توضیحات بیشتر و دانلود فایل *پایین مطلب *, فرمت فایل: Word قابل ویرایش و آماده پرینت.
تعداد صفحه :68
مقدمه
مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها:
مواد ازت دار :
مینرال یا مواد معدنی :
کمیت های فیزیکی قابل اندازه گیری شیر :
وزن مخصوص شیر :
ویسکوزیته شیر :
اسیدیته شیر :
نقطه ی انجماد شیر :
اهمیت و ضرورت استفاده از مواد لبنی پاستوریزه :
بیماری های مشترک انسان و دام :
سایر مزایای تحویل شیر به کارخانجات پاستوریزه به اختصار عبارتند از
تولید شیر در جهان و ایران :
مشکلات و راه حل ها :
تولید محصولات جنبی :
نقش قیمت گذاری :
قسمت های مختلف کارخانه شیر :
تحویل شیر – پاستوریزه :
تحویل شیر : پاستوریزاسیون :
پاستوریزاتور :
هموژنیزاسیون :
سپراتور و مکانیسم عمل آن :
تانک ذخیره شیر خام و پاستوریزه : آزمایشگاه :
تأسیسات سردخانه – آب سرد :
تأسیسات آب و دیگ بخار :
پمپ های به کار گرفته شده در صنایع شیر :
پمپ استیل :
پمپ معمولی :
پمپ پزیتیو :
بخش :CIP
فرآیند انتخابی تولید کالا
سیستم کنترل کیفیت:
وظایف روش کنترل و ایستگاههای کنترل د رخط تولید:
روش پیش بینی شده ی جهت جلوگیری از آلودگی های مذکور:
لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه و سالانه :
محاسبه بیمه کارگری :
نوع و مقدار انرژی و هزینه ی آن :
محاسبه ی هزینه ی انواع انرژی مصرفی سالیانه
محاسبه این میزان انرژی ها برای 300روز کاری می باشدکه به شرح زیرمی باشد:
مساحت زمین مورد نیاز و برآورد قیمت آن : برآورد مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی :
هزینه های قبل از بهره برداری شامل
فهرست دستگاهها و تجهیزات خط تولید و قیمت انها: فهرست نام دستگاهها وتجهیزات و تأسیسات عمومی :
اثاثه اداری:
میزان قطعات و مواد داخلی مورد نیاز جهت تولید و بسته بندی کالا بر اساس ظرفیت مورد تقاضا: محاسبه ی اجزا و میزان سرمایه ی ثابت :
محاسبه اجزا ومیزان سرمایه ثابت:
محاسبه استهلاک:
خلاصه سود وزیان داراییهای ثابت پس ازکسر استهلاک:
نحوه بدست آوردن نقطه سربه سر: هزینه متغیر:
پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی کارخانه شیر پاستوریزه ,فرمت فایل word شامل 68 صفحه. مناسب جهت انجام تحقیقات، پروژه های کارآفرینی و طرح های توجیهی ( مناسب برای تسهیلات اعتباری), پایان نامه های دانشجویی و مقالات درسی
دانلود کارآفرینی و طرح توجیهی کارخانه شیر پاستوریزه