لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه45
بخشی از فهرست مطالب
مقدمه
اسیدهای نوکلئیک و آغاز زندگی
تکامل بیوشیمیایی
شکل اولیه زندگی
روشهای کشت میکروارگانیسمها
- روش کشت پورپلیت را برای شمارش میکروارگانیسمها
روش کشت سطحی را برای شمارش میکروارگانیسمها
روش شمارش مستقیم
روش شمارش باکتریها با کاغذ صافی چه مزایایی دارد و بیشتر در چه مواردی به کار می رود
انواع میکروارگانیسمها
آرتروباکترها
باسیلهای اسپورزا
آدوموناسها
سیانوباکتریها
اکتینومیستها
نقش میکروارگانیسمها در فساد مواد غذایی
میکروبیولوژی خاک
میکروارگانیسمها موجودات ریز میکروسکوپی هستند که طول آنها کمتر از یک میلیمتر است و با چشم غیر مسلح دیده نمیشوند. اکثر آنها تک سلولی، بعضی از آنها به شکل مجموعهای از سلول ، برخی به صورت رشتههای دراز شامل واحدهای مجزا و تعدادی به صورت پروتوپلاستهای درون دیواره سلولی دیده میشوند. میکروارگانیسمها با وجود تشکیلات و ساختمان سلولی تقریبا ساده ، دارای همان فعالیتهای اساسی فیزیولوژیکی هستند که در موجودات عالی با ساختمان چند سلولی دیده میشود نظیر مصرف غذا ، تولید ماکرومولکولهای جدید و تولید انرژی.
میکروارگانیسمها شامل پروتوزوآها ، جلبکها ، قارچها ، باکتریها و ویروسها هستند. تصور میشود که در حدود 4.5 بیلیون سال قبل ، بعد از اینکه زمین تشکیل شد، اعماق بین کوهها و حفرههای بین صخرهها از آب پر شد. در آن هنگام ، اتمسفر دارای بخار آب ، متان ، آمونیاک و هیدروژن بود و با گذشت زمان با تکامل مواد اولیه ، موجودات زنده اولیه یعنی میکروارگانیسمها شکل گرفتند.
تشکیل مواد مرکب
آبهای اولیه زمین ، مواد معدنی موجود در صخرهها را در خود حل کرد و هنوز پس از میلیونها سال ، مخزن مواد شیمیایی است. بر اثر واکنشهای اتفاقی بین مولکولهای متان ، زنجیرههای دراز هیدروکربنی ، شکل گرفتند. هیدروکربنهای تشکیل شده، بر اثر فعل و انفعالات بعدی با آب ، موجب بوجود آمدن قندها ، الکلها و اسیدهای چرب شدند. از فعل و انفعال مواد کربندار با آمونیاک و آب ، اسیدهای آمینه بوجود آمدند. بعضی از این فعل و انفعالات به علت تخلیه الکتریکی در اتمسفر یا در اثر نور ماورای بنفش به آسانی انجام گرفت.
تحقیق در مورد میکرو ارگانیسمها