عنوان طرح:طرح تولید مربا از آلبالو
1-تعریف محصول: فرآورده ای که با هدف افزایش ماندگاری محصول و بیشتر شدن
عمر مفید آن (shelf life) تهیه می شود.
2-ظرفیت تولید:
ظرفیت ورودی(دریافتی روزانه)(،5 ton-16h ton-day 5)
شیشه در روز 26128=2*13064
تولید سالیانه ((5 ton-day * 325 day-year = 1625 ton-year
شیشه در سال 8491600=26128*325
3-تعداد روز کاری در سال :320 تا 330 روز در سال
4-تعداد شیفت: 2 شیفت
مدت زمان هر شیفت:8 ساعت(16 ساعت کار و 8 ساعت استراحت و نظافت خط تولید)
5-مساحت زمین:16000 m^2 برای کل کارخانه
2000 m^2 برای همان بخش
زیربنای مورد نیاز: 4000 m^2برای کل کارخانه
500 m^2 برای همان بخش ( خط مورد بررسی)
6 -سرمایه گذاری ثابت:420585351 ریال
سرمایه گذاری در گردش:1858079564ریال
سرمایه کل طرح:4267500000ریال
7-تعداد کل پرسنل مورد نیاز:21 نفر
8-قیمت تمام شده محصول:1465ریال
قیمت فروش محصول:3000ریال
درآمد حاصل از تولید و فروش در حداکثر ظرفیت تولید:25474800000ریال
9-سود ویژه در ظرفیت نهایی:13037385100ریال
10-ارزش افزوده خالص سالیانه: 14165978540ریال
11-سرمایه گذاری سرانه:203211477ریال
12-نقطه سر به سر طرح:3.0717%
13-عمر مفید طرح:12سال ( در کشورهای اروپایی)
14-نرخ برگشت سرمایه: 305.5
شامل 42 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود طرح تولید مربا از آلبالو