پاورپوینت مورد نظر با موضوع تحلیل و بررسی قاب تونلی که از سیستم های مطرح در طراحی و ساخت ساختمان ها و بنا های می باشد می باشد که به وسیله سایت تحقیقاتی معمار 98 تهیه گردیده است.
به همراه فیلم معرفی مجموعه-دریافت فیلم
محتویات فایل تحلیل شامل:
1. پاورپوینت قاب تونلی که قابل ویرایش بوده و در 24 صفحه اماده گردیده است
2. فیلم از نحوه طراحی تا اجرای کامل سازه قاب تونلی
فهرست:
• معرفی قاب تونلی
• اجرای ساختمان های بتن آرمه با شیوه قالب تونلی
• قالب های تونلی
• نحوه اجرای قاب های تونلی
• مزیت های سیستم قالب های تونلی
• معایب سیستم قالب های تونلی
• الزامات طراحی و اجرای ساختمان هایبتن آرمه با شیوه قالب های تونلی
• نتیجه گیری
• منابع و مآخذ
سیستم قالب تونلی
موسوم به قالب تونل فرم مجموعه ای ازقالب ها را شامل میشود که به پیمانکاران این اجازه را میدهد تا بتن ریزی دیوارها و سقف های یک ساختمان را در یه سیکل یک روزه انجام دهند
امروزه به طور مستمر ، مهندسان در تلاشند تا روش های جدید و کاملتری را برای ساخت و ساز ها ارایه دهند که ضمن مقابله با زلزله ، ازسرعت اجرایی بالایی نیز برخوردار باشند . لذا سیستم ساختمان های بتن آرمه با شیوه قالب های تونلی از جمله فناوری های نوین صنعتی سازی ساختمان میباشد که ضمن دارا بودن سرعت و سهولت در اجرا ، میزان آرماتور مصرفی در مقایسه با سازه های بتنی معمولی نیز حدود 30 درصد کمتر میباشد که موجب صرفه جویی قابل توجهی در هزینه تمام شده خواهد شد .
در این روش از سیستم دیوار باربر و سقف بتنی استفاده شده است و قالب بندی سقف و دیوار به صورت سلولی و هم زمان انجام میشود و به همین علت به قالب های تونلی مرسوم شده اند .
اجرای ساختمان های بتن آرمه با شیوه قالب تونلی
همان طوری که اشاره شد ، در روش اجرای ساختمان های بتن آرمه با شیوه قالب های تونلی ، از یک سری قالب های یکپارچه و پیش ساخته به شکل تونل استفاده میشود که در تمام مدت اجرای ساختمان ، تغییر نخواهند کرد و به همان شکل و ابعاد اولیه باقی میمانند .
این قالب ها به اندازه تقریبی ابعاد فضا ها هستند و برای عملیات قالب برداری و یا قالب بندی ، بدون اینکه به ابعاد کوچکتر تقسیم شوند ، تنها با استفاده از جرثقیل های برجی جا به جا میشوند .
مزیت های سیستم قالب های تونلی
.سهولت در نظارت: با نوجه به سادگی شبکه آرمانور بندی سقف و دیوار با طراحی نقشه های گارگاهی برای لوله و قوطی گذاری برق و تاسیسات و محل بازشوهای دیواری و سقفی اجرای کار ونظارت فنی بسیار دقیق و با سهولت خواهد بود.
عایق بندی راحت تر صوتی و حرارتی: عایق بندی ها در این سیستم به سهولت امکان پذیر است به طوری که با استفاده از عایق پلی رول زیر کف سازی و تکنیک های جدید نما سازی همراه با عایق پلی اورتان روی سطوح خارجی دیوارها و سقف بام سبب رعایت مقررات ملی و آسایش بهره برداران و صرفه جویی در انرژی را در پی خدواهد داشت.
تصاویر پاورپوینت:
پاورپوینت بررسی کامل قاب تونلی به همراه فیلم