لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 80
به نام خداوند جان و خرد
موضوع پژوهش : غذا
دبیر راهنما : سرکار خانم خسروانی
سر گروه : زهرا محسنی
محققان : فرزانه آقا بابایی ، مهدیه پنجه شاهی ، زهرا محسنی ، زهره محسنی ،گلشن محمد پور .
درس : علوم تجربی
پایه : دوم راهنمایی
آموزشگاه : راهنمایی شاهد عفاف
شهرستان : کرج
ناحیه : 3
سال تحصیلی 86 – 85
تقدیم با آنان که :
چون خاک افتاده
چون درخت ایستاده
چون گل پاک و ساده
و چون طبیعت آزاده اند .
تقدیر و تشکر :
از آنجا که این پژوهش بدون راهنمایی و همکاری دست اندر کاران مدرسه راهنمایی شاهد عفاف شکل عملی پیدا نمی کرد بدینوسیله از زحمات ایشان به شرح زیر تقدیر و تشکر می شود .
سر کار خانم کیانوش فرد مدیر محترم مدرسه راهنمایی شاهد عفاف به خاطر در اختیار گذاشتن رایانه و امکان دسترسی به سایت های اینترنتی و غیره .
سرکار خانم یوسفی ، معاون محترم مدرسه به خاطر ایجاد هماهنگی بین دبیران و اعضای پژوهش به منظور مطالعه و جمع آوری مطالب .
سر کار خانم خسروانی ، دبیر محترم درس علوم به خاطر راهنمایی های ارزنده از ابتدا تا انتهای پژوهش .
سایر دبیران محترمی که ضمن همکاری با گروه پژوهش امکان مطالعه و جمع آوری مطالب را در محل مدرسه فراهم آوردند .
بسمه تعالی
فصل اول : کلیات
الم تر ان الله انزل من السماء ماء فاخرجها به ثمرات مختلفا الوانها
سوره ی فاطر – آیه ی 27
ترجمه : آیا نمی بینی که خداوند از آسمان آبی فرو فرستاد ،آنگاه به وسیله ی آن آب ، میوه های رنگارنگ را از زمین بیرون آوردیم .
« هیچ روشی بهتر از روش پژوهشی نیست »
(حضرت علی ع)
مقدمه :
تمامی موجودات زنده برای رشد و نمو خود
تحقیق درمورد غذا 81 ص