
فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 17صفحه
فیتوکمیکالها بر اساس ساختار شیمیایی و عملکرد فیزیولوژی گروه بندی شده اند
و شامل: کاروتنوئیدها - ترکیبات فنولی - گلوکوزینولیتها - ساپونین ها - سولفیدها -
فیتوسترولها - فیتواستروژنها - منوترپن ها و آنزیمهای بازدارنده می باشند.
فیزیولوژی تغذیه ای فیتوکمیکال ها :
فیتوکمیکال ها به عنوان آنتی اکسیدان در بهبود سلامت انسان موثر است وفشار خون و قند خون تحت تاثیر مواد موثره آن قرار می گیرند.
دلایل مصرف میوه و سبزیجات در بیماریهای مزمن :
میوه و سبزیجات به واسطه دارا بودن بیشترین پتانسیل در حفاظت از بیماری سرطان و
بیماریهای قلب و عروق و به علت دارا بودن طیف زیادی از فیتوکمیکالها شناخته شده اند.
پاورپوینت در مورد تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی و نقش محرکهای پس از برداشت