کنسرو لوبیا چیتی
(Bean Caning)
مراحل فرآیند:
پاک کردن، شستشو و آماده سازی لوبیا ü
خیساندن
سنگ گیری (Destoning)
بلانچینگ
شستشوی قوطی ها
پر کردن
خارج کردن هوا
دربندی
فرآیند حرارتی
خشک کردن و خنک کردن قوطی ها
انبار کردن
پاک کردن ، شستشو و آماده سازی لوبیا:
الف) استفاده از آهن ربا برای حذف قطعات فلزی
ب) بوجاری برای حذف ساقه و برگ
ج) الک کردن برای حذف دانه ها و ذرات ریز و درشت
* شکل غربال استوانه ای برای درجه بندی
د) شستشو با آب
ه) حذف دانه های ناسالم به وسیله چشم الکترونیکی و ........
* شکل دستگاه سورتینگ اتومابتیک برای نخود و لوبیا)
شامل 53 اسلاید powerpoint
دانلود پاورپوینت تاریخچه کنسرو سازی