لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 8
روش تحقیق
در این آمارگیری جامعه اماری شامل افرادی است که خود به نوعی مصرف کننده در سطح شهر می باشند وهمچنین افرادی آگاه به تولید و مراحل تهیه آرد و نان می باشند همزمان از روشهای تئوری و کتابخانه ای هم استفاده شده است .
نحوه و اجراء تحقیق
1 ـ مطالعه کتابخانه
2 ـ مراجعه به مرکز پژوهشهای غلات
3 ـ مراجعه به خبازیها
4 ـ استفاده از تجربه کاری مرتبط
نوع و روش نمونه گیری
روش نمونه گیری ساده محدود به گروهی از کارشناسان در امر تولید آرد و نان که در سطح استان خراسان بر کیفیت نظارت وکنترل دارند.
محدودیت عمده در این تحقیق فرصت بسیار محدود و نیز بودجهکم می باشد.
روش کسب اطلاعات
طرح سئوالات و پرشسنامه های که در آن به نوعی سئوالات مطرح شده است که افراد در جایگاه کارشناس و فردی مطلع خود را یک مصرف کننده احساس می کند .
داده ها و نتایج پژوهش
بیشترین نان مصرفی مربوط به نان تافتون ( ماشینی ، دوار ، عراقی ) می باشد که حدود 36% جامعه آماری را تشکیل می داد پس از ان لواش با 28% و نان سنگگ با 27% نانهای فری با 6% و در نهایت فانتزی با 1.2 %قرار داشتند.
روایی و اعتبار ابزار جمع آوری اطلاعات
اعتبار محتوای پر سشنامه از طریق مطالعه و نظرخواهی از کارشناسان حاصل گردید همچنین در سؤالات پرسشنامه ، سعی شده بود با توجه به استانداردهای جهانی که در تحقیقات مشابه روایی و اعتبار آن تأیید شده بود انتخاب شده است
محدودیتهای تحقیق
عدم اعتماد جمعیت نمونه به پژوهشگر در تحقیق از اولین موانع و محدودیتهای تحقیق می باشد در این تحقیق علاوه بر محدودیت مسئول ، بیسوادی متصدیان و کارگران خبازی ها و عدم درک صحیح سؤالات و اعلام پاسخهای همراه با عدم دقت کافی از دیگر محدودیتهای این تحقیق بود، از دیگر مواردی که میتوان به این موانع و محدودیتهای تحقیق اضافه نمود شامل موارد زیر میباشد :
1ـ یکی از محدودیتهای پژوهش گستردگی و تنوع موضوع تحقیق و محدودیت زمانی
2ـ محدودیت دیگر کلان بودن موضوع آرد و نان و ضایعات بالای نان در جامعه و اثر آن بر اقتصاد کشور میباشد .
پرسشنامه
همکارگرامی
خباز محترم
مسئول محترم
همانطور که میدانید پژوهش و تحقیق یکی از ابزار پیشرفت جوامع انسانی است این پرسشنامه جهت تکمیل پروژه تحقیقاتی علمی در مقطع دوره کاربردی پایه رشته مدیریت بازرگانی ، و در جهت بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت نان و ایجاد ضایعات تنظیم گردیده است و نتایج آن صرفاً جنبه تحقیقاتی و علمی داشته و کاربرد دیگری ندارد خواهشمند است سؤالات ذیل را به دقت مطالعه و نظر خود را در مورد هر سؤال با یکی از پنج گزینه مشخص نمائید .
نیاز به ثبت مشخصات خود در پرسشنامه نمیباشد .
الف )
1ـ عدم وجود متولی خاصی برای امور آرد و نان تا چه میزان برکیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
2ـ عدم وجود سیاست واحد در هدایت امور آرد و نان تا چه میزان در کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
3ـ تصمیمگیری های موازی در امور آرد و نان تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
4ـ تصمیمگیری شورایی تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر میباشد .
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
5ـ تداخل مسئولیتها در تصمیمگیری امور آرد و نان تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
ب ) کیفیت گندم و آرد تحویلی:
1ـ پائین بودن کیفیت گندم تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
2ـ پائین بودن کیفیت آرد تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات مؤثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
آمار آردو نان