چکیده
این مقاله به بررسی نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیکی (GMO) در مواد غذایی، غذا و سایر صنایع با نگاه در حال توسعه به یک مدل کلی از نظریه کارشناسان اتحادیه اروپا (EU) در این سطح می پردازد. مهندسی ژن در سال های اخیر با میزبانی از برنامه های جدید در پزشکی، کشاورزی و سایر رشته ها، پیشرفت های سریعی داشته است.
سابقه مصرف، جنبه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و جنبه های دیگر و درک خطر مربوط به این محصولات و تمایل مصرف کنندگان به خرید محصولات تراریخته (GM) از کشوری به کشور دیگر و همچنین در روند تصمیم گیری آنها متفاوت است.
هدف از این مطالعه بررسی نظر و نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا درگیر در فرایند تصمیم گیری GMO نسبت به استفاده از GMO در مواد غذایی، غذا و سایر صنایع است. برای حصول این هدف، جنبه های مربوطه با استفاده از پاسخهای یک نظرسنجی که برای استخراج واکنش کارشناسان به روش های مختلف برای استفاده از GMO طراحی شده، تجزیه و تحلیل شده است.
لغات کلیدی : نگرش مصرف کننده، تصمیم گیری، GMO، درک خطر
نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر