رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق طرح کالبدی روستای رزاب شهرستان سروآباد

اختصاصی از رزفایل دانلود تحقیق طرح کالبدی روستای رزاب شهرستان سروآباد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق طرح کالبدی روستای رزاب شهرستان سروآباد


دانلود تحقیق طرح کالبدی روستای رزاب شهرستان سروآباد

موقعیت عمومی جغرافیایی و اقلیمی  :
روستای رزاب در 12 کیلومتری جنوب شهر سروآباد در دهستان رزاب بخش مرکزی شهرستان و در 35 درجه و 15 دقیقه عرض شمالی و 46 درجه و 24 دقیقه طول شرقی واقع شده است . متوسط ارتفاع آن از سطح دریا 1952 متر است . روستای رزاب روستایی پایکوهی است اما توپوگرافی آن و نحوه قرارگیری واحدهای مسکونی و غیر مسکونی به گونه ای می باشد که روستا را روستایی بن بست کرده و تنها یک راه ارتباطی با دنیای خارج وجود دارد . بارش مناسب ، هوای معتدل و عناصر و پارامترهای آب و هوایی دیگر این قسمت را با هوای خزر شرقی برابر می کند . اگر بخواهیم عواملی را که بر آب و هوای شهرستان سروآباد و منطقه تاثیرگذار هستند بررسی نماییم خواهیم دید که به طور کلی دو دسته عوامل آب و هوایی این منطقه را کنترل می نماید :
یک دسته عوامل محلی مانند ناهمواری ، پوشش زمین (آلبدو ، گرمای ویژه ،‌را های پس دهی انرژی ) و تابش (زاویه تابش ، مدت تابش و ... )
دسته دیگر عوامل بیرونی شامل گردش عمومی هوا (توده های هوا ، سیلکون های مدیترانه ای ، موج های کوتاه ،‌فرود بلندمدیترانه ای و ... ) و نهایتا تاثیر همسایگان (صحرای عربتان و سیبری) می باشد .
بارندگی
از لحاظ بارندگی ، میزان بارش در استان از غرب به شرق و از نواحی مرکزی به شمال استان کاهش دیده می شود . به طوری که پر باران ترین ناحیه استان در غرب و اطراف دره شلیر دیده می شود . بیشترین میزان بارندگی در سال 1382 مربوط به بهمن ماه با 5/233 میلیمتر و کمترین آن در فصل تابستان بدون هیچ بارندگی بوده است و می توان حدودا میزان بارشی معادل 650 میلیمتر را برای این شهرستان در نظر گرفت .

دما
دما نیز یکی از مهم ترین عناصر آب و هوایی است که تحت تاثیر عوامل محلی و بیرونی مرتبا در نوسان می باشد . حداقل دما در ماه بهمن با 8/2 – به عنوان سردترین ماه و حداکثر متوسط آن 6/45 در مرداد ماه به عنوان گرم ترین ماه بوده است .
بالا
جایگاه روستا در نظام عملکردی  
در طرح جامع شهرستان مریوان روستای رزاب به عنوان مرکز حوزه به روستاهای تحت پوشش (گوشخانی ، نسل ، کرآباد) پیشنهاد شده است .
بالا
وضعیت اقتصادی
وضعیت کشاورزی ، دامداری ، معادن وضعیت اشتغال و تعیین نقش غالب اقتصادی:
محیط پیرامون روستای رزاب دارای دو سیمای متفاوت است بدین صورت که در قسمت های شمالی روستا کوه ها و ارتفاعات شیبدار قرار گرفته که هر نوع فعالیت کشاورزی اعم از زراعت ، دامداری و باغداری در این مناطق به صورت بسیار محدود و یا موردی وجود دارد که این امر نیز در قالب باغداری (انگور دیم) می باشد اما در قسمت های جنوب و جنوب شرقی روستا وجود اراضی پایکوهی و نسبتا مسطح کشت و زرع را در این اراضی میسر نموده است . آن چه شایان ذکر است اکثر اهالی روستا در کنار کشاورزی و دامداری را به عنوان مکمل اقتصاد خانواده و تامین لبنیات مورد نیاز خود انجام می دهند . با توجه به بررسی های به عمل آمده در روستای رزاب هیچ گونه صنعت و خدمات مربوطه که مختص روستا باشد وجود ندارد . با تفاصیل ارائه شده می توان چنین نتیجه گرفت که نقش غالب اقتصلادی روستا کشاورزی و فعالیت های مرتبط با آن نظیر دامداری و باغداری است و پیش بینی می شود اقتصاد روستا در افق طرح کماکان بر پایه فعالیت های زراعی و باغداری استوار باشد .

 

 

شامل 17 صفحه Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق طرح کالبدی روستای رزاب شهرستان سروآباد
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد