رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله آئین کار نگهداری میوه ها و سبزی ها درسردخانه ازمرحله برداشت تا نگهداری

اختصاصی از رزفایل دانلود مقاله آئین کار نگهداری میوه ها و سبزی ها درسردخانه ازمرحله برداشت تا نگهداری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله آئین کار نگهداری میوه ها و سبزی ها درسردخانه ازمرحله برداشت تا نگهداری


دانلود مقاله آئین کار نگهداری میوه ها و سبزی ها درسردخانه ازمرحله برداشت تا نگهداری

 

مشخصات این فایل
عنوان: آئین کار نگهداری میوه ها و سبزی ها درسردخانه ازمرحله برداشت تا نگهداری
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 10

این مقاله درمورد آئین کار نگهداری میوه ها و سبزی ها درسردخانه ازمرحله برداشت تا نگهداری می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله آئین کار نگهداری میوه ها و سبزی ها درسردخانه ازمرحله برداشت تا نگهداری می خوانید :

5            سردکردن پس ازبرداشت :
سردکردن محصول پس ازبرداشت مانع ازرشدوتکثیرمیکروارگانیسم هاشده وباعث کندی انجام واکنشهای بیوشیمیایی می شوددرنتیجه عمرماندگاری مطلوب محصول افزایش می یابدبرحسب نوع محصول روشهای متعددی بمنظورسردکردن محصول میتوان بکارگرفت امروزه استفاده ازجریان هوای
 سردویاآب سردبه شکل وسیعی مورداستفاده می باشد.البته ازیخ خردشده بمنظورسردنمودن محصول تارسیدن به مقصدنیزاستفاده می کننددرصورت استفاده ازکامیون، سردکردن بصورت مکانیکی ویابااستفاده ازازت مایع انجام می گیرد وحتی ممکن است ازدی اکسیدکربـــن بصورت مایع استفاده   
شود.
6                 ترابری :
اکثرمحصولاتی که دردرجه حرارت معتدل برداشت می شوند،تحمل چندساعت حمل ونقل را دارند، امااگرمسیرانتقال طولانی باشد،ضرورت داردکه محصول راقبل ازانتقال تاحدودی سردنمودویااینکه انتقال بوسیله کامیونهای سردخانه دارصورت پذیرد.
7                جداکردن وبسته بندی میوه زردآلو:
براساس رقم ویاریزودرشتی انجام می گیرد . درباغهای بزرگ جهت جلوگیری ازصدمات بایددرمحل
باغ پس ازسردکردن انجام گیردودرباغهای کوچک می توان آنرابه محلهای مخصوص یاشرکتهای سورت و بسته بندی منتقل وآنها را دربسته بندی های یک یا دو ردیفه قرارداده وحداکثر24ساعت پس ازچیدن بامراقبت کامل هنگام حمل ونقل به سردخانه انتقال داد.هرگاه بسته های میوه روی پالت جای داشته باشند در هر متر مکعب از سردخانه حدود صد کیلوگرم میوه جامی گیرد.

8             نگهداری درسردخانه:
زردآلوهایی که برای نگهداری درسردخانه درنظرگرفته می شوندبایدسالم وعاری ازآسیب دیدگیهای فیزیکی،مکانیکی و فیزیولوژیکی بوده و روی آن فساد در اثر باکتری یا قارچ ویا آفات زنده موجود نباشد.زردآلو بایدپاک وتمیزبوده وپوست آن خیس نباشد.مگرزمانی که عمل سردکردن باآب انجام گرفته باشد.عمرمیوه های فسادپذیر ازطریق شناخت عـــــوارض وبیماری های پس از برداشت توسعه سیستمهای مکانیکی سرمایش ،کاربرد موادشیمیایی،ابداع انبارهای بااتمسفرکنترل شده واختراع
سیستمهای بسته بندی افزایش یافته است . عمر انباری میوه های مختلف را می توان بطور قابل ملاحظه ای ازطریق کاهش فشارتحت شرایط سرمادرسردخانه افزایش داددراین نوع انبارهاگازهای تنفسی واتیلن تولیدشده ازمیوه تخلیه می شوددراین سردخانه هادمای مکان نگهداری ثابت باقی مانده وفشارمحوطه به پایین ترازاتمسفرآورده می شودوفضااکثراوقات بابخارآب تهویه شده وبطورمرتب هوای آن بایک پمپ تخلیه می شود،لذاتنفس میوه کاهش می یابدوازرشدقارچهاواسپورسازی آن جلوگیری می شود.
8-1          د ما :
دمای انجمادزردآلوحدود06/1- درجـه سلسیوس است وزردآلوجزءمیوه های حساس به صدمات یخ
زدگی است درجه حرارت نگهداری زردآلودرسردخانه بین 5/0- تا5/0+درجه سلسیوس است. دربعضی ازکشورهاباتوجه به شرایط اقلیمی برای نگهداری ارقام خاص از زردآلو درجه حرارت 5-8 درجه سلسیوس موقعی که ظاهرمیوه از داخل ویا خارج احتمال قهوه ای شدن داردتوصیه میگردد. دراین درجه حرارت مدت نگهداری کوتاه ترمی گردد.
8-2    دمه نسبی
چون وزن زردآلودراثرتبخیربسرعت کاهش می یابدلذادمه نسبی 95درصدتوصیه می شود.لیکن حفظ میوه دربرابرفسادناشی ازکپک بایدقبل ازحمل زردآلوبه سردخانه موردتوجه قرارگیرد.
8-3    تهویه
جریان هوادریکنواختی درجه حرارت ودمه نسبی تأثیرداردلذاتوصیه می شود بااندازه گیری دمه نسبی ودرجه حرارت درنقاط مختلف سالن نگهداری جهت یکنواختی دمه نسبی ودرجه حرارت باروشن نمودن فن های جریان هوا(سیرکولاسیون هوا)انجام شود .
8-4    مدت نگهداری
درصورتیکه تمامی شرایط مناسب باشدزردآلورامدت 4هفته می توان درسردخانه نگهداری کرد.برای برخی واریته هامدت کمتری ذکرشده است.
9    عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه
موقع بیرون آوردن زردآلوازسردخانه بایدآنرابتدریج گرم نمودتاقطرات آب روی میوه ظاهرنشود.
(جلوگیری ازشبنم)پس ازبیرون آوردن میوه ازسردخانه بایدهرچه زودترمیوه مورداستفاده قرارگیرد.
10    دعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی
برای ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی می توان درزمانی که سالن های نگهداری میوه خالی هستند اقدام کرد.

بخشی از فهرست مطالب مقاله آئین کار نگهداری میوه ها و سبزی ها درسردخانه ازمرحله برداشت تا نگهداری

پیش گفتار.......................................................................................
مقدمه .............................................................................................
1- هدف ودامنه کاربرد........................................................................
2- مراجع الزامی ...............................................................................
3- اصطلاحات وتعاریف.....................................................................
4- شرایط برداشت محصول...............................................................
5- سردکردن پس ازبرداشت..............................................................
6- ترابری.........................................................................................
7- سورت وبسته بندی میوه زردآلو...................................................
8- نگهداری درسردخانه.....................................................................
9- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه.....................................
10- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی...........................
 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله آئین کار نگهداری میوه ها و سبزی ها درسردخانه ازمرحله برداشت تا نگهداری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد