رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت علف هرز

اختصاصی از رزفایل پاورپوینت علف هرز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت علف هرز


پاورپوینت علف هرز

 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از محتوی متن پاورپوینت : 

 

تعداد اسلاید : 59 صفحه

عنوان پتانسیل آللوپاتیکی غلات زمستانه و تأثیر مالچ گیاهان پوششی روی کنترل علفهای هرز گراس و نمو ذرت مقدمه علف هرز سوروف و ارزن(دم روباهی) جزء سمج ترین و خطر ناکترین علف های هرز در جهان محسوب می شوند.(Holm et al.,1977) بعلاوه سوروف جزء علف های هرز سمج در یونان و مشکل جدی در مزارع ذرت در انتاریو می باشد.Bosnic and Swanton.,1977)) گیاهان پوششی مثل لگوم ها، باعث کنترل علف های هرز و افزایش عملکرد دانه می شوند.گیاهانی مثل چاودار باعث کاهش معنی داری در تراکم و بیوماس گونه های مختلف علف هرز در مزارع ذرت و سویا می شود.
(Teasdale et al.,1991;Liebl et al .,1992) مطالعات قبل حاکی از آن است که مالچ گیاه پوششی (چاودار) قابلیت کنترل علف های هرز را دارد و روی عملکرد محصول مؤثر هستند،اما اطلاعات کمی در زمینه تأثیر مالچ پوششی تریتیکاله و جو روی نمو محصول و کنترل علف های هرز موجود می باشد (Barnes and Putnam,1983;Moore et al,1994.
موضوع این تحقیق اولا" بررسی توانایی آللوپاتیکی 3 جمعیت چاودار ،6 رقم تریتیکاله و 2 رقم جو دوما"برآورد تأثیر گیاهان پوششی روی نمو ذرت و استقرارو بیوماس دو علف هرز یکساله سوروف Echinochloa crus-galli دم روباهی Setaria verticillata آزمایشات مزرعه برای مطالعه تأثیر سه جمعیت چاودار Albania;Germany;Greece 6 رقم تریتیکاله Thisivi; Niovi, Vronti,Catria, Vritto,Artemis دو رقم جوAthinaida, Thessaloniki تأثیر گیاهان پوششی روی ظهور و رشد علف های هرز سوروف(Echinochloa crus-gali ) دم روباهیSetaria verticillata) و ذرت اجرا شد مواد و روش: منشأ 3 جمعیت چاودار از آلبانیا، آلمان ویونان بود.همچنین 6 رقم تریتیکاله و 2 رقم جو از یونان در مرحله شروع ساقه دهی برداشت شده بود.
گیاهان پس از برداشت به قطعات 5 سانتی متری تقسیم شدند و در آون در دمای 70 درجه برای مدت 48 ساعت خشک شدند و پس از پودر کردن از الک عبور داده شدند.
برای تهیه عصاره ها از بشرهای شیشه ای 400 میلی لیتر به اضافه 4-8 گرم از هر نمونه گیاهی در 400 میلی لیتر آب مقطر حل شده در shaker به مدت 4 ساعت با دور 200 rpm قرار داده شد، برای هر ماده و دو غلظت 2و4% سه بشر استفاده شد.
محلول ها از 4 لایه پارچه عبور داده شد وسپس داخل سانتریفوژ با دور 3100 rpm برای مدت یک ساعت قرار داده شد، و از کاغذ صافی (واتمن) عبور داده شده و عصاره ها در دمای کمتر از 5 درجه تا زمان آزمایش نگهداری شد.
شیوه آزمون: برای مقایسه جوانه زنی ، کل وزن ترو طول ریشه ذرت ، ارزن و سوروف از پتری دیش استفاده شده بود، و با عصاره غلات زمستانه تیمار شده بودند.
پتری دیش های پلاستیکی با 6 گرم perlite پوشیده شده بود.
پتری دیش ها با 15 میلی لیتر از عصاره غلات زمستانه مرطوب شده بودند.
از آب مقطر دیونیزه به عنوان تیمار شاهد استفاده شده بود.
سپس پتری ها در داخل کیسه های پلاستیکی جهت حفظ رطوبت قرار داده شدند،سینی ها در داخل اتاق رشد 16:8 نور و تاریکی و دمای 27 درجه به مدت 8 روز قرار داده شدند.
در پایان این مدت گیاهان به دقت از یک پتری به پتری دیگر منتقل شدند و شسته شدند، و میانگین جوانه زنی، کل وزن خشک

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد. 




دانلود فایل  پرداخت آنلاین 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت علف هرز
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد