لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:powerpoint (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد اسلاید:19
تاریخچه و تعریف یک سیستم خبره
lگذری بر سیستمهای خبره (Expert Systems)
lاشاره :
l<استدلال> در میان اهل فن و صاحبان اندیشه تعاریف و تفاسیر متنوعی دارد. در نگاهی کلی، استفاده از دلیل و برهان برای رسیدن به یک نتیجه از فرضیاتی منطقی با استفاده از روشهای معین، تعریفی از استدلال تلقی میشود؛ تعریفی که البته با دیدگاههای فلسفی و گاه ایدهآلگرایانه از استدلال تفاوت دارد. با این حال موضوع مهم و اساسی در اینجا بحث در چیستی و چرایی این دیدگاهها نیست، بلکه در مورد نحوه طراحی سیستمهای با قدرت استدلال، با هر تعریفی، برای رسیدن به مجموعهای از تصمیمات منطقی با استفاده از مفروضات یا به طور دقیقتر دانشی است که در اختیار آنها قرار میگیرد. سیستمهایی خبره (expert systems) اساسا برای چنین هدفی طراحی میشوند.
مهم ترین موضوعات سیستم های خبره مباحث زیر هستند
lالف: فراگیری دانش
lب : نمایش دانشیک مشکل عمده در ارتباط با به کارگیری دانشHeuristic آن است که نمیتوان در حل همه مسائل از این نوع دانش استفاده کرد. به عنوان نمونه، نمودار (شکل 1) به خوبی نشان میدهد که جلوگیری از حمل سموم خطرناک از طریق خطوط هوایی با استفاده از روش Heuristic امکانپذیر نیست.
نقش منابع هوشمند در مدیریت دانش
lدر این بخش، یک مدل مفهومی از کارایی مدیریت دانش در سازمانهایی که با ترکیبی از نقش عوامل هوشمند و منابع سیستمهای هوشمند حمایت میشوند، ارائه میشود. این مدل به دو بخش تقسیم میگردد:
l۱) بخش ابزارهای فنی برای تعیین مشخصات منابع سیستمهای هوشمند.
l۲) بخش عوامل هوشمند که وظیفه آنها تمرکز بر نقششان در عملکرد سازمانی میباشد
پاورپوینت شرح تفصیلی از چندسیستم خبره کاربردی