رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پردازش تصاویر کامپیوتری (مقاله ی ترجمه شده)

اختصاصی از رزفایل پردازش تصاویر کامپیوتری (مقاله ی ترجمه شده) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پردازش تصاویر کامپیوتری (مقاله ی ترجمه شده)


پردازش تصاویر کامپیوتری (مقاله ی ترجمه شده)

عنوان مقاله ی اصلی : Computer image processing

فرمت مقاله ی اصلی : PDF

فرمت فایل ترجمه : Word

زبان ترجمه : فارسی

تعداد صفحات ترجمه : 10

 

چکیده

تعداد بیت ها در هر پیکسل روی صفحه نمایش، عمق بیت صفحه نمایش را تعیین می کند.عمق بیت صفحه نمایش، به تعیین وضوح رنگ صفحه نمایش می پردازد، که نشان می دهد صفحه نمایش چه رنگ های متمایزی را می تواند ایجاد کند.

صفحه نمایش اکثر کامپیوتر ها از 8- 19یا 24 بیت در پیکسل صفحه نمایش استفاده می کند. بسته به سیستم تان، می توانید عمق بیت صفحه نمایش را که می خواهید مورد استفاده قرار دهید، انتخاب کنید. به طور کلی، نوع صفحه نمایش 24 بیتی، معمولا نتایج بهتری را نشان می دهد. اگر شما نیاز به استفاده از صفحه نمایش باعمق بیت پایین تری دارید، معمولا نوع 16 بیتی آن رایج تر از نوع  8 بیتی می باشد. به هر حال به یاد داشته باشید که صفحه نمایش 16 بیتی دارای محدودیت های خاصی مانند موارد زیر می باشد:

- تصویر ممکن است دارای درجه بندی رنگ بهتری از آنچه که صفحه نمایش 16 بیتی نشان می دهد، داشته باشد. اگر یک رنگ موجود نباشد، فایل نرم افزاری (MATLAB) از نزدیک ترین رنگ موجود استفاده می کند.

- تنها 32 سایه رنگ خاکستری موجود می باشد. اگر در ابتدا از تصاویر در مقیاس خاکستری استفاده می کنید، با استفاده از حالت صفحه نمایش 8 بیتی نتیجه بهتری در نمایش صفحه می گیرید که در حدود 256 سایه رنگ خاکستری نشان می دهد.

برای تعیین عمق بیت صفحه نمایش سیستم تان، این دستور را در فایل های برنامه مطلب وارد کنید.

در اختصاص مقادیر متمایز با حداقل واریانس، بسته ای که به تقسیم رنگ ها می پردازد، از نظر اندازه متفاوت بوده و لزوما بسته های رنگی را پر نمی کند. اگر بعضی از قسمت های مربوط به این رنگ ها دارای پیکسل نباشند، بسته ای نیز در این بخش ها وجود نخواهد داشت.

درحالی که شما تعداد این بسته ها را که توسط  مورد استفاده قرار می گیرد مشخص می کنید، تعیین مکان توسط الگوریتم ها زمانی که به تجزیه و تحلیل اطلاعات موجود در تصاویر می پردازیم، تعیین می گردد. زمانی که تصاویر به بسته های بهینه N تقسیم شد، پیکسل های موجود در هر بسته در مرکز این بسته ها در مقایسه با مقادیر پیکسل همانند، اختصاص مقادیر متمایز یکپارچه مشخص می گردند.

طرح رنگ های موجود معمولا شامل شماره های ورودی می باشد که شما تعیین می کنید. این بدین دلیل است که رنگ ها به گونه ای تقسیم می گردند که هر بخش حداقل شامل یک رنگ می باشد که در تصاویر ورودی وارد می گردند. اگر تصاویر ورودی از رنگ های کمتری نسبت به تعدادی که شما مشخص کردید باشد، طرح های  رنگی خروجی دارای طرح های N کمتری بوده و تصاویر خروجی شامل تمام رنگ های تصاویر ورودی می باشد.

شکل زیر تکه های دوبعدی رنگ ها را همانند مواردی که در شکل قبلی نشان داده شده است مشخص می کند. 17 بسته با استفاده از حداقل واریانس اختصاص مقادیر متمایز ایجاد شده است.

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


پردازش تصاویر کامپیوتری (مقاله ی ترجمه شده)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد