رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلودتحقیق درباره ی ایدز در ایران

اختصاصی از رزفایل دانلودتحقیق درباره ی ایدز در ایران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 25

 

ایدز

اولین بار در بین همجنس بازان آمریکا مشاهده شد.

به همین دلیل اکنون علیرغم شناخته شدن سایر راههای انتقال متأسفانه هنوز بسیاری از مردم بویژه در جهان سوم تصور می نمایند ایدز فقط بیماری همجنس بازان است.

در حالی که ایدز هیچ نژاد، کشور یا سنی را در امان نخواهد گذاشت.

راههای عمده انتقال ایدز در مناطق مختلف جهان یکسان نیست و بر اساس رفتارهای پر خطر زمینه ساز آلودگی ، فرهنگ و سنن حاکم بر روابط انسانها در جوامع گوناگون متفاوت است.

 

راههای انتقال ایدز در ایران:

در آغاز همه گیری فقط از طریق دریافت خون و فراورده های خونی بوده که در طول سالهای اخیر دچار تغییر شده است، تدریجاً میزان آلودگی از طریق آمیزش جنسی افزایش یافته ، به طوری که از هر 30 نفر آلوده در نیمه اول سال 71، 55% از راه آمیزش آلوده شده بودند.

از سال 75 به بعد استفاده سرنگ مشترک بین معتادین در داخل زندان های کشور از الگوهای مهم انتقال بشمار می آمد.

سن ابتلا به ایدز در دنیا و ایران رو به کاهش است به طوری که آلوده ترین اشخاص، گروه سنی 39-30 سال در کشور می باشند. علت کاهش سن ابتلا ، گستردگی استفاده از مواد مخدر و شروع زودرس رفتارهای جنسی پرخطر و پائین بودن آگاهی نسبت به نحوه پیشگیری از بیماری در بین جوانان و جامعه می باشد.

آمار سه ماه اول سال 82 حاکی از آلوده بودن 4846 نفر می باشد (8/4% خانم ها و 95% آقایان) این آمار در سه ماه دوم سال به 5780 نفر رسیده و هر سه ماه یکبار حدوداً 400 نفر افزایش می یابد و از این تعداد 5330 نفر بدون علامت ولی آلوده به ویروس هستند ، 53 نفر در مرحله نهایی بیماری به سر می برند و تا کنون 694 نفر در اثر این بیماری فوت شده اند.

 

***********

انتقال ویروس ایدز از طرق زیر گزارش نشده است:

از طریق تماس عادی در خانواده ، محیط کار یا مدرسه، .....

از راه دست دادن ، بغل کردن ، بوسیدن

استفاده از غذاخوری مشترک ، گوشی تلفن ، لباس ، استخر شنا ، توالت

عطسه ، سرفه و نیش حشرات

اچ. آی. وی. یک ویروس است. ویروس موجود زنده بسیار کوچکی است که می تواند خودش را تکثیرکند و منتشر شود. اما نمی تواند به تنهایی از خودش زنده باشد. یک ویروس به بدن یک میزبان برای زندگی و تکثیر نیاز دارد. زمانی که ویروس به بدن شخصی راه پیدا کرد، شروع به تکثیر یا به عبارت دیگر شروع به شبیه سازی و کپی از خودش درسلول های بدن این شخص می کند. یک ویروس می تواند سلول هایی که داخل آن جای گرفته و از آن تغذیه می کند را معیوب کرده و به آن آسیب برساند. این یکی از راه هایی است که بدن را آلوده کرده و بیماری را بوجود می آورد. سیستم دفاعی بدن مجموعه ای از سلول ها است که در بدن شما با ویروس ها و عفونت ها مقابله می کند. در انسان، سیستم دفاعی بدن معمولا ویروس ها را به سرعت یافته و سریع می کشد. اشخاص آلودگی به اچ. آی. وی. را از شخص دیگری که پِیش از این آلوده شده است دریافت می کنند. اگر آنها آلوده شدند همینطور می توانند آلودگی به ویروس را به شخص دیگر انتقال دهند. در واقع این راهی است که ویروس اچ. آی. وی. شیوع پیدا کرده و منتشر می شود.اچ. آی. وی. مخفف "ویروس نقص ایمنی انسان" است. در دنیا آن را با نام "Human Immunodeficiency Virus" می شناسند. به کسانی که آلوده به اچ. آی. وی. شده اند اچ. آی. وی. مثبت "+HIV" و یا اچ. آی. وی. پوزتیو "HIV positive" می گویند.

 چرا ویروس اچ. آی. وی. خطرناک است؟

اگر سیستم دفاعی بدن به ویروس حمله کرده و آن را می کشد، پس چرا ویروس اچ. آی. وی. یک مشکل است؟ ویروس های مختلف به قسمت های متفاوت بدن حمله می کنند. بعضی ها ممکن است به پوست، دیگری به شش ها و یا قسمت های دیگر حمله کنند. سرماخوردگی های عمومی هم به وسیله یک ویروس ایجاد می شوند. چیزی که ویروس اچ. آی. وی. را چنین خطرناک می سازد این است که مستقیماً سیستم دفاعی بدن را هدف قرار داده و به آن حمله می کند. جایی که معمولاً بدن را از شر ویروس ها رها می کند.

این ویروس خصوصاً به یک نوع مشخصی از سلول های سیستم دفاعی بدن حمله می کند که بدون آن مبارزه با سیستم دفاعی بدن برای ویروس مانند رفتن به تعطیلات و بسیار راحت است و اچ. آی. وی. می تواند در تمام بدن منتشر می شود. این فرایند قابل رویت نیست وهیج راهی وجود ندارد تا بتوانیم با مشاهده اشخاص تشخیص بدهیم که شخصی آلوده به ویروس اچ. آی. وی. است. تنها یک نوع تست خون آن هم حدود سه ماه بعد از وارد شدن اولین ویروس به بدن می تواند وجود آن را در خون آشکار کند. ممکن است شخصی که آلوده به ویروس اچ. آی. وی. شده است، تا سال های سال کاملاً سالم به نظر رسد و خود را در سلامت کامل احساس کند. ممکن است که حتی ندانند که آلوده به ویروس هستند. سپس هنگامی که سیستم دفاعی بدن تقلیل یافت و ضعیف شد آن ها بطورشدید و روزافزونی نسبت به بیماری ها آسیب پذیر می شوند. بیماری هایی که معمولاً در شرایط طبیعی بسیار ساده درمان می شوند

 آیا هر چیزی می تواند آلودگی به ویروس اچ.آی. وی. بوجود آورد؟

نه، به طور مثال تماس جنسی بدون محافظ تنها زمانی خطرناک است و ریسک آلوده شدن را دارد که یکی از طرفین آلوده به ویروس باشند. بنابراین اگر شریک جنسی شما ناقل اچ. آی. وی. نباشد، هیچ شکلی از سکس و یا نوع فعالیت جنسی بین شما باعث دریافت آلودگی و در نتیجه سرایت


دانلود با لینک مستقیم


دانلودتحقیق درباره ی ایدز در ایران
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد