رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله روش و نحوه شبیه سازی فرآیند جوشکاری در کامپیوتر

اختصاصی از رزفایل دانلود مقاله روش و نحوه شبیه سازی فرآیند جوشکاری در کامپیوتر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله روش و نحوه شبیه سازی فرآیند جوشکاری در کامپیوتر


دانلود مقاله روش و نحوه شبیه سازی فرآیند جوشکاری در کامپیوتر

 

مشخصات این فایل
عنوان:روش و نحوه شبیه سازی فرآیند جوشکاری در کامپیوتر
فرمت فایل:word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 56

این مقاله در مورد روش و نحوه شبیه سازی فرآیند جوشکاری در کامپیوتر می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات مقاله روش و نحوه شبیه سازی فرآیند جوشکاری در کامپیوتر

جوشکاری قوسی زیر پودری
جوشکاری قوسی زیر پودری فرایند جوشکاری قوسی است که در آن قوس به وسیله قشری از پودر دانه ای وذوب شدنی پنهان می شود. حرارت جوشکاری قوسی زیر پودری به وسیله قوس الکتریکی بین سیم جوش سیمی یا تسمه ای مصرف شدنی فلزی توپر(یا لوله ای)لخت و قطعه کار تامین می شود.
قوس در گودی پودر یا سرباره مذاب نگهداری می شود تا فلز جوش را تصفیه کند و آنرا از آلودگیهای اتمسفری حفاظت نماید....(ادامه دارد)

اصول کار
در فرایند جوشکاری قوسی زیر پودری از حرارت ایجاد شده قوس بین سیم جوش با تغذیه مداوم و قطعه کار استفاده می شود. حرارت قوس سطح فلز مبنا و انتهای سیم جوش را ذوب می کند .
فلز ذوب شده از سیم جوش از طریق قوس به قطعه کار انتقال داده می شود و فلز جوش بدست می آید. حفاظت به وسیله قشری از پودر دانه ای که مستقیما روی فلز ناحیه جوش ریخته می شود انجام می گیرد . پودر نزدیک به قوس ذوب می شود و بطور داخلی با فلز جوش مذاب مخلوط می گردد و در خالص سازی و استحکام جوش کمک می کند .پودر سرباره شیشهای تشکیل می دهد از نظر وزنی از فلز جوش رسوب داده شده سبکتر است وبعنوان پوشش حفاظتی روی سطح جوش شناور میشود. جوش زیر این لایه پودر وسرباره مستغرق است واز اینرو این فرایند جوشکاری قوسی مستغرق نام دارد در اروپا این فرایند جوشکاری زیر پودری نامیده میشود ....(ادامه دارد)

مزایای جوشکاری قوسی زیر پودری
فرایند جوشکاری قوسی زیر پودری که اوایل سال 1930 معرفی شد یکی از فرایندهای خودکار وقدیمی استکه اصولا برای ساخت درز طولی لوله های بزرگ مورد استفاده قرار می گرفت این فرایند امروز برای تامین فلز جوش با کیفیت بالا بوسیله محافظت قوس وفلز مذاب از آلوده شدن با هوا توسعه فراوانی پیدا کرده است مزایای عمده فرایند جوشکاری قوسی زیر پودری عبارتند از:
قوس زیر قشری از پودر برقرار میشود که واقعا تابش نور قوس پاشش جرقه ودود را حذف میکند (از نقطه نظر زیست محیطی فرایند را قابل قبول میکند).
- چگالی زیاد جریان نفوذ را زیاد می کند ونیاز به آماده سازی لبه را کم می نماید.
- نرخ رسوب بالا وسرعت جوشکاری زیاد است .
...(ادامه دارد)

تجهیزات وماشین آلات
برق مورد نیاز میتواند جریان مستقیم یا جریان متناوب باشد. در ایالات متحده آمریکا برای جوشکاریهای با شدت جریان کمتر از100آمپر جریان مستقیم خیلی متداول است. در اروپا وخاور دور جریان متناوب بطور وسیعی حتی در کاربردهای با شدت جریان کمتر از100آمپر مورد استفاده قرار می گیرد.
شدت جریان بالای100آمپر جریان مستقیم انحراف قوس ایجاد می کند. جریان متناوب برای کاربردهای با شدت جریان بالا و برای کاربرد هایی که انحراف قوس مزاحمت ایجاد میکند و در کاربردهای چند سیمه متداول است.
ماشین جوشکاری جریان مستقیم ممکن است ترانس رکتیفایر یا دینام  موتور ژنراتور باشد.ماشین جوشکاری جریان متناوب در واقع ترانسفورماتور است....(ادامه دارد)

 روش مدلسازی
در مدلسازی فرایند جوشکاری تقابل بین دو حوزه از علوم مهندسی یعنی حرارت و مکانیک وجود دارد. در روش المان محدود دو روش مشخص و مجزا برای تحلیل چنین فرایندهایی وجود دارد: روش غیر مستقیم یا Uncouple و روش مستقیم یا Couple.
در روش غیر مستقیم، تحلیل در دو مرحله انجام می‌شود که هر تحلیل مربوط به یک حوزه است.ارتباط این دو تحلیل به این صورت است که نتایج تحلیل اول به عنوان بارگذاری برای تحلیل دوم محسوب می‌شود . به عنوان مثال برای تحلیل تنشهای حرارتی، دمای گره‌ها که در تحلیل حرارتی محاسبه شده اند ، به عنوان Body Load در تحلیل تنش که بعد از آن انجام می‌شود مورد استفاده قرار می‌گیردند ....(ادامه دارد)

نحوه مدلسازی منبع حرارتی
برای مدل کردن حرارت ورودی در مدلسازی فرایند جوشکاری، دو روش عمده و اصلی وجود دارد؛ اولین راه اعمال دما به حجم معینی از منطقة جوش می‌باشد تا حجم قابل قبولی از منطقة نفوذ را تشکیل دهد. روش مناسبتر و واقعی‌تر اعمال فلاکس حرارتی یا مدلسازی منبع حرارت ورودی است.
از مهمترین پارامترهای ورودی برای آنالیز حرارتی جوشکاری، پارامترهای لازم برای مدلسازی منبع حرارتی ناشی از قوس الکتریکی هستند. نه تنها مقدار، بلکه توزیع حرارت ورودی، در ابعاد حوضچه حرارتی جوش و ناحیه متأثر از جوش، آهنگ خنک شدن و گرادیان دمایی موثر خواهد بود ....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله روش و نحوه شبیه سازی فرآیند جوشکاری در کامپیوتر

مقدمه
موضوع :
جوشکاری قوسی زیر پودری
اصول کار
مزایای جوشکاری قوسی زیر پودری
فلزات جوش پذیرومحدوده ضخامت
کاربردهای فرایند
انواع فلزات
شکل اتصال                                                                        
کاربریهای صنعتی جوش قوسی زیر پودری
تجهیزات وماشین آلات
منابع قدرت
 روش مدلسازی
 خاص مواد
نحوه مدلسازی منبع حرارتی
 تخمین انرژی جوش
 توزیع انرژی جوش                        
...(ادامه دارد)

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله روش و نحوه شبیه سازی فرآیند جوشکاری در کامپیوتر
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد