رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حساسیت ارقام انار نسبت به کوفتگی در مراحل پس از برداشت

اختصاصی از رزفایل حساسیت ارقام انار نسبت به کوفتگی در مراحل پس از برداشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

حساسیت ارقام انار نسبت به کوفتگی در مراحل پس از برداشت


حساسیت ارقام انار نسبت به کوفتگی در مراحل پس از برداشت

چکیده
کوفتگی عامل بزرگی در کاهش کیفیت میوه تازه است که میتواند بهسبب انواع بارهای استاتیکی و دینامیکی
وارده به میوه در مقابل اشیا دیگر در طول جابهجایی، درجهبندی، بستهبندی و حمل و نقل صورت گیرد. هدف
اصلی در این تحقیق بدست آوردن قابلیت کوفتگی بود که میتواند برای بهبود ساخت تجهیزات برداشت،
درجهبندی و بستهبندی به کار برده شود. نتایج تفاوت آشکاری را برای کوفتگی بین رقمهای مختلف انار و
جنس صفحات ضربهگیر نشان داد. انار رقم ملس ساوه کمترین مقدار حجم کوفتگی و انار رقم شیشه کپ
فردوس بیشترین مقدار را در صفحات ضربهگیر مشابه به خود اختصاص دادند. همچنین سطح ضربه گیر کارتن
کمترین و سطح ضربه گیر لاستیک روی فولاد بیشترین مقدار کوفتگی را در ارتفاعات و رقمهای یکسان در
سطح معنی داری احتمال خطای 0/05 ایجاد کردند. نشان داده شد که آستانه دینامیکی برای کوفتگی ناشی از
ضربه در کنترل صحیح رقم های میوه و بالشتکهای بستهبندی مناسب برای انار میباشد.
واژه های کلیدی: انار، بسته بندی، ضربه ناشی از سقوط، کوفتگی


دانلود با لینک مستقیم


حساسیت ارقام انار نسبت به کوفتگی در مراحل پس از برداشت
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد