لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 5
تاریخچه
این کارگاه بعد از 6 ماه – مرحله تولید رسید و در سال 1372 آماده بهره برداری شده و تا الان حدود 14 سال از سابقه این کارگاه می گذرد و تخمین زده شده حدود 50 الی 80 سال دیگر این گارگاه تولیدی داشته باشد
بازار و ظرفیت تولید :
این کارگاه با توجه به نوع دستگاه هایی که دارد . و نوع محصولاتی که روزانه می زند تقریباً معادل خارجی ندارد و یک شکل و حالت نسبی پیدا کرده است . و در بازارهای بین المللی کاربردی ندارد و فقط مصرف داخلی دارد که آن هم توسط کارخانه های داخلی مصرف می شود .
و ظرفیت کل این کارگاه حدود 400 تن می باشد بعداً شرح داده می شود .
مواد اولیه :
موادی که در این کارگاه به صورت خام مصرف می شود که همان مواد اولیه می باشد . محصولات معدنی است که به صورت آهن به اشکال زیر که در جدول 1-1 نوشته شده است مصرف می شود .
مواد اولیه
اندازه
وزن
تعداد
قیمت
مدت مصرف
میل گرد
18-14-12
9 تن
2000شاخه
___
1 ماه
ورق
2mm
5 تن
10عدد رول
___
1 ماه
جدول 1-1
قیمت مواد اولیه کلاً حدود 1 میلیون تومان می باشد . ولی بدلیل وجود نوسانات بازار آهن قیمت ثابتی ندارد و گاهی با افزایش آن مواجع می شویم .
مواد اولیه در حین نگه داری هیچگونه آسیبی نمی بیند و در حین تولید 10% تبدیل به ضایعات می شود که توسط کارخانه مورد قرارداد که همان مجتمع فولاد مبارکه می باشد بازیافت می شود و حدود 1% احتمال تولید محصول اسقاط می شود .
مشخصات موادها و نمادها :
جنس آن که از آهن تشکیل شده و خواص فیزیکی به شکل میلگرد ورق می باشد .
مواد ثانویه :
موادی که در هنگام کار در کارگاه استفاده می شود تا کمیت و کیفیت و ضریب اطمینان کالا و دستگاه ها را بالا ببرد . مواد ثانویه گفته می شود در این کارگاه از موادی که در جدول 2-1 آمده است استفاده می شود .
مواد ثانویه
کاربرد
مقدار لازم
قیمت کل
گریس
کاهش اصطاک و روان کردن
10 قوطی
12000
روغن
داخل دستگاه
بستگی به نوع روغن دارد
800 لیتر
کف
خنک سازی
به مقدار لازم
1000
آب صابون
خنک سازی
به مقدار لازم
3000
که البته مواد بالا در یک ماه مصرف می شوند .
هزینه ثابت :
هزینه ثابت که شامل همان ساخت ساز کارگاه و خریدن دستگاه ها و مواد لازم می باشد .
که شامل انواع دستگاه ها و خریدن اشتراک گاز ، برق ، تلفن ، آب می باشد
الف) انواع دستگاه ها به صورت زیر می باشد
1 – دستگاه پرس که پرس تا وزن 1 تن را انجام می داد
2 - برش که برای برش لوله ها و ورق ها استفاده می شود و حدوداً تا وزن 3 تن را برش می دهد .
3 – برش خم کاری که برای خم کردن لوله ها کشوها استفاده می شود و حدوداً تا وزن 1 تن را انجام می دهد .
4 – برش لوله که برای میلگرد ها استفاده می شود و حدوداً 7 تن را می تواند برش دهد .
5 – خم کاری ورق نازک که برای خم کردن ورق لولا و قفل و کشو استفاده می شود و حدوداً تا وزن 700 کیلو را می تواند کار کند .
6 – تراش 2 متری که برای تراش دادن ورقه ها و لوله ها استفاده می شود .
ب) هزینه ساخت و ساز کارگاه هم که شامل هزینه های ثابت می شود روی هم کلاً حدود 100 میلیون تومان می باشد .
ج) و حدود 10 میلیون تومان هم برای ساختن سوله ها هزینه کردند و کلیه قیمت هایی که در این پروژه نامبرده شده مربوط به سال 1372 می باشد .
هزینه متغیر :
هزینه متغیر که شامل هزینه هایی می باشد که صاحب کارگاه در طول کارکرد روزانه باید پرداخت کند مانند عیوب دستگاه – حقوق کارگران – آب و برق و گاز و تلفن – و ابزارالات لازم و غیره می باشد که در جدول 4-1 بیان شده است
هزینه متغیر
تعداد
قیمت
ملاحظات
عیوب دستگاه
__
5000000میانگین ماهیانه
نوسان برق – کارکردن بیش از حد
حقوق کارگر
20
6000000
همراه با بیمه
پرداخت قبوض
4
متغیر می باشد
هزینه پیش بینی شده
__
20%-15% هزینه کل
حوادث طبیعی- اضافه کاری – از کار افتادگی کارگر
طراحی پروژه :
برای تهیه این پروژه با یک مدیر صنعتی مشورت کردم و طبق محاسبه که شده بود ما در عرض 4 سال با توجه به اینکه تولید و فروش مناسب داشته باشیم هزینه اولیه کارگاه را به دست می آوریم . و راجع به دستگاه های مورد نیاز هم با توجه به سرمایه ای که در دسترس داشتیم وامکانات مورد نیاز دستگاه های لازم را خریداری کردیم و پروژه را طراحی کردیم و به مرحله عمل رساندیم و در ضمن 40% از کل سرمایه را از جیب خودم و 60% دیگر را به صورت وام 16% تهیه نمودم .
مدیریت اجرایی :
مدیریت اجرایی از مرحله احداث کارگاه تا مرحله تولید آن بر عهده خودم بود و شخص دیگری در آن دخالت نداشت – و این یک قدم ؟؟؟؟ بود برای کارگاه .
انتخاب تکنولوژی :
انتخاب تکنولوژی بر حسب امکانات کشوری می باشد . که ما تکنولوژی را از شرکت تهران ماشین خریداری کردیم و این دستگاه ها کاملاً کپی از دستگاه های آلمانی می باشد و با همان کاربرد و کیفیت به همین خاطر وارد کردن و خریدن این تکنولوژی از خارج مقرون به صرفه نبود .
همان طور که قبلاً گفته شده دوره ساخت از زمانی که نقشه را کشیدیم و شروع به ساخت بنا کارخانه کردیم و بعد از اتمام ساخت شروع به نصب دستگاه کردیم و به مرحله تولید رساندیم 6 ماه طول کشید .
آموزش :
در این کارگاه همان طور که قبلاً گفته شد 20 نفر کارگر کار می کند . که این کارگرها با مدارک دیپلم و زیر دیپلم آموزش دیدند .
که کلاً با کلاس هایی که گذاشته شد و آموزش دستگاه ها 15 روز طول کشیده و هزینه آن هم 3 میلیون تومان شده و بعد از 15 روز آماده به خدمت بودند که بعد از مدتی کارکردن با دستگاه به خوبی توانستند از عهده این کار برآیند .
خود تولیدی :
یکی از حسن هایی که این کارگاه دارد این است که تمامی مواد و وسایلی که لازم است در خود کارگاه تولید می شود و نیازی به کارگاه ها و کارخانجات دیگر ندارد و این یک امتیاز ؟؟؟؟ است در پیشرفت کارگاه .
البته موادی که به صورت اولیه می باشد از کارخانه ذوب آهن و فولاد مبارکه تهیه می کنند .
خریداری :
تمامی محصولاتی که در این کارگاه تولید می شوند بر اساس قراردادی که با فولاد مبارکه اصفهان بسته شده است خریداری می شود و به جای دیگری محصول صادر نمی شود .
محصولات :
ساده ؟؟؟؟ منحنی کابینت بادبزنی برگی
ا – انواع لولا 1 3 4 7 8 12
2 – انواع کشو 1 پشتی ، 2 مغزی ، 3 مغزی اهرمی
3 – انواع قفل : مغزی 1 ، مغزی4 ، دستگیره دار
که متأسفانه قیمت و تعداد محصولات بالا را در اخنیار ما قرار ندارند .
عوامل خدماتی :
کسانی که به این کارگاه کمک می کنند فقط کارخانه های طرف قرارداد ما می باشد که با مواد اولیه می رساند ( کارخانه های ذوب آهن و مجتمع فولاد مبارکه ) و همچنین شرکتی که دستگاه ها را از آن خریداری کردیم تمامی دستگاه ها را یکسال گارانتی کرده است – ضمناً تمامی کارگران ما بیمه می باشند و از دفترچه بیمه درمانی استفاده می کنند و ما این کارگاه را بیمه حوادث غیر مترقبه کردیم که در صورت نیاز استفاده کنم .
دلیل انتخاب محل کارگاه :
خودم مالک زمین بودم و در خط سنتو روبروی مهمان سرای اردکان قرار دارد و از امتیازات زیر برخوردار می باشد :
دانلود تحقیق کامل درباره کارگاه تولید یراق