این فایل شامل 73 صفحه با فرمت word میباشد
محتوای گزارش:
- ارائه مبانی نظری برای تدوین مدل قابل برآورد عرضه شیلات
- ارائه تحلیل از وضعیت تولید، تعداد مزارع گرمآبی و سرد آبی و ظرفیت آنها
- ارائه تحلیل از عناصر اصلی طرف عرضه مانند هزینه تولید و قیمت فروش محصول
- ارائه مدل قابل برآورد عرضه از طریق روشهای اقتصادسنجی و دادههای تلفیقی
- ارائه برآورد صورت گرفته از مدل عرضه گوشت ماهی استان کرمانشاه به تفکیک اثرات قابل ملاحظه در هر شهرستان
- ارائه تحلیل مبتنی بر برآورد و تفسیر ضرایب مدل، کششها و ...
چکیده:
ماهی بهعنوان یکی از فرآوردههای گوشتی نقش بسزایی را در مصرف خانوارها ایفا مینماید و در بسیاری از کشورها بهرهبرداری از آبزیان علاوه بر تأمین پروتئین مورد نیاز منجر به کسب درآمد ارزی و حل مسائل اجتماعی-اقتصادی از جمله بیکاری میگردد؛ لذا با توجه به اهمیت آن بهسوی توجه بیشتر به این محصول گوشتی تلاش شده به بررسی و تجزیه و تحلیل آن پرداخته شود.
در این گزارش ما ابتدا به الگوهای نظری و مطالعات صورت گرفته در داخل و خارج از کشور در این زمینه میپردازیم؛ سپس یک مدل بسیار مناسب برای استان کرمانشاه به همراه شهرستانهای آن معرفی میگردد، در نهایت به روندهای موجود در استان و همه شهرستانها پرداخته میشود.
در پایان با استفاده از بستههای نرمافزاری Eviews معادله عرضه گوشت ماهی برای استان، برآورد گردید و برای هریک از شهرستانها نیز پارامترها بهطور جداگانه برآورد گردیده است.
فهرست مندرجات:
- مقدمه
- مبانی نظری و مطالعات انجام شده
- روش و الگوی تحقیق
- توصیف و معرفی دادههای تحقیق
.1-4 تولید
4-1-1. وضعیت تولید مزارع گرمآبی در سطح استان
4-1-2. وضعیت تولید مزارع سرد آبی در سطح استان
4-1-3. وضعیت تولید مزارع دو منظوره در سطح استان
4-1-4. وضعیت تولید مزارع سرد آبی در سطح شهرستان پاوه
4-1-5. وضعیت تولید شیلات در سطح شهرستان جوانرود
4-1-6. وضعیت تولید مزارع سرد آبی در سطح شهرستان سرپلذهاب
4-1-7. وضعیت تولید مزارع سرد آبی در سطح شهرستان صحنه
4-1-8. وضعیت تولید مزارع سرد آبی در سطح شهرستان کرمانشاه
4-1-9. وضعیت تولید مزارع گرمآبی در سطح شهرستان کرمانشاه
4-1-10. وضعیت تولید مزارع سرد آبی در سطح شهرستان کنگاور
4-1-11. وضعیت تولید مزارع گرمآبی در سطح شهرستان کنگاور
4-1-12. وضعیت تولید مزارع سرد آبی در سطح شهرستان هرسین
4-2. مزارع
4-2-1. تعداد مزارع گرمآبی
4-2-2. تعداد مزارع سرد آبی فعال
4-2-3. مصرف سرانه انواع آبزیان
4-2-4. قیمت گرمآبی و سرد آبی
4-3. فضای ساخته شده مزارع
4-3-1. ظرفیت و اشتغال در مزارع گرمآبی
4-3-2. ظرفیت و اشتغال در مزارع سرد آبی
4-3-3. تسهیلات بانکی
4-4. هزینه نهادههای تولید
- تخمینهای برآورد شده
5-1. معادله عرضه کل محصولات شیلات در استان
5-2. معادله عرضه کل بخش گرمابی شیلات در استان
5-3. معادله عرضه کل بخش سرد آبی شیلات در استان
5-4. معادله تابع تقاضا شیلات در استان
- تجزیه و تحلیل
- نتیجه گیری
بررسی بازار محصولات شیلات استان کرمانشاه