ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش ومفید است .
برای بسیاری ازمردم دنیا ،ماکارونی جزئی از سنت
غذایی خانواده به حساب می آید
چه به عنوان غذایی روزانه و چه به عنوان غذایی
در جشن ها .
از لازانیا گرفته تا سالادهای خوشمزه ماکارونی
همگی از غذاهای رایج مردم دنیا هستند
که از زیرمجموعه های خانواده ماکارونی به
حساب می آیند .
ماکارونی (pasta)دارای فراوردههای متنوعی از جمله
اسپاگتی، ماکارونی، ورمیشل، نودل و لازانیاست..
اگرچه انواع ماکارونی غذای مورد علاقه مردم ایتالیاست، اما مردم سایر کشورها هم برحسب فرهنگ غذایی خود از انواع خاص و با روشهای طبخ متفاوت استفاده میکنند. منشا تاریخی ماکارونی به طور دقیق مشخص نیست اما مدارک تاریخی منشا پیدایش ماکارونی را به اتروسکها (مهمترین تمدن پیش از تمدن رومیها در شبه جزیره ایتالیا)، رومیها، عربها و به خصوص چینیها نسبت دادهاند.کشور ایتالیا بزرگترین مصرف کننده ماکارونی در جهان بوده و بعنوان موطن اصلی ماکارونی محسوب می شود .
در حدود سال 1800 میلادی نخستین تجهیزات مکانیکی برای تولید فراورده های ماکارونی در ایتالیا ساخته شد. این تجهیزات خیلی ابتدایی و فاقد کارایی لازم بودند. تقریباً حدود 50 سال بعد (حوالی سال 1850 میلادی) اولین دستگاه پرس مکانیکی که با دست کار می کرد و عمدتاً از چوب ساخته شده بود، ابداع شد. در حدود سال 1860 میلادی ماشینهای کاملتری ساخته شدند که با استفاده از نیروی حیوانات کار می کردند ولی افزایش مصرف فراورده های ماکارونی باعث شد تا فرایند تولید و دستگاه های مورد استفاده سیر تکاملی طی کنند به طوری که این صنعت در سالهای بعد در ایتالیا و فرانسه و پس از آنها در آلمان توسعه پیدا نمود .
دانلود پاورپوینت ماکارونی- 24 اسلاید