به نام یکتا خالق بی همتا
دانلود مجموعه مقالات هفتمین کنگره سرامیک ایران به فرمت pdf
فرمت فایل : pdf
تعداد فایل : شامل تعداد 5 عدد مقاله به شرح زیر که به فرمت pdf به طور کامل در مجموع 29 صفحه آورده شده اند
تعداد صفحات : مجموعاً 29 صفحه
کاربرد فایل : مجموعه فایل های این مقالات جهت انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی مانند تهیه مقالات،گزارش کار ، طرح درس ، پروژه پایانی ، پایان نامه ، سمینار، پروپوزال و طرح پژوهشی در کلیه سطوح و مقاطع تحصیلی رشته های مختلف فنی و مهندسی که با مباحث علم مواد ، فلزات ، سرامیک ها ، آلیاژها ،بیومواد ، کامپوزیت ها و نانومواد سرو کار دارند بسیار کاربردی و مفید می باشند
چکیده و لیست مقالات موجود در این فایل با عنوان مجموعه مقالات هفتمین کنگره سرامیک ایران به فرمت pdf :
1) مقاله سنتز به روش واکنش اسید - باز و مشخصه یابی نانو بلورهای کلسیم فسفات دوفازی HA-B-TCP
چکیده:
کلسیم فسفات دو فازی، بیوسرامیکی دو فازی مشتمل بر هیدرو کسی آپاتیت و بتا تری کلسیم فسفات است که با توجه به زیست فعالی HA و زیست تخریب پذیری TCP-β و درصد هر کدام از آن ها، می تواند به عنوان عامل کنترل در سرعت تخریب به کار رود. در این پژوهش سنتز و مشخصه یابی نانو پودرهای کلسیم فسفات دوفازی به روش اسید - باز مورد مطالعه قرار گرفت. محلول های حاوی کلسیم و فسفر با نسبت مولی Ca/PH اولیه برابر با 1/53 1/54 آماده شده و برحسب مورد سنتز پودرها در pH های اسیدی یا بازی انجام شد پودرهای حاصل در دمای 900 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت حرارت داده شدند. مشخصه یابی نمونه ها با استفاده از آنالیزهای پراش پرتو ایکس، انتقال فوریه مادون قرمز و آنالیز حرارتی همزمان صورت گرفت. نتایج نشان داد که روش اسید - باز، روشی مناسب برا ی تهیه کلسیم فسفات های دوفازی است و تنها محصول فرعی آن آب است. سپس نمونه های سنتز شده در محلول مایع شبیه سازی شده بدن قرار گرفته و pH محلول در زمان های 1،7، 14 و 21 روز اندازه گیری شد. با افزایش حضور بتا تری کلسیم فسفات، pH محلول کاهش یافته که نشان دهنده رفتار زیست تخریب پذیری این فاز است. بنابراین با کنترل درصد فاز بتا تری کلسیم فسفات، تخریب پذیری کنترل خواهد شد.
2)مقاله بررسی تاثیر عملیات حرارتی بر تبلور شیشه - سرامیک کاناسیتی
چکیده:
شیشه سرامیک های کاناسیتی که در سیستم (SiO2-CaO-K2O-Na2O-CaF2) قرار دارند از و یژگی های منحصربه فردی نسبت به سایر شیشه سرامیک ها برخوردارند . این شیشه سرامیک ها دارای کریستال های تیغه ای شکل درهم تنیده هستند. پس از سال 1959 و شناسایی مینرال کاناسیت هدف شماری از پروژه های تحقیقاتی به سنتز این شیشه سرامیک اختصاص یافته است. در این پژوهش به منظور ساخت یک شیشه سرامیک کاناسیتی که دارای بیشترین مقدار فاز کاناسیت تشکیل شده باشد، پنج برنامه حرارتی متفاوت بر روی یک ترکیب انتخابی انجام شد. به همین منظور پس از انجام تست DTA و بدست آوردن دمای مناسب جهت انجام عملیات حرارتی، نمونه ها تحت دو سری برنامه حرارتی متفاوت تک مرحله ای و دو مرحله ای قرار گرفتند. در ادامه با انجام آزمایش های SEM و XRD نتایج کریستالیزاسیون در نمونه ها و میزان تشکیل فاز کاناسیت در هر یک مقایسه شد تا بهترین برنامه حرارتی برای تشکیل فاز کاناسیت بدست آید. در ادامه بر روی نمونه های آماده شده آزمایش ریزسختی انجام گرفت. نتایج آزمون ها نشان داد که استفاده از عملیات حرارتی دو مرحله ای برای تشکیل فاز کاناسیت بیشتر و ساختاری ریز دانه و سختتر مناسبتر است.
3)مقاله بررسی خواص اپتیکی سرامیک SiC در دو فاز مکعبی و هگزاگونال و اثر افزودنی ها بر آن
چکیده:
خواص اپتیکی سرامیک SiC در دو فاز مکعبی و هگزاگونال و اثر افزودنیهای گروه نیتروژن با استفاده از محاسبات اصول اولیه بر پایه نظریه تابعی چگالی و با تقریب شیب تعمیم یافته (GGA) مطالعه شده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد که با افزودن ناخالصی ها ی Bi,Sb,As,P,N به سیلیکون کارباید در فاز هگزاگونال گاف انرژی این ترکیب کاهش می یابد و خواص الکترونیکی آن بهینه می گردد. گاف انرژی غیر مستقیم سیلیکون کارباید در فاز مکعبی کوچکتر از فاز هگزاگونال می باشد و به عبارتی فاز مکعبی خواص الکترونیکی بهتری نسبت به فاز هگزاگونال دارد. فاز هگزاگونال خاصیت دو ضریب شکستی داشته ولی فاز مکعبی یک ضریب شکست دارد. ضریب شکست این دو فاز در راستا ی X با همدیگر تفاوت چندانی نمی کند.
4)خواص جذب امواج الکترومغناطیس در کامپوزیت زمینه پلیمری فریت باریم نوع M با جایگزینی کاتیون های Zr و Mn
چکیده:
در این مقاله خواص مغناطیسی و قدرت جذب امواج الکترومغناطیسی کامپوزیت زمینه پلیمری فریت نوع M با 8% چسب آرالدیت به عنوان زمینه مورد بررسی قرار گرفته است . فریت باریم با ترکیب شیمیایی Ba(Zr0.5Mn0.5)xFe12-xO 19 که در آن x = 1/2، 1/3، 1/4 است، به روش جانشینی کاتیونی در فاز جامد تهیه گردید. خواص مغناطیسی، آنالیز فازی، آنالیز ریزساختاری و خواص جذب امواج الکترومغناطیسی نمونه ها، به ترتیب با استفاده از دستگاه های پرماگ راف،Magnet-physik C-300 دستگاه پراش اشعه ی X، SEM مدل LEO 440 i و Vector Network Analyser مورد بررسی قرار گرفت. بررسی ریزساختار نشان داد که توزیع متقارنی از ذرات فریت باریم در داخل زمینه ی پلیمری قرار گرفته اند که در مجموع یک مغناطیس نرم با مغناطش پسماند بین 0/1 تا 0/24 kG (برای نمونه های مختلف ) را تشکیل داده اند. در این بررسی خواص جذب جاذب به عنوان اصلی ترین پارامتر طراحی مطرح بود. نتایج نشان دادند که هر سه جاذب درمحدوده ی فرکانس باند 19dB X- تا (8/2 تا 12/4 GHz)X قدرت تضعیف امواج الکترومغناطیس را دارند. بنابراین می توان نتیجه گیری کرد کامپوزیت زمینه پلیمری فریت نوع M با جایگزینی کاتیون های Zr و MNبه جای کاتیون Fe برای کاربرد به عنوان جاذب های امواج الکترومغناطیس در محدوده ی فرکانس باند X بسیار مناسب است.
5)سنتز نانو ذرات هیدروکسی آپاتیت غیر استوکیومتری با جایگزینی سیلسیوم به روش هیدروترمال
چکیده:
هیدروکسی آپاتیت با جایگزینی Si به روش هیدروترمال سنتز شد. فازهای بلوری موجود، ریزساختار ، مورفولوژی و ترکیب شیمیایی نمونه های سنتز شده با استفاده از پراش پرتو ایکس (XRD) انتقال فوریه فروسرخ (FTIR) پلاسمای جفت شده القایی (ICP) و میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که برا ی حفظ تعادل بار در اثر جایگزینی گروه سیلیکات با گروه فسفات، بخشی از -OH ختار حذف و باعث تغییر ثوابت شبکه می شود. جایگزینی Si در ساختار آپاتیت، رشد دانه ها را محدود می کند، از طرفی باعث کاهش بلورینگی می شود که این دو نکته سبب انحلال پذیری بهتر Si-HA در نتیجه رفتار زیست فعالی بهترآن نسبت به HA می شود.
ادامه .................
قالب بندی : pdf
تعداد صفحات : 29 صفحه شامل تعداد 5 فایل pdf
شما می توانید این فایل مجموعه مقالات فوق العاده کامل را با عنوان دانلود مجموعه مقالات هفتمین کنگره سرامیک ایران به فرمت pdf پس از تکمیل خرید و پرداخت در سایت بانک و ارجاع مجدد به این سایت با فرمت pdf در 29 صفحه کامل در اختیارداشته باشید
دانلود مجموعه مقالات هفتمین کنگره سرامیک ایران به فرمت pdf