فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 6صفحه
برای تهیه دوغ از ماستی که اسیدیته آن بالا بوده و حدودی اسید ی شده است استفاده می شود پش ابتدا با این خصوصیات تهیه می شود سپس به این ماست اسیدی مقداری آب اضافه می شود و سپس وارد هموژنایزر می شود و در این مرحله هموژن شده و مواد معلق در ان به صورت یکسان پخش می شود سپس وارد مخازن پخت می شود در داخل این مخازن حرارت 70تا80 درجه سانتیگراد به مدت 10الی 15 دقیقه اعمال می شود پس از اینکه دمای لازم اعمال شد این محلول سرد می شود و می توان در این مرحله مواد افزودنی مانند نعناع اضافه می شود تا طعم و مزه ی آن برای مصرف کننده مطلوب تر و دلپذیر تر شود سپس وارد دستگاه پرکن می شود و پس از آن وارد ظروف و کیسه هایی با وزن های مشخص می شود و پس از آنها وارد سرد خانه می شود.
تحقیق در مورد بررسی فرآورده های تهیه دوغ