رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله ساختار سرمایه و کارآیی شرکت یک روش جدید برای تست تئوری عامل و کاربردی برای صنعت بانکداری

اختصاصی از رزفایل دانلود مقاله ساختار سرمایه و کارآیی شرکت یک روش جدید برای تست تئوری عامل و کاربردی برای صنعت بانکداری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ساختار سرمایه و کارآیی شرکت یک روش جدید برای تست تئوری عامل و کاربردی برای صنعت بانکداری


دانلود مقاله ساختار سرمایه و کارآیی شرکت یک روش جدید برای تست تئوری عامل و کاربردی برای صنعت بانکداری

تئوری حاکمیت شرکت پیش بینی می کند که قدرت نفوذ، هزینه های عامل را تحت تأثیر قرار میدهد و به این ترتیب کارآیی شرکت نیز تحت تأثیر قرار داده می شود. روش جدیدی برای تست این تئوری پیشنهاد می کنیم.

در این روش از کارآیی سود نیز استفاده می شود و یا اینکه سودهای شرکت چقدر به کمک شرکتی با بهترین عمل که با شرایطهای خارجی مشابه مواجه است،‌نزدیک هستند. ما در ابتدا، مدل معادلات همزمان را بکار می بریم که خسارات یا ضایعات معکوس از کارآیی گرفته تا ساختمان سرمایه را به حساب می آورد. ما همچنین مقیاس های ساختمان مالکیت را در تست ها کنترل می کنیم. در می یابیم که داده های راجع به صنعت بانکداری با تئوری ثابت هستند و نتایج از لحاظ آماری عمده هستند و از لحاظ اقتصادی نیز چشمگیر و قوی می‌باشند.

ژانویه 2003

کدهای JEL : G32 , G34 , G21, G28

کلید واژه ها : ساختمان سرمایه ،‌هزینه های عامل ،‌بانکداری ، کارآیی

نظریات بیان شده ،‌الزاماً نظریات هیئت حاکمان،‌بانک ایتالیا و یا کارمندان آنجا را بازتاب نمی‌کنند. از نویسندگان Hamid Mehran, Bob Avery , Anjan Thakor , George Pennacchi و سایر شکت کنندگان در سمپوزیوم JFI/FRBNY/NYU در رابطه با “حاکمیت شرکت در بانکداری و صنایع سرویس های مالی” متشکریم ،‌ از همین شرکت کنندگان سمینار در هیئت حفظ فدرال به خاطر سفارشات و توصیه های راه گشایشان سپاسگزاریم و از آقایان Seth Bnime و Joe scalise به خاطر کمک و همکاری با ارزش تحقیقی کمال تشکر را داریم.

شامل 64 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ساختار سرمایه و کارآیی شرکت یک روش جدید برای تست تئوری عامل و کاربردی برای صنعت بانکداری

دانلود مقاله سیب

اختصاصی از رزفایل دانلود مقاله سیب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله سیب


دانلود مقاله سیب

سیب ( دقیقا"یک میوه شفتدار) میوه درختی ازطبقه Malus است که عضوی از خانواده گل سرخیان بوده « روزاسیا) و در طول تاریخ کشت می شده است . بیشتر گروه سیبها به گونه M. domesticaیا پیوندیهای آن تعلق دارند.  
اجداد وحشی سیبها احتمالا" درختی به نام Malus sieversii ( که فاقد اسم همگانی است) بود که هنوز هم در قزاقستان یافت می شود.محققان در حال مطالعه روی M. sieversii که در برابر بسیاری از بیماریها و آفات مقاوم است می باشند تا بتوانند یک سیب مقاوم تر در برابرسرما بوجود آورند.  
 
تاریخچـــــه
در کلیه مناطق آب و هوایی خنک ، سیب غذای بسیار مهمی بوده است . نسبت به سایرمیوه های درختی ( احتمالا" بجز مرکبات) سیب را می توان برای ماهها انبار نمود درحالیکه همچنان ارزش غذایی خود را حفظ می کند. سیبهای زمستانی که در اواخر پاییز چیده شده و در دمای بالای انجماد در سردخانه یا اتاق سیب نگهداری می کنند از سال 1800 غذای مهمی در اروپا و آمریکا به شمار می رفته است .  
 
گونه های سیب

  بیش از 7500 گونه سیب شناسایی شده است . این گونه ها در نقاط فراشمالگانی ، نیمه حاره و معتدل وجود دارند. چون درختان سیب به شرایط خنک کننده « chilling requirement) نیازدارند در آب و هوای استوایی گل نمی دهند.  
 
در بین رایج ترین گونه های تجاری سیب می توان به این موارد اشاره کرد Braeburn( نیوزیلند) ، سیب نارنجی cox «بریتانیا – گونه قدیمی که امروزه محبوبیت گذشته را ندارد) ، فوجی « آسیا، استرالیا) ، گالا« نیوزیلند) ، سیب طلائی( آمریکا ، اروپا) ، گرانی اسمیت « استرالیا و کالیفرنیا) ، جونا گلد( آمریکا) ، جوناتــــان ( آمریکا) ، مکین تــاش ( کانــادا) ، سیب قرمـز« آمریکا) و نوعی سیب زمستانی ( آمریکا). تمامی این سیبها بجز نوع آخر شیرین و رنگین هستند. گرانی اسمیت ترش است و بعضی از مردم آنرا بصورت تازه می خورند در ضمن برای آشپزی هم مطلوب هستند. پوست آن سبز روشن خالدار است . این گونه سیب برای رشد کامل نیازمند آب و هوایی گرم بوده و فصل رشد طولانی مدتی دارد اگرچه میوه های نامرغوب تر در مناطق نامناسب رویش می کنند. تصویر معروفی از سیب گرانی اسمیت بر روی آرمApple Records وجود دارد( یک شرکت سازنده ترانه که آهنگهای گروه Beatles را منتشر می کند )

 

شامل 15 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سیب

دانلود مقاله سرطان حنجره

اختصاصی از رزفایل دانلود مقاله سرطان حنجره دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله سرطان حنجره


دانلود مقاله سرطان حنجره

هر ساله بیش از 12000 در ایالت متحدة آمریکا متوجه می شوند که مبتلا به سرطان حنجره هستند. امروزه کاوشگران و دانشمندان همچنان به جستجوی خود در جهت دست یابی به روش های مناسب و مطمئن تشخیص و درمان سرطان حنجره ادامه می دهند و در زمینة شناخت و آگاهی و دسترسی به اطلاعات تازه و یافته های جدید تلاش می کنند.
سرطان چیست؟
سرطان به گروهی از بیماری ها اطلاق می شود که بیش از صد نوع مختلف را تشکیل می دهند. همة سرطان ها غالبا واحد اساسی و اصلی بدن که سلول نامیده می شود را تحت تأثیر قرار می دهند.وقتی سلول های بدن به طور غیر طبیعی و بدون نظم و کنترل تکثیر یابند سرطان به وجود می آید. زمانی که نیاز به ایجاد سلول های جدید نیست اگر سلول تقسیم شود و تکثیر یابد مجموعه و توده ای از بافت زائدی و اضافه بر نیاز به وجود می آید مجموعه بافت به وجود آمده را غده یا تومور می نامند که ممکن است خوش خیم یا بد خیم باشد. تومورهای خوش خیم به بخش های دیگر بدن انتشار پیدا نمی کنند و به ندرت حیات را تهدید می کنند تومورهای خوش خیم را معمولا می توان با جراحی خارج کرده و درمان نمود هر چند بعضی از انواع آن ممکن است عود کند. تومورهای بد خیم عمدتا سرطانی هستند و آنها می توانند به اعضاء و بافت های مجاور دست درازی کرده و آنها را تخریب نمایند سلول های سرطانی همچنین می توانند از تومور اولیه و محل اصلی خود کنده شده و از راه جریان خون و سیستم لنفاوی به نقاط دوردست بدن گسترش یابند این شکل گسترش و انتشار تومورهای سرطانی به نقاط دیگر بدن را ریشه دوانیدن یا متاستاز می نامند.
حنجره و ساختار آن
عضوی لوله ای شکل است که طول آن 2 اینچ و در قسمت قدامی گردن قرار دارد.از حنجره در اعمال مهمی نظیر تنفس،تکلم و بلع غذا استفاده به عمل می آید. حنجره در منتهی الیه فوقانی لوله تنفسی یا نای قرار دارد و دیواره های آن از جنس غضروف است. برجستگی قسمت پیشین حنجره که از بخش پهن غضروف تشکیل می شود. دو نوار عضلانی به شکل حرف V انگلیسی که در داخل حنجره تعبیه شده اند تارهای صوتی یا طناب های صوتی را
تشکیل می دهند. لوله ای که غذا را از دهان به معده می رساند و مری نامیده می شود دقیقا در قسمت خلفی حنجره و نای قرار دارد. مدخل مری و حنجره در حلق بسیار به هم نزدیک است و زمانی که غذا بلعیده می شود زبان کوچک که اپی گلوت نام دارد به سمت پایین و روی حنجره حرکت کرده و با بستن حنجره مانع ورود غذا به نای می شود.
سرطان حنجره که سرطان حنجره ای نیز نامیده می شود ممکن است به بخش های دیگر حنجره مانند قسمت میانی حنجره یا جایی که تارهای صوتی در آن جای دارند، قسمت های فوقانی حنجره که اپی گلوت نامیده می شود و دریچه ای است که در حین بلع نای را می پوشاند و مانع ورود غذا به نای می شود و یا به قسمت تحتانی حنجره یعنی منطقه ای که حنجره به نای مرتبط می شود انتشار یابد. اگر سرطان حنجره به بخش های خارج حنجره منتشر شود،معمولا ابتدا غدة لنفاوی ناحیة گردن را مورد هجوم قرار می دهد هم چنین ممکن است به قمست های خلقی زبان و یا قسمت های دیگر حلق و گردن یا ریه ها و گاهی به نقاط دوردست بدن گسترش پیدا کند. سرطانی که از حنجره به نقاط دیگر بدن انتشار پیدا کرده نام مبدأ و منشأ اولیة خود را حفظ کرده و به همان نام و بیماری نامیده می شود در چنین شرایطی آن را سرطان متاستاتیک حنجره ای می نامند.
علائم سرطان حنجره
علائم سرطان حنجره اساسا به حجم تومور و محل استقرار آن بستگی دارد. در بسیاری از موارد محل بروز و ظهور سرطان حنجره در تارهای صوتی است این سرطان ها به ندرت دردناک هستند اما تقریبا همیشه خشونت صدا و تغییرات دیگر را موجب می شوند.غده هایی که در منطقة فوقانی تارهای صوتی به وجود آمده اند موجب برآمدگی در گردن، زخم گلو، یا درد گوش می گردند.

 

شامل 11 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سرطان حنجره

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه

اختصاصی از رزفایل دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه


دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه

شیر و فرآورده های آن به همان سهولتی که به مصرف می رسد ، تولید نمی گردد . مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه ی شیر ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تحویل به کارخانه ، تغییر و تبدیل در کارخانه و توزیع ، تا رسیدن به دست مصرف کننده همواره با دشواری های بسیاری همراه است ، از این رو ، بررسی های علمی دقیق و برنامه ریزی های قابل اجرای همگام با پیشرفت تکنولوژی را می طلبد .

گر چه تولید فرآورده های لبنی تاریخچه ای بس دیرینه دارد ، ولی حرفه ای حساس ، پر مخاطره و آسیب پذیر است .

در طی قرون متمادی انسان به روش های ابتدایی و سنتی از شیر دام های اهلی ، فرآورده های مختلف تهیه می کرده است و سپس به تدریج روند بهینه سازی صنعت شیر متناسب با نیاز انسان شهر نشین ، تکامل و پیشرفت نموده تا این که در حال حاضر در میان صنایع غذایی جهان ، صنعت شیر و فرآورده های آن از جایگاه ویژه ای برخوردار است به طوریکه اساس اقتصادی بسیاری از کشورها بر این صنعت استوار است ، در کشور ما نیز به ویژه در بخش خصوصی تمایل و علاقه ی زیادی در جهت سرمایه گذاری در این صنعت مشاهده می گردد و زمینه ی فعالیت در این رشته نیز بسیار فراوان و مستعد می باشد .

شیر با ارزش ترین ماده ی غذایی است که تمام مواد لازم را برای رشد و ادامه ی زندگی بشر دارد البته به شرطی که از گاو سالم و با رعایت نکات بهداشتی تهیه شود و پس از طی مراحل مختلف بدون عیب و نقص در اختیار مردم قرار گرفته باشد . هر عملی که در شیر صورت می گردد باید چنان باشد که تغییری در خواص ارزنده ی شیر خام حاصل نگردد .

این موضوع که شیر خام بهتر است یا شیر حرارت دیده ، از بدو تاسیس کارخانه های شیر پاستوریزه مطرح بوده است . طرفداران شیر خام ادعا می کردند که با حرارت دادن آن بعضی از خواص شیر خام از بین می رود یا صدمه می بیند و در نتیجه ارزش غذایی آن پایین می آید . دلیل موضوع را جدا شدن آلبومین ، قهوه ای شدن قند شیر ، غیر قابل حل شدن مقداری از نمک های کلسیم ، تخریب آنزیم ها و قسمتی از ویتامین ها و تغییر در بو و مزه ی شیر می دانستند ، اما این ادعاها با به کار بردن اصول صحیح پاستوریزاسیون باطل شد .

شیری که در کارخانه پاستوریزه می شود بهتر از شیر خام است زیرا مواد موجود در شیر خام را دارد ولی عاری از عوامل بیماری زاست ( البته شیر خام ممتاز گواهی شده مستثنی خواهد بود ) . به طور کلی ، در کارخانه ی شیر پاستوریزه دو نوع مصرف یا دو نوع استفاده را برای شیر در نظر می گیرند . : یکی ، تهیه ی شیر نوشیدنی و دیگری تبدیل شیر به کره ، پنیر و سایر محصولات .

تقریباً حدود 85 درصد کل تولید شیر جهان در مقیاس صنعتی تحت فرآیند قرار می گیرد . مقدار تحویل شیر به کارخانجات در نقاط مختلف دنیا بسیار متفاوت می باشد . در اروپای غربی ، آمریکا و ژاپن بین 90 تا 98 درصد و در بعضی از کشورهای آسیایی این مقدار 10 تا 25 درصد را شامل می شود . در ایران این مقدار در محدوده ی 25 تا 30 درصد قرار دارد

اهداف اصلی از فرآوری شیر ، علاوه بر تولید و در دسترس قرار دادن محصول بهداشتی برای مصرف کننده ، تولید فرآورده هایی نظیر : کره ، پنیر ، پودر شیر خشک و غیره برای تبادلات تجاری است .

تولید شیر در ایران : اولین نژاد دام های شیری در زمان جنگ جهانی دوم در سال 1319 (ه . ش ) از فرانسه خریداری و تحویل موسسه ی حیدر آباد گردید و حدود 10 سال بعد برای احداث اولین دامداری های صنعتی اقداماتی انجام شد .

در سال 1333 طرح تاسیس کارخانه ی شیر تهران با همکاری موسسه ی یونیسف آماده گردید و در سال 1336 این کارخانه با ظرفیت 45 تن در روز آماده ی بهره برداری شد .

در سال های 1339 تا 1341 سه واحد دیگر در تبریز ، رشت و آبادان تاسیس گردید و در سال های 1342 تا 1346 شش واحد دیگر در شهر های اصفهان ، شیراز ، مشهد ، ساری ،

اهواز و کرمانشاه راه اندازی شد . در دی ماه سال 1347 بر اساس مصوبه ی مجلس وقت شرکت سهامی صنایع شیر ایران تشکیل گردید . هم اکنون این شرکت با زیر پوشش داشتن 14 کارخانه در شهرهای مختلف مهم ترین تشکیلات تولید کننده ی فرآوری شیر در ایران می باشند .

مصرف شیر و فرآورده های لبنی :

اگر چنان چه اعداد به دست آمده از میزان تولید شیر را به جمعیت ایران تقسیم کنیم به این نتیجه می رسیم که تولید سرانه در حدود 95 کیلوگرم در سال است در این رقم مسئله ی ضایعات نادیده گرفته شده . به منظور محاسبه ی مصرف سرانه می بایست علاوه بر داشتن ضایعات تولید داخلی ، واردات مواد شیری را نیز در نظر بگیریم ، در گذشته کشور وارد کننده ی شیر خشک ، پنیر و کره و برخی محصولات دیگر بوده است ولی در چند سال اخیر فقط واردات پنیر و در درجه ی دوم کره تداوم داشته است . بنابراین اگر میزان محصولات وارداتی را با ضریب های معین تبدیل به شیر کنیم و بعد به جمعیت کشور تقسیم کنیم ، به این نتیجه می رسیم که مصرف سرانه ی سالانه ی هر ایرانی در حدود 91 کیلوگرم شیر در سال می شود .

فصل اول : کلیات
1-1تعریف ،ویژگی ها و مشخصات محصول
1-1-1    نحوه ی بسته بندی و ظروف بسته بندی
2-1- نشانه گذاری
3-1- مصارف عمده ی محصول
4-1- ارائه ی دیدگاه های کلی در مورد قیمت و بازار فروش
5-1- قیمت فروش
فصل دوم : بررسی های فنی
 1-2 ارزیابی روشهای مختلف تولید
1-1-2- تشریح فرایند منتخب
2-2 بررسی مناطق ، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
1-2-2 کنترل کیفیت فرآیند
2-2-2 کنترل کیفیت مواد اولیه
3-2-2 کنترل کیفیت محصول
3-2 تعیین محدود ظرفیت تولید
1-3-2 مشخصه ی عملکرد واحد
4-2 بررسی و ارزیابی مواد اولیه
5-2 بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
1-5-2 موازنه ی جرم و انرژی
6-2 بررسی تاسیسات عمومی
7-2 بررسی نیروی انسانی ( پرسنل مورد نیاز )
8-2 زمین و زیربنا
1-8-2 ساخت سالن تولید
2-8-2 مساحت انبارها
3-8-2 مساحت تاسیسات و تعمیرگاه ها
4-8-2 مساحت ساختمان های اداری ، رفاهی و خدماتی
فصل سوم : محاسبات اقتصادی
1-3 بررسی کل سرمایه ی مورد نیاز
2-3 بررسی هزینه های سالیانه
3-3 بررسی قیمت تمام شده برای هر واحد محصول
4-3 بررسی قیمت فروش برای هر واحد محصول
5-3 تعیین نقطه ی سر به سر کارخانه

 

شامل 65 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه

دانلود مقاله انگیزش چیست ؟

اختصاصی از رزفایل دانلود مقاله انگیزش چیست ؟ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله انگیزش چیست ؟


دانلود مقاله انگیزش چیست ؟

فرآیندی که طی آن افراد شدت، جهت ، پافشاری در مورد تلاشهای جهت دستیابی به یک هدف

می توان انگیزش را در قالب و برحسب رفتار عملی تعریف کرد. کسانی که تحریک شوند نسبت به کسانی که تحریک نشوند، تلاش بیشتری می‌نمایند.

انگیزش [1] تمایل به انجام کار است و در گرو توانایی فرد، تا بدان وسیله نوعی نیاز تأمین گردد. در اصطلاح فنی ما ، نیاز[2] به معنی نوعی کسر و کمبود روانی و فیزیولوژیک است که میتواند دستاورد خاصی را جذب نماید.

هر قدر تنش بیشتر باشد فعالیت بیشتری می کنند تا از آن رهایی یابند.

نخستین نظریه های انگیزش

دهه 1950 یکی از دوره های بسیار پربار، از نظر ارائه مفاهیم انگیزش بود. در این دسه سه نظریه ویژه ارائه شد. از نظریه سلسله مراتب نیازها، نظریه های x و y و نظریه انگیزش – بهداشت.

1) آنها سنگ زیر بنای نظریه هایی هستند که در این سالها ارائه شده اند.

2) در مرحلة عمل و در سازمانها، مدیران برای توجیه انگیزة کارکنان خود از این نظریه‌ها و اصطلاحات فنی مربوط به آن استفاده می کنند.

شامل 15 صفحه فایل word قابل ویرایش

دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله انگیزش چیست ؟