رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پیشینه ی تحقیق افسردگی

اختصاصی از رزفایل پیشینه ی تحقیق افسردگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 7

 

پیشینه ی تحقیق

در تحقیقی کرمی و عساکره (1386) با عنوان «شناسایی بررسی افسردگی (دپرس) در بین جوانان شهرستان ایذه که بوسیله ی پرسشنامه ی محقق ساخته ی 30 سؤالی انجام شد با جامعه ی آماری 610 نفری و نمونه ی آماری 291 نفری دختران پایه ی اول متوسطه ی شهرستان ایذه (مهمترین علل افسردگی از دیدگاه جوانانو جوانان عبارت بوده است از:

1- عامل شخصی و خانوادگی با 16 ماده.

2- عامل معلم با 10 ماده.

3- عامل نظام مدرسه ای با 4 ماده.

در این تحقیق مهمترین عوامل ایجاد کننده افت تحصیلی از دیدگاه معلمان عبارت بوده است از 1- ضعف انگیزه و بی هدفی دانش آموزان، 2- توجه روزافزون به مد و آرایش، 3- عدم اعتماد به نفس، 4- عدم ارتباط صحیح با دبیران و کم توجهی بعضی از دبیران به جوانان پر تلاش.

در تحقیقی دیگر جباری (1385) با عنوان «بررسی علل و عوامل افت تحصیلی درس ریاضی دوره راهنمایی از دیدگاه جوانانو دبیران منطقه بندر امام خمینی» که به وسیله ی پرسشنامه ی محقق ساخته 34 سؤالی انجام شد با جامعه ی آماری 1557 نفری دانش آموز و 30 نفر دبیر و نمونه آماری 409 نفری جواناندوره ی راهنمایی منطقه ی بندر امام خمینی چنین بدست آوردند که:

عامل افت تحصیلی درس ریاضی از دیدگاه جواناندو عامل مؤثر 1- عامل معلمبا 17 ماده ، 2- عامل شیوه های مطالعه با 6 ماده، مهمترین عوامل و ماده هایی هستند که از دیدگاه

جوانانباعث افت تحصیلی در درس ریاضی می باشند. در این تحقیق مهمترین عوامل ایجاد کننده افت تحصیلی از دیدگاه معلمان عبارت بوده است از عدم ممارست و تمرین کافی جواناندر منزل، کم بودن ساعات تدریس هفتگی، نداشتن علاقه و انگیزه ی تحصیلی در جوانان، وجود تک ماده (تبصره) در سالهای قبل در درس ریاضی، عدم وجود وسایل کمک آموزشی سمعی- بصری در مدارس، توجه جوانانبه مسائل غیر رسمی در حین تدریس معلم، امکانات و فضای آموزشی نامناسب کلاس های درس.

پولادی (1375) در پایان نامه ی خود با عنوان بررسی عوامل افت تحصیلی در دبیرستان های پسرانه شهرستان اهواز که بوسیله ی پرسشنامه انجام گرفت با جامعه آماری کلیه ی جوانانپسر اول تا چهارم رشته های مختلف دبیرستانهای پسرانه شهرستان اهواز در سال تحصیلی 73-72 و نمونه ی آماری 400 نفر 10 عامل به عنوان عوامل مهم افت تحصیلی در دبیرستانهای اهواز استخراج شد. که در مجموع این 10 عامل به مقدار 47% از کل واریانس افت تحصیلی را تعیین می کنند عناوین 10 عامل انتخاب شده عبارتند از:

1- مسائل مربوط به برنامه ریزی آموزشی.

2- مشکلات خانوادگی و سلامتی.

3- مشکلات محیطی – آموزشگاهی.

4- مسائل مربوط به رشد.

5- مسائل اجتماعی- رفتاری.

6- مسائل مربوط به امتحان.

7- مسائل مربوط به کتب درسی.

8- مسائل آموزشی.

9- مسائل عمومی.

10- اختلافات خانوادگی.

1- میرافضلی آرانی، فاطمه، علل اضطراب در کودکان، مرکز تحقیقات نظام وفا شهرستان آران و بیدگل، 83 ـ 1382

اضطراب از بزرگترین دشمنانی می‌باشد که بشر مجبور است با آن روبرو شود اضطراب دربارة آسیب‌پذیری خودمان و ترس برای بقای خود

2- عکاشه گودرز"بررسی فراوانی وعلل اضطراب در دانش آموزان"

شورای تحقیقات اداره آموزش و پرورش شهرستان کاشان 1381

در این تحقیق سنین نوجوانی یعنی سالهای بین 12 تا 18 سال را دوره ناکامل نامیده‌اند زیرا نوجوان عالم کودکی را پشت سر گذاشته و به دوره کامل بزرگسالی نیز نرسیده است در نتیجه احساس نوعی ناامنی و عدم اطمینان و اعتماد به خود و نقش اجتماعی خود دارد. دوره ای که در طول عمر انسان ؛تنشهای هیجانی؛در حد اعلای خود می رسد دوره نوجوانی است .در این دوره علاوه بر رشد و تغییرات بدنی و ترشحات غدد داخلی که تا حدی موجبات اضطراب و تنش را در نوجوانان پدید می آورد،عوامل محیطی و اجتماعی یکی از عوامل اصلی وجود تنشها در این دوره می باشد.

تحقیقات داخلی

تحقیقی توسط آقای محمد حدادیان دانشجوی مرکز ضمن خدمت مشهد رشته امور تربیتی تحت عنوان علل اضطراب در جوانانابتدائی انجام شده است که ایشان در این تحقیق به نتایج زیر رسیده است :

1- بهره هوشی در میزان اضطراب موثر است .

2- میزان تحصیلات والدین در اضطراب جوانانتاثیر دارد .

3- مردودی سالهای قبل سبب اضطراب می شود .

4- بین اضطراب جواناندختر و پسر از نظر تعداد تفاوت معنی داری وجود ندارد .

تحقیق هم توسط خانم بتول نودهی دانشجوی ضمن خدمت مشهد تحت عنوان بررسی پدیده اضطراب انجام گرفته است و به این نتایج رسیده اند که:

اضطراب به عنوان یک بیماری اثر نامطلوب برجسم و روان انسان می گذارد و در هر سنی بنابه مقتضیات آن سن اثرات متفاوتی دارد .

وی می نویسد برای از بین بردن این مشکل بایستی به کودکان آموخت که بر اضطراب خود غلبه کرده و نگذارند اضطراب مانع موفقیت وپیشرفت آنها در کارهایشان شود.

ایشان چند دانش آموز دوره راهنمایی را به مدت سه ماه برای تحقیق خود در نظر گرفته و در هنگام امتحان شفاهی و کتبی آنها حضور پیدا می کند و در نهایت به این نتیجه رسیده است که تعدادی از این جواناندارای اضطراب بیشتری می باشند . پس از صحبت با آنها و تماس با والدین آنان متوجه شدند که والدین آنها در حقیقت عامل این مسئله بودند . چرا که بچه ها را از آوردن نمره کم و امتحان ترسانده اند و این کار بر روی عملکرد بچه ها در مدرسه اثر منفی گذاشته است و فرضیه ایشان که بین اضطراب جوانانو رفتار والدین رابطه وجود دارد در این بررسی به اثبات رسیده است .

لازم به ذکر است که این جواناندر اثر داشتن اضطراب دچار اختلالات و مشکلات دیگری هم شده اند از قبیل منزوی شدن ، افسردگی و . . . .

تحقیقی دیگر توسط خانم اکرم ایزی دانشجوی مرکز آموزش عالی ضمن خدمت فرهنگیان واحد سبزوار با موضوع بررسی اثر اضطراب امتحان بر پیشرفت تحصیلی جوانانسال سوم ابتدائی صورت گرفته است .

ایشان در این بررسی متغیرهای پژوهش خود را اضطراب امتحان و پیشرفت تحصیلی و متغیرهای کنترل را سن و جنسیت در جوانانسوم ابتدائی در نظر گرفته است و با این فرضیه که:آیا اضطراب امتحان برپیشرفت تحصیلی جوانانابتدائی تاثیر دارد ؟ به بررسی می پردازد و از روش تجربی بهره مند می شود .

ایشان جامعه آماری خود را از جوانانکل شهرستان سبزوار به تعداد 6715نفر پسر ودختر در نظر و از کلاسهای سوم دبستان تربیت اسلام آباد به شکل تجربی نمونه آماری انتخاب می نماید . در این روش سه نوع متغیر مستقل ، وابسته و مزاحم به شکل تجربی مورد بررسی قرار میگیرد .

نامبرده جهت دقت نظر در داده های بدست آمده و حصول به نتایج دقیق علمی از میانگین ، واریانس ومجذور آن ، انحراف استاندارد و نمودار هیستوگرام بهره می برد و بالاخره محقق در مقایسه میانگین دو گروه نشان داد که اضطراب باعث کاهش پیشرفت تحصیلی می شود .

همانگونه که بیان گردید بیماری عاطفی روانی اضطراب مخصوص دوره خاصی از حیات و زندگی انسان نیست و ممکن است آدمی در مراحل مختلف زندگانی خود ( کودکی ، نوجوانی و


دانلود با لینک مستقیم


پیشینه ی تحقیق افسردگی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد