دانلود درس پژوهی علوم سوم دبستان غذای سالم کامل و آماده با فرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 25
در این درس پژوهی کلیه مستندات و مراحل اجرا به طور کامل رعایت گردیده است
هدف کلی :
آشنایی با انواع غذاها اهداف جزئی : 1- انواع غذاها را بشناسند 2- غذاهای سالم را نام ببرند 3- پروتئین ها را بدانند اهداف رفتاری : 1- بتواند قند ها و چربیها را از هم دیگر تشخیص دهند 2- تفاوت ویتامین ها با پروتئین ها را بنویسند 3- نسبت به داندانهای سالم خود علاقه نشان دهند ارزشیابی ورودی : 1- غذا برای چه می خوریم 2- چه غذا های بخوریم 3- قند به چه چیزی می گویند ایجاد انگیزه و مدل و وسایل مورد نیاز و ارائه درس به شرح ذیل می باشد ( به علت اینکه گردش علمی است از مطالب گفته شده زیر موارد فوق برداشت می شود ) ابتدا مدیر مدرسه و راننده سرویس هماهنگی کرده که دانش آموزان را به بازار برده و در کنار میوه فروشی و آجیل فروشی و لبنیات فروشی و چند مغازه دیگر رفته و غذا ها و مواد خوردنی را به دانش آموزان نشان داده و از دانش آموزان می خواهیم چیزهای را که می بینند یاداشت کنند تا نوع ماده آن را بشناسند و اگر امکانات مالی خوبی فراهم بود از هر کدام از مواد غذایی یک نمونه خریداری کرده و به کلاس می آوریم و مجدداً در جلسه آینده در باره آنها توضیح می دهیم . جمع بندی مطالب: در مورد غذاهای سالم و انواع آنها مختصر توضیحی می دهیم . ارزشیابی پایانی : در پایان سئوالات ذیل را می پرسیم : 1- نشاسته و قند چه چیزی هستند ؟ 2- چه چیزهایی پروتئین دارند؟ 3- چه چیزهایی ویتامین دارند؟ ارائه تکلیف: از دانش آموزان می خواهیم سه شبانه روز چیزهای را که می خورند یا می نوشند اسامی آنها را یاداشت کرده و نوع ماده آن را تشخیص داده و نوشته و در جلسه آینده به کلاس گزارش دهند.
آنچه در این مجموعه وجود دارد:
چکیده
مقدمه
بیان مسئله
تبین ضرورت و اهمیت موضوع
یک دوره درس پژوهی
برنامه ریزی درس پژوهشی
اهداف کلی
هدف درس پژوهی
حیطه عاطفی
نحوه تقسیم کار
ویژگی های طرح درس ( سناریو )
زمان بندی نحوه اجرا
چالش های فرا روی گروه و راهکارهای گروه برای مقابله با آن ها
ارزشیابی تدریس
طرح درس
تدریس اول
*بازاندیشی و تجدید نظر براساس تفکر گروه
جلسه دوم درس پژوهی
تعیین امکانات مورد نیاز
ارزشیابی تدریس
معایب تدریس :
چالش های فرا روی گروه و راهکارهای گروه برای مقابله با آن ها
روش تعیین اثربخشی نتایج اجرایی درس پژوهی
ارایه گزارش پایانی
دیدگاه اعضای شرکت کننده در درس پژوهی پیرامون نقاط قوت و ضعف
راهبرد های یاد دهی – یادگیری
ابزار و امکانات مورد نیاز گروه
چالش های فرا روی گروه :
روش تعیین اثر بخشی نتایج اجرای درس پژوهی:
امکانات مورد نیاز گروه
نتایج حاصله:
فهرست منابع و مآخذ :
دانلود درس پژوهی علوم سوم دبستان غذای سالم