رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق و بررسی درمورد شیوه نامه صدور کارت شناسایی

اختصاصی از رزفایل تحقیق و بررسی درمورد شیوه نامه صدور کارت شناسایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 13

 

وزارت بازرگانی

مرکز ملی فرش ایران

شیوه نامه صدور کارت شناسایی قالیبافی و

حرف فرش دستباف

سال 1387

مدیریت اقتصادی و بازرگانی

گروه امور حمایتی

شیوه صدور کارت شناسایی قالیبافی و حرف فرش دستباف

اهداف و مزایای طرح

تعاریف

شرایط متقاضی و مدارک مورد نیاز

مراحل صدور کارت شناسایی

هزینه صدور کارت شناسایی

پرسشنامه صدور کارت

فرم کارت و کد گذاری

مدت اعتبار و شرایط تمدید و تعویض کارت و المثنی

فرم تمدید، تعویض و یا المثنی

فرم گزارش کارشناسی

- فرم گزارش عملکرد استان

مدیریت اقتصادی و بازرگانی

گروه امور حمایتی

کاظمی ـ بغدادی

اهداف و مزایای طرح:

شناسایی جمعیت بافندگان و سایر حرف مرتبط با فرش دستباف کشور.

شناسایی پراکندگی فعالان عرصه هنر ـ صنعت فرش در سطح کشور.

هویت بخشی و ساماندهی امور حمایتی از فعالان عرضه فرش دستباف

شناسایی و دستیابی به آمار و اطلاعات بافندگان و سایر حرف مرتبط با فرش

تسهیل امور اداری و جاری بافندگان و سایر حرف مرتبط

کارت برگه هویت و معرف شغل، نوع فعالیت صاحب آن است و دارندگان آن می توانند جهت انجام امور جاری و اداری خود در مراجعه به مراکزی از قبیل سازمان بازرگانی، بیمه، بانک و ... بعنوان برگه هویت شغلی استفاده نمایند.

تعاریف:

کارت شناسایی شاغلین حرف فرش دستباف: مدرک شناسایی است که از سوی اتحادیه صنفی فرش دستباف و یا از طریق اتحادیه شرکتهای تعاونی فرش دستباف روستایی یا شهری با نظارت سازمان بازرگانی استان به افراد دارای مهارت در امر حرف مرتبط با فرش دستباف از قبیل قالیباف، رفو گران، چله کش (چله دوان)، رنگرز، طراح و نقاش، بازرس فنی که بصورت خانگی و یا در کارگاه فعالیت دارند داده خواهد شد که در این شیوه نامه به اختصار کارت خوانده می شود.

تک باف خانگی (خویش فرمایی): نوع فعالیتی است که در آن قالیباف، برای خود و بصورت شخصی مشغول به فعالیت بوده و تحت پوشش هیچ یک از اشخاص حقیقی و حقوقی نمی باشد.

تولید غیر متمرکز (خانگی) با مدیریت متمرکز: مجموعه ای است متشکل از بافندگان خانگی و سایر حرف مرتبط با فرش که تحت مدیریت واحد به تولید فرش اشتغال دارند.

کارگاه رنگرزی: به کارگاه یا کارخانه ای اطلاق می شود که با استفاده از ابزار صنعتی و نیمه صنعتی و مواد اولیه رنگزا گیاهی و شیمیایی نسبت به رنگرزی اقدام می نمایند وا فراد رنگرز در آن اشتغال دارند.

کارگاه قالی بافی: به کارگاهی اطلاق می شود که در مکان ثابت و متمرکز که دارای بیش از 2 دار قالی و بافندگان شاغل در آن تحت نظر و مدیریت کارفرما بصورت روزمزد یا کارمزد برای کارفرما تولید می نمایند که این قبیل کارگاهها از نظر فضا و متراژ از مجتمع های بزرگ و متمرکز قالی بافی کوچکتر می باشند.

مجتمع های بزرگ و متمرکز قالی بافی: براساس آئین نامه اجرایی قانون حمایت از تأسیس و اداره مجتمعهای بزرگ قالی بافی به شماره 34868 هـ مورخ 21/6/85 به مکانی اطلاق می شود.

الف- ثابت که در زمین به مساحت (330) متر مربع با سطح زیر بنای حداقل (200) متر مربع شامل (130) متر مربع سالن بافت و (70) متر مربع سایر موارد شامل مدیریت مجتمع، تأسیسات، انبار و خدمات جانبی و غیره بوده و با رعایت استانداردهای نور، روشنایی، تهویه، امکانات بهداشتی و ایمن مطابق با ضوابط ایمنی و بهداشت کار مصوب شورای عالی حفاظت فنی تأسیس و اداره می شوند.

ب‌ ـ حداقل میزان ظرفیت سالیانه (100) متر مربع، رجشمار سی و پنج و پائین تر و ظرفیت تولید سالانه (70) متر مربع برای رجشمار بالاتر از سی و پنج رج با حداقل 24 نفر بافنده متناسب با مشخصات یاد شده و با رعایت سایر مفاد مندرج در آئین نامه اجرایی

قالیباف: قالیباف به شخصی اطلاق می شود که دارای مهارت عملی در یکی از روشهای قالیبافی بوده و بصورت تمام وقت و یا پاره وقت به این حرفه اشتغال دارد.

رفوگر (مرمت کار): به شخصی اطلاق می شود که دارای تخصص در زمینه ترمیم، سوختگی، پوسیدگی ـ پارگی و تعمیر فرش می باشد.

طراح (نقاش): به استاد کار نقشه کش گفته می شود. کسی که کارش طراحی نقشه های قالی است که با استفاده از ابزارها آثاری را خلق می نمایند.

چله دوان: (چله کش) کسی که کارش کشیدن چله بر روی دار قالی است.

بازرسی فنی (ناظرین فنی): به فردی اطلاق می شود که مهارت کافی در شناخت دار و ابزار و تجهیزات بافت و مواد اولیه مرغوب، نقشه خوانی، چله کشی، تکمیل و آشنایی با معایب و رفع عیوب فرش را دارا می باشد.

•رنگرز: به فردی اطلاق میگردد که در کارگاه یا کارخانه با استفاده از ابزار صنعتی و نیمه صنعتی و مواد اولیه رنگزا گیاهی و شیمیایی نسبت به رنگرزی خامه قالی (ابریشم، پشم) اشتغال دارد.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی درمورد شیوه نامه صدور کارت شناسایی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد