nمقدمه
nاهداف بحث
nچاقی یا لاغری از نظر اجتماعی و تاریخی
nوزن بدن ناشی از چیست؟
در یک فرد 70 کیلوئی:
kg 42 آب
kg 12 پروتئین
kg 12 چربی
kg 0.5 گلیکوژن
kg 3.5 وزن غیر انرژی زا
کنترل وزن چگونه انجام میشود؟
.1سیستم گیرنده وضعیت فعلی نسج چربی را می سنجد.
.2وضعیت فعلی به اطلاع مرکز کنترل وزن میرسد.
.3مرکز کنترل وزن اطلاعات دریافتی را با Set point مقایسه میکند.
.4مرکز کنترل وزن دستورات اصلاحی را در جهت رسیدن وزن به Set point صادر میکند.
.5مراکز عمل کننده با تغییر در Intake وExpenditure اصلاحات لازم را انجام میدهند.
●
دانلود پاورپوینت کنترل وزن- 74 اسلاید