فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید : 50 اسلاید
اهداف کلی : اهمیت توجه به تامین کالری ، ماکرونوترینتها و میکرو نوترینتهای ضروری در محدوده مناسب ، جهت بیماران بستری در بخش آی سی یو ؛ خصوصا در فاز حاد بحرانی و بیماران ترومایی ، در کاهش ریسک عفونت ، اثر بخشی اقدامات درمانی و کاهش طول مدت بستری بیمار
اهداف اختصاصی :
Øاهمیت توجه به Lean Body Mass ، افزایش سطح ایمنی و تاثیر آنها در کاهش طول مدت بستری بیمار و اثر بخشی اقدامات درمانی
Øروشهای تامین تغذیه مناسب برای بیمار ( چالشها و راهکارها )
Øکاربرد تغذیه حمایتی و تاثیر آن
درک اثرات بالینی و فیزیولوژیک Immunonutrition( ترکیبات مغذی مصونیت زا ) در کاهش التهاب بعد از عمل جراحی
درک اهمیت استفاده از Immunonutrition در تغذیه انترال و پارنترال و تحلیل هزینه اثر بخشی آن
روش های تغذیه در بیماران بستری در ICU
.1تغذیه بیماران در آی سی یو به دو روش قابل اجرا است:
.2از طریق ورید ( (Parenteral Nutrition
.3از طریق دستگاه گوارش ((Enteral Nutrition
پاورپوینت درباره نقش تغذیه در بهبود روند درمان بیماران بستری در بخش آی سی یو