اساس طبقه بندی اسیدهای چرب
¢تعداد کربن های زنجیره
سه دسته اسید های چرب :
کوتاه زنجیر ) 6- 4 کربن(
متوسط زنجیر ) 6-12 کربن(
بلند زنجیر )بیش از 12 کربن(
¢تعداد پیوندهای دو گانه
¢موقعیت پیوند دوگانه(سیس و ترانس)
چربی های با زنجیره اسید چرب کوتاه تر یا پیوندهای دو گانه بیشتر در درجه اتاق مایع هستند.
روغن پالم
¢صادرات به صورت فرآوری شده یا نیمه فرآوری شده :
¢پالم اولئین (جزء مایع ) پالم استئارین (جزء جامد)
¢نسبت یکسان اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع (50%)
¢نیمه جامد در دمای معمولی اتاق
¢حاوی مواد آنتی اکسیدانی طبیعی
¢(کاروتنویئدها ،توکوفرول ها،استرول ها ،فسفاتیدهاو ...)
¢خاصیت ضد سرطانی وضد انعقادی خون
اسیدهای چرب در انواع روغن پالم
¢نسبت دو نوع اسید چرب اشباع و غیر اشباع تقربیا" یکسان
¢
¢50 درصد اسید چرب غیر اشباع بدون داشتن ترکیبات ترانس با ترکیب:
اسید اولئیک 37%
اسید لینولئیک 10%
¢ 50 درصد اسیدهای چرب اشباع :
عمدتا اسید پالمیتیک 44 %
اسید استئاریک 4.3%
جنبه های تغذیه ای پالم
دانلود پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی- 45 اسلاید