روی خواص حسی و بافتی ماست کم چرب

24 صفحه اسلاید

فهرست :

مقدمه
مروری بر مطالعات پیشین
ساختار شیمیایی اینولین
تولید صنعتی
خواص تغذیه ای
کاربرد در صنعت غذا
خواص عملکردی
ویسکوزیته
اثرات شیمیایی
احساس دهانی خامه ای
خواص حسی
نتایج
پیشنهادات
منابع
 
 

مقدمه
مصرف کنندگان امروز معیارهای بالایی برای غذایی که مصرف می کنند در نظرمی گیرند.
به دنبال محصولاتی هستند که هم از لحاظ طعم وهم از لحاظ تغذیه ارزش بالایی داشته باشند.
مصرف مواد غذایی کم چرب از جمله محصولات لبنی (رابطه بین چربی و انواع بیماری ها و اضافه وزن ) رو به گسترش است.
امروزه جایگزین های چربی برای رفع برخی از نواقص بافتی و حسی ناشی از کاهش چربی مورد استفاده قرار می گیرند.
اینولین یکی از جانشین های چربی( بر پایه کربوهیدرات)است که علاوه بر نقش تکنولوژیکی به دلیل خواص تغذیه ای بالا مورد توجه است.

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت صنایع غذایی : اینولین و اثرآن بر روی خواص ماست کم چرب
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد