فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 39 اسلاید
اهداف اختصاصی :
vتولید فرورده های ایمن
vتهیه شواهدی مبنی بر تولید و عرضه در زمانهای بازرسی و بروز شکایات
vبر آورده ساختن نیاز های مشتری و سازگاری با دستورالعملها
vمشارکت بخش خصوصی و متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی
vاستفاده بهینه از منابع موجود
تاریخچه در ایران :
qسالهای 75-1370 :دوره های متعدد آموزشی توسط وزارت بهداشت، سازمان دامپزشکی و شرکت شیلات ایران و با همکاری سازمانهای مسئول بین المللی مانند WHO وFAO
q
qسال1375 : تدوین اولین استاندارد ملی ایران در خصوص اجرای سیستمHACCP
qسال1378 : وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی کمیتۀ کشوری HACCP را با عضویت سایر سازمانهای مسئول تشکیل داد.
پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در عرضه مواد غذایی