مقاله تآثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله مرغ - با فرمت word قابل ویرایش شامل 136 صفحه
فصل اول: کلیات
1-1- مقدمه....................................................................................................................................................................... 1
1-2- فرضیات................................................................................................................................................................... 3
فصل دوم: بررسی منابع
تاریخچه صنعتی شدن مرغ در دنیا و ایران........................................................................................................................ 4
تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی ...................................................................................................................................... 6
2-1- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره رشد...................................................................................................... 8
2-1-1- احتیاجات انرژی جوجه های در حال رشد....................................................................................................... 8
2-1-2- احتیاجات پروتئین جوجه های در حال رشد.................................................................................................... 8
2-1-3- محدودیت خوراک.............................................................................................................................................. 12
2-1-3-1- محدودیت کیفی خوراک................................................................................................................................ 12
2-1-3-2- محدودیت کمی خوراک................................................................................................................................. 12
2-1-3-2-1- تغذیه هر روزه............................................................................................................................................ 12
2-1-3-2-2- تغذیه یک روز در میان.............................................................................................................................. 13
2-1-4- تغذیه پیش از تخمگذاری................................................................................................................................... 16
2-1-4-1- سوخت و ساز کلسیم..................................................................................................................................... 16
2-1-4-2- وزن و جثه بدن.............................................................................................................................................. 17
2-1-4-3- ترکیبات بدن................................................................................................................................................... 17
2-1-4-4- وزن تخم مرغ و جوجه درآوری.................................................................................................................... 17
2-2- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید..................................................................................................... 19
عنوان صفحه
2-2-1- احتیاجات انرژی قابل سوخت و ساز گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید............................................. 20
2-2-2- احتیاجات پروتئین خام و آمینو اسید گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید............................................. 28
2-3- مدیریت گله های مرغ مادر گوشتی........................................................................................................................ 32
2-3-1- مدیریت یکنواختی سازی وزن بدن.................................................................................................................... 32
2-3-2- مدیریت برنامه نوری
مقاله تآثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله مرغ - word