مشخصات این فایل
عنوان: شرح عملکرد کلی اتومبیل پراید
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 38
این مقاله درمورد شرح عملکرد کلی اتومبیل پراید می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله شرح عملکرد کلی اتومبیل پراید
بازرسی و تنظیم لقی سوپاپ ها ( فیلر گیری)
فیلر گیری سوپاپ های موتور به دلیل فرسایش لبة سوپاپها و نشیمنگاه آنها بایستی هر 10000 کیلومتر انجام می شود در غیر این صورت نه تنها موتور به طور نامنظم کار می کند، بلکه با کاهش تدریجی خلاصی یا لقی سوپاپ و ادامة کار موتور در این شرایط سوپاپ ها می سوزند. همچنین اگر لقی سوپاپها بیش از اندازه باشد موتور بد کار می کند و ایجاد صدا می کند. البته سوپاپها در یک موتور تازه تعمیر بایستی پس از کلی 1000 کیلومتر مسافت بازرسی سطح آب باطری و سنجش غلظت آن
در هر 1500 کیلومتر باید سطح آب باطری بازدید شود سطح آب باطری باید بین دو خط موازی روی دیوارة کنارة باطری باشد در صورت کم بودن باید به آن آب مقطر اضافه شود و غلظت اسید هم با غلظت سنج اندازه می گیرند. و همچنین اگر....(ادامه دارد)
عیوب کلاچ و نحوة تشخیص آنها:
1-معمولاً بیشترین عیبی که در صفحه کلاچ بوجود می آید سائیده شدن لنت کلاچ می باشد که به دلیل نیم کلاچ کردن وبی مورد یا روی کلاچ گذاشتن پا برای مدتی بر روی کلاچ باعث بوجود آمدن این عیب می شود. و برای فهمیدن این عیب ماشین را در دندة چهار قرار می دهیم و به آرامی پا را از روی کلاچ بر می داریم. اگر ماشین خاموش شد کلاچ سالم است ولی اگر ماشین روشن ماند کلاچ ما خراب است. و را دیگر این که وقتی ماشین در دندة یک است و می خواهیم حرکت کنیم باید پا را تا انتها از روی کلاچ برداریم تا ماشین حرکت کند.
2-وجود صدا در سیستم کلاچ و در صورتی که این صدا از ابتدای حرکت سیستم کلاچ تا انتهای حرکت بدال کلاچ باشد برای خشکی بلبرینگ کلاچ می تواند باشد و اگر صدا پس از فشار دادن سیستم کلاچ باشد بایستی برای بلبرینگ های انتهای میل لنگ باشد که بلافاصله باید تعویض شوند.
3- اشکال در آزاد شدن صفحه کلاچ هنگامی که پدال کاملاً فشرده اشت:
از نشانه های این اشکال، جا نرفتن یا نسبتاً مشکل جا رفتن دنده ها به همراه صدا و تکان در حالیکه ماشین ایستاده و موتور روشن است این اشکال می تواند یک یا چند عامل داشته باشد ابتدا چسبندگی صحفه کلاچ به فلایون به دلیل رسوب و گرد و خاک بر روی لنت و همچنین ....(ادامه دارد)
تشریح کلی گیربکس پراید:
گیربکس اتومبیل پراید، پنج دنده دستی با دسته دنده گیربکس و از نوع سنکرو نیزه می باشد دنده ها همگی مورب و به طور دائم با هم درگیر هستند بجز دنده عقب که از نوع ساده است و با حرکت کشوئی یک دنده واسطه درگیر می شوند و ظرفیت واسکازین در جعبه دنده پراید 5/2 لیتر و نوع آن SAE: 75W است و هماهنگ کننده یا سنکرون کننده بر روی هر دو شافت ورودی و خروجی تعبیر شده است و می توان هنگام تعویض دنده، دور شانت را با دور دنده هماهنگ کند.
در این سیستم حرکت دسته دنده سبب جابجایی میل ماهک و ماهک می شود و به دنبال آن دنده کشوئی بر روی مغزی حرکت میکند و هنگامی که کشویی به سمت یکی از دنده های (1، 2، 3، 4، 5) حرکت میکند به خار موشکی نیرو وارد میکند و خار موشکی نیز دنده برنجی را به سمت سطح مخروطی دنده میراند و این عمل باست درگیری آن دو سطح ....(ادامه دارد)
بازدید، تعمیر و نگهداری فرمان روی اتومبیل
قسمت جلوی اتومبیل را جک می زنیم و برای رعایت ایمنی خرک می گذاریم. سیبک را به منظور داشتن لقی و پارگی گردگیر آن آزمایش می کنیم. در صورت وجود لقی باید تعویض شود و اگر گردگیر آن پارگی داشته باشد بایستی سیبک باز شده تا گردگیر را عوض کنیم.
در همین هنگام که جلوی اتومبیل باا است، گردگیر جعبه فرمان را نیز بازبینی می کنیم و در صورتی که شل یا بریده شده باشد، آن را تعویض می کنیم.
جهت تشخیص لقی غربالک فرمان یا شل بودن ستون فرمان، غربالک را در جهت های 1 و2 و3 فشار می دهیم و در صورت وجود به تعمیر آن اقدام می کنیم.
لقی غربالک فرمان را هنگامی که چرخ های جلو بر روی زمین است و در حالت صاف و مستقیم قرار دارد آزمایش می کنیم. برای این کار غربالک را به آرامی با زاویه کم (حدود 20 درجه تا 30 درجه) به طرف چپ و راست می چرخانیم. در صورتی که لقی بیش از حد استاندارد باشد با چرخاندن غربالک تحت زوایای گفته شده، گردش چرخها با تأخیر و زاویه کمتر انجام می شود و این به ....(ادامه دارد)
پیاده و سوار کردن سیبک رابط میل فرمان
برای پیاده کردن سیبک فرمان ابتدا پیچ های چرخ های جلو را شل می کنیم و قسمت جلوی اتومبیل را جک زه و برای ایمینی بیشتر خرک می گذاریم. عملیات باز کردن را به ترتیبی که در شکل (11-9) می بینید انجام می دهیم.
برای تعویض گردگیر سیبک، ابتدا به وسیله سیبک کش سیبک را از بازوی سگدست جدا می کنیم و پیش از جدا کردن سیبک از میل رابط فرمان، سیبک و میل رابط را علامت گذاری کرده تا در هنگام بستن، در جای اولیه خود قرار گیرند.
سیبک را مطابق شکل به گیره می بندیم و توسط قلم و چکش، گردگیر را از جای خود خارج می....(ادامه دارد)
فهرست مطالب مقاله شرح عملکرد کلی اتومبیل پراید
خلاصه مطالب:
بازرسی های لازم و دوره ای موتور:
دلایل کاهش روغن:
بازدید سیستم خنک کننده:
آزمایش فشار تراکم
بازرسی و تنظیم لقی سوپاپ ها ( فیلر گیری)
کم شدن کمپرس یا فشار تراکم سیلندرهای موتور:
کم بودن قدرت و کنش موتور را می توان از علائم
تعمیرات موتور:
تعمیر اساسی موتور:
سیستم روغن کاری:
واتر پمپ:
طریقة باز کردن واتر پمپ:
عیوب کلاچ و نحوة تشخیص آنها:
تعمیرات مربوط به مجموعة کلاچ
شرح عملکرد سیستم ترمز:
باز کردن و نصب و بستن لنت های ترمز چرخ جلو:
باز کردن، تعمیر و نصب مجدد پمپ اصلی ترمز:
مراحل هواگیری از سیستم ترمز:
کار دیفرانسیل :
تشریح کلی گیربکس پراید:
علائمی که از خرابی گیربکس خبر می دهد:
سیستم جرقه زنی
سیستم جرقه زنی پلاتین دار:
پیاده و سوار کردن سیبک رابط میل فرمان
بازدید، تعمیر و نگهداری فرمان روی اتومبیل
دانلود مقاله شرح عملکرد کلی اتومبیل پراید