مقاله کامل بعد از پرداخت وجه
لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"
فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحات: 11
* فهرست مطالب *
عنوان صفحه
مقدمه…….…………………………………………………….-1
لرزه شناسی در چین…….………………………………………..2
استقرار بانک اطلاعاتی...................................................................5
نتیجه..........................................................................................8
مقدمه:
در موقعیت کنونی با توجه به تحول فنآوری جدید و سرعت گرفتن "خط مشی (فضای) باز و اصلاحات" و نیز ساختار اقتصادی قوی در چین, ضرورت رفع نیازهای موجود در توسعه مطالعات زلزله, و پیشگیری و کاهش خطرات زلزله اجتنابناپذیر است, و همه اینها امروزه در گرو کار اطلاعرسانی علمی و فنآوردی زلزله با یک مفهوم نوین است.
برای تبدیل خدمات سنتی اطلاعرسانی علمی و فنآوردی به خدمات پیشرفتهای که با پیشرفت جامعة اطلاعاتی همخوان باشد, قوانین, محتوا و فرمت این خدمات نیز باید تغییر کند و دستخوش اصلاح اساسی گردد, به نحوی که پاسخگوی نیازهای توسعهای لرزه شناختی, مصونیت از زلزله و کاهش خطرات آن باشد.مشهور است که, تولید, جمعآوری , پردازش , ذخیره و انتشار محصولات اطلاعاتی, همچون هر محصول مادی, مدرنیزه شده و در این محصولات مقیاس وسیعی در تمامی کشورهای صنعتی تولید گردیده است.
در زمان ما, جامعه بینالمللی به توسعه صنعت اطلاعات توجه بسیاری میکند و تمامی اقدامات حکایت از این دارد که اطلاعات به توسعه جامعه, اقتصاد, علم و فنآوری منجر میگردد. از زمان اتخاذ "خط مشی آزادی و اصلاحات" در چین, و به منظور همخوانی با کاربرد "نوسازیهای چهارگانه", فراخوانی با گسترة ملی برای سرعت بخشیدن به صنعت سوم اعلام شده است که منابع اطلاعاتی در حال توسعه در بستر آن مطرح میگردد و بنابراین در تمامی بخشهای کشور, به کار اطلاعرسانی اولویت داده میشود.
لرزه شناسی در چین:
در دهة 1990, مسئله لرزهشناسی در چین وارد مرحلة مهمی گردید. دولت از تمامی سازمانهای لرزهشناسی خواست که با ردیابی بموقع محلهای زلزلهخیز و پیشبینی زلزلههای مخرب, خطرات زلزله را به حداقل برسانند. بعلاوه, بر گسترش استفادة از پیشرفتهای علمی و فنآوردی لرزهشناختی در راستای سازندگی اقتصاد ملی و توسعه اجتماعی تأکید میگردد.
پس در چنین شرایطی, کار اصلی اطلاعرسانی علمی و فنآوردی لرزهشناسی, فراهم نمودن خدمات اطلاعرسانی برای توسعة کار لرزهشناسی در چین امروز میباشد.
علم اطلاعرسانی, رشته کاملاً جدیدی میباشد و در تعریف "اطلاعات", تفاوت عقاید بسیار است. این مقاله, قصد ندارد که به تحقیق دربارة تعریف اطلاعات بپردازد؛ اما نویسنده بر ویژگیهای اطلاعات که دانش مشخص, ارتباطات, و کارآیی میباشد, تأکید میکند.
در این مقاله, بیشتر دربارة اطلاعات علمی و فنآوردی لرزهشناسی – یعنی یک نظام دانش, با محتوای مطالعات زلزله و منابع مرتبط با آن, به طور منظم و دارای یک فرمت نظاممند – بحث میشود.
جلوه های فیزیکی این نظام دانش عبارتاند از مستندات لرزه شناختی علمی و فنآوردی ردة اول, ردة دوم و ردة سوم (که بیشتر مردم ردة اول را به مدرک, ردة دوم را به ابزار بازیابی و ردة سوم را به تحقیق اطلاعاتی مربوط میدانند).
اطلاعات علمی و فنآوردی لرزهشناسی ردة اول, دوم و سوم در چین نقش بسیار مهمی در کاهش خطرات زلزله و مصونیت جامع در سوانح زلزله ایفا میکند. با توجه به این که قبلاً در مقالهای جداگانه به تفصیل به موارد فوق پرداخته شده, در اینجا از شرح بیشتر آنها صرفنظر میگردد.
هدف از این مقاله, بویژه پرداختن به مفهوم جدید اطلاعات علمی و فنآوردی زلزله در شرایط جدید چین میباشد. نویسنده بر نظرات زیر دربارة سیستم پشتیبانی, ذخیره و بازیابی مدارک و نیز پژوهش اطلاعرسانی تأکید دارد.
نمودار مقاله (با عنوان "کار اطلاعرسانی علمی و فنآوردی لرزهشناسی در چین") چارچوب کار اطلاعرسانی علمی و فنآوردی لرزهشناسی در چین را نشان میدهد.
مقاله در مورد اطلاعات علمی و فنآوری زلزله