درختی است که در آب و هوای معتدل میروید. میوه آن در صنایع غذایی،صنایع دارویی، ادویه جات، عطرسازی و صنایع چوب استفاده می شود. نهال سنجد به وسیله بذر و همچنین از طریق قلمه و خوابانیدن قابل تکثیر است. نهالهای ریشه در پاییز که هنوز یخ بندان آغاز نشده باشد از خاک خارج می شوند. زیرا ریشه تازه در اثر هوای سرد خشک بسرعت آسیب میبیند و باید با خاک اره یا خاک علوفه پوشانده شود.این سیستم بسیار رایج است. نهالک ریشه باید تا زمان کاشت مرطوب نگهداری شود و اطراف نهال خوب نرم شود تا ریشه بتواند به خوبی داخل خاک نفوذ نماید...
در این فایل طرح توجیهی احداث باغ سنجد در 22 صفحه در فرمت pdf برای شما تهیه شده است
طرح توجیهی احداث باغ سنجد