رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله سیماى نماز

اختصاصی از رزفایل دانلود مقاله سیماى نماز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله سیماى نماز


دانلود مقاله سیماى نماز

 

مشخصات این فایل
عنوان: سیماى نماز
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 21

این مقاله در مورد سیماى نماز می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله سیماى نماز

نماز و قرآن
در مواردى قرآن و نماز در کنار هم آمده‏اند، مانند:«یَتلُونَ کِتابَ اللَّهِ وَ اَقامُوا الصَّلوةَ» (61)قرآن تلاوت مى‏کنند و نماز به پاى مى‏دارند.
و یا در جاى دیگر مى‏فرماید: «یُمَسِّکوُنَ بِالْکِتابِ وَ اَقامُوا الصّلوة» (62) به قرآن تمسّک مى‏جویند و نماز به پاى مى‏دارند.
گاهى براى نماز و قرآن، یک صفت آورده شده، چنانکه کلمه ذِکر هم به قرآن گفته شده است: «اِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنا الذِّکر» (63) ما ذکر را نازل کردیم. و هم فلسفه نماز شمرده....(ادامه دارد)

نمازهاى مشکل‏ گشا
اسلام سفارش مى‏کند هرگاه حاجت یا مشکلى داشتید، با خواندن نمازهایى مخصوص حلّ مشکل خود را از خدا بخواهید، که مناسب است در اینجا یک نمونه از آن نمازها را بیاوریم.
نماز جعفر طیّار
جعفر طیّار برادر حضرت على‏علیه السلام است که در هجرت به حبشه توانست با استدلال و رفتار مناسب خود دل نجاشى و عدّه کثیرى را به اسلام جذب کند و مؤسّسِ اسلام در قارّه آفریقا شود. او در جنگ موته دو دستش را در راه خدا داد و خداوند بجاى آن دو بال در بهشت به او داد و لذا به جعفر طیّار مشهور شد. هنگامى که جعفر از حبشه بازگشت، پیامبرصلى الله ....(ادامه دارد)

نخستین نمازگزار
سخن از راز نماز در نهج البلاغه و رابطه این فریضه بزرگ الهی با علی علیه السلام، پیشوای عظیم الشأن ما و گوینده نهج البلاغه است، که یکی از جالب‏ترین مباحث این کتاب با عظمت را تشکیل می‏دهد. نماز، نخستین حکم الهی بود که چند روز پس از بعثت پیغمبر خاتم، حضرت محمد بن عبد اللَّه صلی اللَّه علیه و آله و سلم توسط جبرئیل امین از جانب خداوند صادر گردید و پیغمبر با تعلیم پیک وحی، آن را معمول داشت. بدین گونه که پیک وحی الهی، جبرئیل امین، چند روز بعد از آن که پیغمبر به مقام نبوّت رسید، برای دومین بار بر آن حضرت ....(ادامه دارد)

حافظ
شهید محراب
علی علیه السلام، سراینده نهج البلاغه و قهرمان قهرمانان جهان، شاگرد لایق و تربیت شده پیغمبر اسلام است که فرمود: «نور چشم من نماز است.» علی که در تمام دوران حیات پیغمبر اسلام همچون سایه دنبال رسول خدا بود، چگونه می‏تواند به نماز تا آن حد که معمول می‏داشت، اهمیت ندهد مگر او به تمام معنی مقلد پیغمبر خاتم نبود مگر نه اینست که در نهج البلاغه و در کردارش همه جا پیغمبر (ص) را اسوه و مقتدای خویش قرار می‏دهد، و حاضر نیست سرموئی از گفتار و کردار پیغمبر (ص) تخطی کند آری مولود کعبه و خانه‏ زاد خدا....(ادامه دارد)

نهج البلاغه و نماز
امیر المؤمنین علی علیه السلام در نهج البلاغه در موارد عدیده‏ای از نماز، این فرمان بزرگ الهی و محبوب مورد علاقه‏اش که برای هیچ عملی بمانند آن ارج نمی‏نهاد، سخن به میان آورده و اهمیت آن را یادآور شده است.
۱- از جمله در آغاز خطبه ۱۹۹ که موضوعات مهم اسلامی را به اصحابش وصیت می‏نماید و نسبت به انجام دادن آن‏ها سفارش می‏کند، می‏فرماید: نماز را چنانکه باید برپا دارید و در حفظ و ادای آن کوشا باشید، و هر چه بیشتر به جا آورید و به وسیله آن به خداوند تقرب جوئید، زیرا که خداوند در قرآن می‏فرماید: نماز فریضه‏ای است که در وقت معین بر اهل ایمان واجب ....(ادامه دارد)

 فهرست مطالب مقاله سیماى نماز

سیماى نماز
نماز و قرآن
نماز و قصاص!
نمازهاى مشکل‏ گشا
قداست نماز
جامعیّت نماز
نخستین نمازگزار
نماز در نظر علی (ع)
حافظ
سعدی‏
نهج البلاغه و نماز


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سیماى نماز

کارآموزی: حسابداری شهرداری 74 ص - ورد

اختصاصی از رزفایل کارآموزی: حسابداری شهرداری 74 ص - ورد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کارآموزی: حسابداری شهرداری 74 ص - ورد


کارآموزی: حسابداری شهرداری  74 ص - ورد

پیشگفتار

تهران که از سال1210 هـ .ق. آقا محمد خان قاجار آن را به پایتختی برگزید در طول حیات سیاسی- اجتماعی خود چنان رشد سریع و غافل گیرانه ای داشت که کمتر کسی چنین تصوری برایش ممکن بود. تهران امروز که به عنوان یکی از ابر شهرهای دنیا محسوب می شود و جمعیتی بالغ بر ده میلیون نفر را در خود جای داده است، متأسفانه از گذشتة نه چندان دور خود، نشانه های کمی سراغ دارد.

تاریخچه تهران و شهرداری

تا سال 1284 هـ .ق. شهر تهران همچنان در حصار کهن شاه تهماسبی قرار داشت، و به حداکثر گسترش خود رسیده بود. افزایش روزافزون جمعیت ، کمبود زمین برای خانه سازی ، ایجاد و گسترش باغها و خانه های مسکونی در خارج حصار شهر، و سرانجام نیاز به شهری که درخور پایتختی ایران باشد، ناصرالدین شاه قاجار را بر آن داشت تا اندیشة گسترش تهران را به مرحلة اجرا در آورد.

اجرای طرح توسعة تهران به عهدةمیرزا یوسف مستوفی الممالک صدراعظم و میرزا عیسی وزیر دارالخلافه گذاشته شد. دراین دوره بود که شهرداری معنا پیدا کرده و آغاز به کار کرد. که در دوران ناصرالدین شاه قاجار نام آن احتسابیه بوده و رییس آن نیز شخصی به نام محمد کریم خان مختار السطنه بوده است.

جمعی از معماران ایرانی و مهندسان خارجی زیر نظر یک مهندس فرانسوی به نام بهلر طرح توسعة شهر را مهیا ساختند برابر طرح تازه شهر تهران را حصاری هشت ضلعی با دوازده دروازه محصور می کرد.


دانلود با لینک مستقیم


کارآموزی: حسابداری شهرداری 74 ص - ورد

عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان 10 ص - ورد

اختصاصی از رزفایل عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان 10 ص - ورد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان 10 ص - ورد


 عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان 10 ص - ورد

مقدمه:

باروری، مرگ و میر و مهاجرت از مهم ترین موضوع های جمعیتی هستند که نقش تعیین کننده ای در میزان رشد و ساخت سنی و جنسی ژئوپلیتیک انسانی هر جامعه دارند . در این راستا، پدیده مهاجرت یکی از عوامل اساسی تغییرات در شاخص ها و اولویت های ژئوپلیتیکی جمعیت بوده و در مطالعه های جمعیتی نقش اساسی را ایفا می کند، تاریخ جمعیت جوامع گویای تحرک و جابجایی انسانها از محلی به محل دیگر است که این مسأله از اولین روزهای زندگی بشر در کره خاکی وجود داشته است.


دانلود با لینک مستقیم


عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان 10 ص - ورد

دانلود مقاله اصول پرورش کرم ابریشم

اختصاصی از رزفایل دانلود مقاله اصول پرورش کرم ابریشم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله اصول پرورش کرم ابریشم


دانلود مقاله اصول پرورش کرم ابریشم

 

مشخصات این فایل
عنوان:اصول پرورش کرم ابریشم
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 82

این مقاله در مورد اصول پرورش کرم ابریشم می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله اصول پرورش کرم ابریشم

برخی مشکلات صنعت ابریشم در ایران

  • کیفیت نامطلوب محصول و پایین بودن بازدهی در اثر عوامل مختلف از جمله عدم رعایت موازین بهداشتی
  • عدم وجود ضوابط دقیق متکی بر اصول بهداشتی مخصوص جایگاه پرورش یا تلمبارها همانند سایر رشته های دامپروری ، در نتیجه عدم توجه کشاورزان به فضای برای هر جعبه تخم نوغان که این نکته می تواند الفبای پرورش باشد .
  • عدم آشنایی کافی کشاورزان با این رشته و نیز ناآگاهی آنها در امر کشت توت و تغذیه کرم
  • عدم توجه و دقت به امر تغذیه کرم
  • استفاده از روشها و وسایل سنتی در خفه و خشک کردن پیله و عدم دسترسی با کاربرد صحیح و مدرن
  • استفاده از وسایل سنتی و تبدیل پیله به ابریشم خام
    ....(ادامه دارد)

روشهای تولید نهال توت
روش تولید توت به صورت تولید جنسی و غیر جنسی است. اولین کار در تولید نهال ، بذرکاری یا (روش جنسی) است بیشتر نهالها به دست آمده از بذرکاری در پیوند زنی مورد استفاده قرار می گیرند . به تازگی روشی تحت بررسی است که با این روش نهالها دارای مشخصات یک شکل می شوند و مشخصات نامناسب ، با آن مخلوط نمی شوند. البته این روش هنوز از حالت آزمایشی خارج نشده است. روشهای غیر جنسی شامل پیوند زنی ، قلمه زنی خوابانیدن شاخه است . در مناطق گرمسیری قلمه زنی معمولترین روش است.....(ادامه دارد)

بررسی خاک شناسی
برای انتخاب محل مزرعه توتستان ، لازم است که از نظر خاکشناسی بررسی شده و وضعیت خاک را برای رشد درختان مورد قضاوت قراردهیم . برای بررسی پروفیل خاک ، در ابتدا عمق لایه خاک ، میزان مواد آلی ، سنگریزه ، قابلیت نفوذ هوا ، بافت خاک ، وزن مخصوص و حداکثر ظرفیت نگهداری آب و غیره را مورد نظر قرار می دهیم . اصلاح خاک با آهک و اسید فسفریک انجام می شود . باید در اینجا یادآوری کرد که تعیین اسیدیته و میزان آهک خاک بسیار مهم است . اسیدیته خاک ممکن است به وسیله روشهای مختلف تعیین شود که عبارت از آنالیز کلورمتریک ، تیتراسیون ، اندازه گیری الکتریکی....(ادامه دارد)

برگ برای کرم جوان در بهار
مزرعه کرم جوان باید دارای مشخصات زیر باشد :
آفتابگیر بوده و تهویه مناسب داشته باشد ، زمین آن حاصلخیز باشد از خطر یخبندان و خشکی مصون باشند و برای انجام کارهای مختلف توتستان صحیح طراحی شده و نزدیک محل پرورش قرارداشته باشد . برای پرورش بهاره که معمولاً محصول پیله زیاد است تهیه برگ کرم جوان برای پرورش تابستان و پائیز مسئله مهمی نیست با وجود این انتخاب واریته هایی که زود جوانه می زنند در مناطق سردسیر و واریته هایی که زود رشد  می کنند در مناطق گرمسیر و آغاز پرورش در موقع مناسب که همزمان با جوانه زدن و رشد شاخه های جوان باشد از مطالب مهمی است که باید در نظر قرار داد .....(ادامه دارد)

تولید تخم ( Egg Raising )
نگهداری پیله های مورد استفاده برای تولید تخم

پیله خوب برای تخم گیری در اثر دقت بسیار در پرورش نژاد والدین حاصل می شود. اگر پیله ها به طور نامناسب نگهداری شوند درصد خروجی پروانه (Ecolosion) تعداد تخم ها کاهش یافته و همزمان با آن تعداد تخم های بارور شده افزایش پیدا خواهد کرد.
برای نگهداری پیله باید در مورد حرارت ، رطوبت و نور بیشتر از هر عامل دیگری دقت شود حرارت مناسب برای نگهداری پیله حدود 23 تا 25 درجه سانتیگراد است ، اما برای نژاد ژاپنی حدود 23 و برای نژاد چینی بالاتر ، یعنی حدود 24 درجه سانتیگراد است. رطوبت نسبی مناسب 70 تا 80 درصد است و اگر رطوبت کمتر باشد پروانه هایی که پیله را سوراخ نمی کنند زیاد می شوند و وزن تخم ....(ادامه دارد)

بیماری های کرم ابریشم
بیماریهای قارچی

بیماریهای کرم ابریشم به سبب خاصیت زندگی گونه های مختلف قارچ هیفومسیت (Hyphomycetous) که به نام موسکاردیم (Muscardines) معروف هستند و نیز از طریق قارچ اسپرژپلوس ( Aspergillus ) عارض می شود. تاکنون پوشش دهها نوع قارچ در رابطه با کرم ابریشم شناخته شده است. قارچ به وسیله نفوذ به داخل پوشش حشره میزبان آن را آلوده می کند . زمان بروز بیماری با توجه به گونه قارچ مهاجم و مرحله ای که قارچ در آن قرار دارد متفاوت است . قارچها اصولاً به پوشش اپیدرم و چربی بدن حمله می کنند.....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله اصول پرورش کرم ابریشم در پایین آمده است.

تاریخچه کرم ابریشم         1
وضعیت ابریشم در ایران           2
چگونگی پرورش کرم ابریشم در ایران          4
برخی مشکلات صنعت ابریشم در ایران          5
مراکز تهیه و توزیع ، تولید تخم نوغان تا مرحله ابریشم در ایران         7
 فصل دوم
توتستان          6
کلیاتی راجع به درخت توت و توتستان         6
روشهای تولد نهال توت          8
بذر کاری            8
پیوند زنی          9
خوابانیدن شاخه          10
قلم چوب نرم          11
قلم چوب سخت         13
خزانه نهال          13
انتخاب نهالهای توت و روش انتقال آن         14
ایجاد توتستان        16
وضعیت هواشناسی         17
بررسی خاکشناسی          19
روش پیداکردن بیماریهای پوسیدگی و ریشه          20
انتخاب نهال توت          20
فاصله درختان          21
کاشت          21
روشهای داشت ، هرس و برداشت         22
روش بهره برداری از توتستان ویژه کرم جوان         23
نحوه برداشت از توتستان برای کرم بالغ         26
نگهداری توتستان          27
فصل سوم
بررسی کرم ابریشم از نظر جانورشناسی و سیر تکامل آن         28
لارو         28
مراحل رشد         30
اندامهای درونی کرم ابریشم
....(ادامه دارد)

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله اصول پرورش کرم ابریشم

دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولید بیسکویت و ویفر

اختصاصی از رزفایل دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولید بیسکویت و ویفر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولید بیسکویت و ویفر


دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولید بیسکویت و ویفر

 

مشخصات این فایل
عنوان: شرکت تولید بیسکویت و ویفر
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 45

این گزارش کارآموزی درمورد شرکت تولید بیسکویت و ویفر می باشد .

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی شرکت تولید بیسکویت و ویفر

شکر:
به 2 صورت کریستالی که برای لعاب و به عنوان پوشش استفاده شده و نوع دیگر به صورت پودر بوده و در ساخت خمیر بیسکویت از پودر شکر استفاده می کنیم به دلیل حس چشایی و ارگانوپتیک بهتر و میل ترکیب پودر شکر می باشد اما شکر کریستالی به صورت دانه‌‌های قهوه ای رنگ طی کاراملیزاسیون در می‌آید و در زیر دندان شخص است. و برای جلوگیری از این عمل شکر را با روغن گرم کرده و یا از قبل شکر را با آب اضافه می کنیم شکر ریز به خوبی گرم می‌شود و  و در طی مدت طولانی در آب حل می‌شود پس بیشتر سازندگان بیسکویت ترجیحاً از شکر نرم استفاده می‌کنند: و شکر خریداری شده باید سفید خالص و فاقد ذرات فلز می‌باشد. .....(ادامه دارد)

انواع خمیرها و سیستم‌ها:
2 نوع خمیر 1) خمیر خشک که برای سیستم های روتای استفاده می‌شود rroutary cuttering machin
2) خمیر کشدار برای تهیه آن از routory mulding macine و در آن به زمان طولانی برای یکپارچه شدن نیاز داشته و مواد مصرفی در آن کم می‌باشد پس برای بیسکویت مناسب و ارزان است و 2 نوع mixer داریم. 1- دور قوی 2- با دور کم
سیستم‌هایی که با استفاده از mixer  با دور زیاد خمیر تهیه کرده و بافت گلوتین را با کمک باندهای l سیستئین شکسته و مانع ایجاد شبکه گلوتنی شده و خمیر را بجای حجیم کردن پهن می کند شبکه گلوتن با استفاده از تخمیر باندهای دی سولفید تشکیل حلقه دی سولفیدی کرده و گازهای حاصله از تخمیر داخل این حلقه‌ها و باندها قرار گرفته او در اینجا از درآمدن خمیر جلوگیری کرده چون شبکة گلوتنی را از بین می‌برند. پس در بیسکویت که اجازه تخمیر را می گیریم استفاده کرده از نماینده livening که مانع تخمیر می‌شوند. در بیسکویت استفاده کرده از خمیرمایه هم در آن به کار نمی‌بریم با آب سرد .....(ادامه دارد)

نان سوخاری:
یک نان سهل‌الهضم بدلیل شرایط و فرآیندهای اعمالی بر روی آن بوده در تهیه نان سوخاری از آرد نول استفاده کرده که باید کشش کافی خمیر آن داشته باشد پس علاوه بر گلوتن موجود در خمیر و آرد خودمان هم گلوتن خالص به آن اضافه می‌کنیم برای انجام عمل تخمیر در آن از ساکارو مایس سرویزیر که باکتری میانه دوست بوده و از قندهای محیط برای تغذیه خود استفاده می کند ابتدا آرد و شکر مخمر را با هم خوب مخلوط کرده  مخمر از شکر تغذیه می کند و کف ایجاد و گاز حاصل از تخمیر در این شبکه به دام افتد و خمیر  حجیم شود این کار را چند بار انجام می دهیم.
در مرحله اول 50 کیلوگرم آرد افزوده تا مواد راحتر ترکیب شوند بعد سایر مواد بجز اسانس را در مرحله بعدی اضافه می‌کنیم مجدداً 50 کیلوگرم آرد اضافه کرده در تخمیر اولیه قند پلی ساکارید به دی ساکارید و مونوساکارید تبدیل و تخمیر حالت جاری به خود گرفته و خمیر  در یک قیفهایی رفته تا برش داده شود و بعد به صورت .....(ادامه دارد)

شمارش کلی میکروبها:
آزمون میکروبی لر برای محصولات نهایی استفاده می شود نیاز بر 4 محیط کشت دارد محیط SDA سابرود دکستروز آگار که برای رشد کپک و قارچ استفاده کرده محیط چاچمن برای رشد استامیلو کپک بوده که با تخمیر قند مانیتول رنگ فنل رد را به رنگ طلایی تبدیل کرده و نیز محیط کشت پلینت کانت آگار برای این آزمایش از رینگر غلیظ استفاده می کنیم به این صورت که  9 گرم Nacl+ 42/0 گرم kcl،  2/0 گرم  Naohco3 ، 48 /0 Cacl2، cc 100 آب مقطر که نام دیگر رینگر غلیظ دیتس تیلد واتر است که نسبت 4-1 رقیق می کنیم و در  6 لوله  به میزان cc 100 از رینگر رقیق ریخته به اضافة 10 گرم از ماده غذایی ( 10%) حال با پیت 10 یا قرمز رنگ   از محلول را وارد پلیت کرده پس رقت   تهیه می کنیم.
روی درب پلیت رقت نام محیط نمونه تاریخ را می نویسیم ابتدا محیط کشت با حرارت شعله استریل می کنیم و عملیات کشت را با فاصله 20سانتی .....(ادامه دارد)

ظرفیت استخراج روغن از محصول نهایی:
محصول را پودر کرده داخل ارلن هایر ریخته و به آن حلال اتر افزوده تکان داده و مدتی آرام و ساکن گذاشته روغن نمونه در حلال حل شده سپس آن را صاف کرده چند بار این صاف کردن را انجام داده روغن و حلال را جمع آوری کرده و بالن را به دستگاه «روتاری» وصل کرده و حلال را از آن عبور داده گذاشته تا می کنیم 1 متر اضافی خارج می شود از این روش برای تعیین میزان اسیدیته و پراکسید استفاده می کنیم.
Pro: که شامل هضم، تقطیر و تیتراسیون بوده 1) هضم: 2 گرم بیسکویت پودر شده را وزن کرده در کاغذ صافی گذاشته و آن را داخل بالن کلدال گذاشته و قبل این عمل 8 گرم کاتالیزور را به محتوی کاغذ اضافه می کنیم داخل بالن  cc25 اسید سولفوریک غلیظ ریخته و 2-3 ساعت روی حرارت .....(ادامه دارد)

روش کار:
دستگاه هفتم ماکروکلدال: کریک بالن کلرال کر استاندارد آن    cc500 بوده روی آن بوده و یک قسمت گازگیر 2 قسمتی است از قسمت باریک لوله باریکی بالا آمده و از قسمت استوانه به آن لوله باریکی پایین آمده (گرم 5/3 - 7/0 ) مقداری از آرد را بر حسب میزان ازت آن وزن کرده و در همان کاغذ صافی گذاشته و کاغذ را به بسته شده داخل دستگاه انداخته  8 گرم کاتالیزور به صورت پودر مانند هم به محتوی کاغذ صافی اضافه می کنیم بعد  cc 20 اسید سولفوریک غلیظ را داخل بالن ریخته بعد گاز گیر را گذاشته از بالای گازگیر     cc 130 محلول سود 30 % ریخته و بعد حرارت داده حرارت اولیه ملایم بوده تا اینکه محتوی بالن دیگر کف نکند حرارت را زیاد کرده تا مایع بی رنگی در ته بالن باشد در این هنگام نمونه کاملاً هضم شده است درطی این مدت بالن را چند مرتبه تکان داده تا عمل هضم به طور یکنواخت صورت گیرد محتویات کتالیزور: سولفات سدیم، دی اکسید سلینوم و سولفات مس بوده که سولفات سدیم به ازای هر gr 1 در لیتر  o 3 نقطه جوش اسید سولفوریک را بالا می برد و دی اکسید سلینم هم .....(ادامه دارد)

روش میکروکلدال:
که با کپک این روش مقادیر کمتر و کوچکتر آمونیاک سنجیده می شود. در این رو مقادیر نمونه و مواد شیمیایی مورد مصرف به نسبت کاهش یافته اند: در حدود 15/0  gr از نمونه خشک( آرد) را وزن و داخل بالن هضم دستگاه میکرو کلدال کرده و به آن 8/0 گرم از مخلوط کاتالیزور و  2 سانتی متر مکعب اسید سولفوریک غلیظ افزوده پس از حرارت دادن و هضم ماده غذایی نمونه را با مقدار کافی  آب رقیق کرده  و از قیف به دستگاه تقطیر وارد کنید بعد با افزودن سود غلیظ آن را قلیایی کرده و با برقراری جریان بخار آب به دستگاه آمونیاک آرد شده را در قسمت گیرنده که حاوی  10 سانتی متر مکعب اسید بوریک 2% و چند قطره معرف است جمع .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی شرکت تولید بیسکویت و ویفر

تاریخچه     
2- خط تولید     
3- سیلوی آرد     
4- آسیا کردن ضایعات     
5- شکر     
6- روغن     
7- بیسکویت     
8- سالن خمیرزنی     
9- انواع خمیرها و سیستم‌ها     
10- بسته‌بندی بیسکویتت     
11- ویژگی‌ بیسکویت         
12- نان سوخاری     
13- بسته‌بنی نان سوخاری     
14- ویژگی‌ نان سوخاری     
15- بخش میکروب‌شناسی     
16- آزمایش آب         
17- تست‌های تأییدی، تکمیلی     
18- شمارش‌ کلی میکروبها     
19- بخش کنترل کیفی     
20- آزمایشگاه شیمی     
21- آزمایشات آرد    
22- آزمایشات آب     
23- آزمایشات روغن     
24- آزمایشات نمک     


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولید بیسکویت و ویفر