رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن

اختصاصی از رزفایل دانلود پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن


دانلود پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1  در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن

برخی از اسلاید های این PowerPoint

 

فهرست :

 

—هدف
—مقدمه و تاریخچه
—مایکوتوکسین ها
•خصوصیات مایکوتوکسین ها
•فاکتورهای موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم
•—افلاتوکسین ها
•انواع آفلاتوکسین ها
•کپک های مولد افلاتوکسین
•فاکتورهای موثردر رشد قارچ وتولید افلاتوکسین
•مواد غذایی حاوی افلاتوکسین ها
—افلاتوکسین M
•نحوه تبدیل آفلاتوکسین  B1  به M1

 

—حد مجازافلاتوکسین M1
•جهان
•ایران
 
—شیوع افلاتوکسین M1در جهان
—شیوع افلاتوکسین در شیر مادر
—اثرات سمی افلاتوکسین
—روش‌های تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسین‌ها
—
—روش های خنثی سازی ،‌ حذف و غیر فعال کردن
—افلاتوکسین ها
—نتیجه
—پیشنهادات
 
 
 
هدف
 

از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی  از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای سلامتی جامعه محسوب می شوند پس در اینجاست که لازمه توجه و تحقیق در رابطه با این موضوع برای حفظ سلامتی جامعه و جلوگیری از ضررهای اقتصادی روشن می گردد.

 

 

............

 

 

 

 

 

 

56 اسلاید فایل PowerPoint

قابل ویرایش

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد